Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Zeewolde. Onze praktijk is gelegen aan de Weerdt, in de buurt van het winkelcentrum van Zeewolde. In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Hierbij vinden we een prettige en ontspannen sfeer belangrijk, zodat u zich volledig op uw gemak voelt. Ons team staat dagelijks klaar om samen met u te werken aan een gezond gebit en een stralende lach. We hanteren de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 036 – 522 28 36.

Praktische informatie

  • Op maat gemaakt behandelplan en persoonlijke aandacht
  • Alle mondzorg onder 1 dak met o.a. orthodontie en wortelkanaalbehandeling
  • 5 dagen per week geopend
  • Toegankelijk voor mensen in een rolstoel of minder validen
  • U wordt professioneel en snel geholpen

Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden hierbij geholpen. Indien de transfer van de rolstoel naar de tandartsstoel niet mogelijk is, kunnen we de patiënt in de rolstoel behandelen of doorverwijzen naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Praktijkimpressie

Bij verhindering, graag uw afspraak tijdig afzeggen!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Spoedgeval?

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • In het geval van spoed kunt u tijdens onze openingstijden naar de praktijk bellen: 036 – 522 28 36.
  • Buiten de openingstijden kunt naar de Mondzorgpoli bellen: 036 – 303 52 90. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.