Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Wij zijn Dental Clinics Zuidhorn. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan het van Starkenborghkanaal in Zuidhorn, hier staan Wim Valkeman en zijn team dagelijks voor u klaar. Bij ons vindt u de beste tandheelkundige zorg voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie wordt uw bezoek aan de tandarts geheel zorgeloos. U kunt bij ons rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Bij Dental Clinics Zuidhorn kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, orthodontie, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; we helpen u professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.
Ook voor alles rondom gebitsprotheses kunt u bij ons terecht. Bij ons in het pand is het Dental Service Lab (DSL) gevestigd, waar prothesetechniekers Jan Huizinga en Linze van der Meer, dagelijks voor u klaarstaan.

tandarts Zuidhorn - tandarts Dental Clinics ZuidhornPersoonlijke aandacht

Heldere communicatie en persoonlijke aandacht vormen voor ons de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op: 0594 – 500 688. We zullen de ernst van de situatie samen met u bespreken, en streven ernaar u dezelfde dag te helpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kunt u contact opnemen via: 0900 – 234 02 34. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst/dienstdoende tandarts te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.
  • Heeft u een kapotte prothese die bijvoorbeeld gescheurd is of waar een tand uit is? Neem dan contact op met het Dental Service Lab op het nummer 0594 – 528 045. Zij zitten bij ons in de praktijk gevestigd aan de Westergast nummer 2. Vaak kan deze dezelfde dag gerepareerd worden als deze ‘s ochtends wordt gebracht.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden hierin begeleid. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Zuidhorn - tandarts Dental Clinics ZuidhornTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.