Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Zeewolde. Onze tandartspraktijk is gelegen aan de Weerdt, in de buurt van het winkelcentrum van Zeewolde. In onze tandartspraktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Hierbij vinden we een prettige en ontspannen sfeer belangrijk, zodat u zich volledig op uw gemak voelt. Ons team staat dagelijks klaar om samen met u te werken aan een gezond gebit en een stralende lach. We hanteren de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Praktische informatie

  • Op maat gemaakt behandelplan en persoonlijke aandacht
  • Alle mondzorg onder 1 dak met o.a. wortelkanaalbehandeling
  • 5 dagen per week geopend
  • Toegankelijk voor mensen in een rolstoel of minder validen
  • U wordt professioneel en snel geholpen
mondhygiënist Zeewolde - preventie Dental Clinics Zeewolde

Preventie

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij het voorkomen van problemen in de mond. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ besteden wij de nodige aandacht en tijd aan preventie. Hierbij staat een goede bewustwording van het belang van mondverzorging bij patiënten voorop. Enkele belangrijke aspecten zijn op de juiste manier poetsen, het verwijderen van vuil en tandplak tussen de tanden (door flossen, ragen of stokeren) en regelmatige controle van uw gebit.

Ons team van preventieassistenten, paro-preventieassistente en de mondhygiëniste staan voor u klaar.

tandarts Zeewolde - tandarts Dental Clinics Zeewolde

Uw persoonlijk behandelplan

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Tijdens het periodiek mondonderzoek controleert de tandarts in 10 stappen uw totale mondgezondheid. Het risico op mondziekten, zoals tandbederf en tandvleesontstekingen, wordt scherp in de gaten gehouden. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Want iedere mond en ieder gebit is anders en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak.

Bij verhindering, graag uw afspraak tijdig afzeggen!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Spoedgeval?

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • In het geval van spoed kunt u tijdens onze openingstijden naar de praktijk bellen: 036 – 522 28 36.
  • Buiten de openingstijden kunt naar de Mondzorgpoli bellen: 036 – 303 52 90. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.