Uw tandarts in Zoetermeer Seghwaert

Dental Clinics Zoetermeer Seghwaert is een moderne tandartsengroepspraktijk in de wijk Seghwaert. Hier bent u van harte welkom voor complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Hierbij hanteren we de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Zoetermeer Seghwaert:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne praktijk in het noordoosten van Zoetermeer.
  • Ook voor o.a. mondhygiëne en begeleiding bij angst.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

tandartspraktijk Zoetermeer Seghwaert - receptie Dental Clinics Zoetermeer SeghwaertAfspraak maken

Voor het maken van een afspraak bij de tandarts, mondhygiënist of preventie-assistent, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 079 – 341 15 11.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie: 079 – 341 15 11.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Tandartsenpraktijk Seghwaert gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Zoetermeer Seghwaert.

Ons team: uw tandarts in Zoetermeer Seghwaert

Wij zijn een zeer enthousiast team van een tandarts, mondhygiënist, preventie-assistenten, tandartsassistenten en receptiemedewerkers. Samen staan we klaar om u van dienst te zijn voor al uw tandheelkunde zorg. Maak kennis met ons volledige team.

Tandheelkundige behandelingen: complete mondzorg voor het hele gezin

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoekvullingenkronen, preventie, mondhygiëne, tanden bleken, begeleiding bij angst, een wortelkanaalbehandeling en röntgenfoto’s.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 079 – 341 15 11. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In het geval van een nabloeding of een andere acute klacht buiten onze openingstijden, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 079 – 760 00 67. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

tandarts Zoetermeer Seghwaert - hygiëne Dental Clinics Zoetermeer SeghwaertAanvullende informatie over Dental Clinics Zoetermeer Seghwaert

Hieronder vindt u extra informatie over de praktijk en onze behandelingen.

De praktijk van Dental Clinics aan de Gaardedreef

Onze praktijk is gevestigd op de Gaardedreef 177, in de wijk Seghwaert in Zoetermeer. Zoek hier uw route naar ons adres.

Begeleiding bij angst

Het kan zijn dat u angstig bent en/of erg tegen een behandeling opziet. Dat begrijpen wij heel goed, dit is niet iets waar u dagelijks mee te maken heeft. Daarom vinden wij het erg belangrijk om u vooraf goed te informeren, door uitleg te geven en een stapsgewijze aanpak te hanteren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Een gezonde mond dankzij onze mondhygiënist en preventie-assistenten

In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk om uw gebit hier goed tegen te beschermen. Indien deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht aan preventie. Onze mondhygiënist en preventie-assistenten hebben extra kennis over het gezond maken en houden van uw mond en helpen u graag verder. Samen met u zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij u advies over voeding en mondverzorging.

tandarts Zoetermeer Seghwaert - tandarts Dental Clinics Zoetermeer SeghwaertWortelkanaalbehandeling

In de wortels van uw tanden en kiezen loopt het wortelkanaal. Dit kanaal is gevuld met pulpa, die bestaat uit bindweefsel, zenuwvezels en kleine bloedvaten. De pulpa kan ontstoken raken door bijvoorbeeld tandbederf, een lekkende vulling of een val. In dat geval kunt u bij ons terecht voor een wortelkanaalbehandeling. Hierbij wordt het wortelkanaal schoongemaakt en afgesloten met een vulling.