Ga naar de hoofdinhoud
uit 182 reviews

Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Wij zijn Dental Clinics Zuidhorn. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan het Van Starkenborghkanaal in Zuidhorn, hier staan Anne-Marije Huls en haar team dagelijks voor jou klaar. Bij ons vind je de beste tandheelkundige zorg voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie wordt jouw bezoek aan de tandarts geheel zorgeloos. Je kunt bij ons rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Persoonlijke kennismaking
  • Alle mondzorg onder één dak met o.a. orthodontie en protethiek
  • Een behandelplan op maat
  • Samen beslissen is bij ons de basis van goede zorg
  • Rolstoeltoegankelijk

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Zuidhorn

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Zuidhorn kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Anne-Marije Huls

Tandarts-directeur
BIG: 49912453802

Mariska Smit

Praktijkmanager

Bente de Boer

Tandartsassistent

Betty Wilpstra

Tandartsassistent

Bonnie Strating

Tandartsassistent

Charlotte Verbeek

Tandarts
BIG: 39930547402

Hulp bij spoedgevallen

  • Tijdens openingstijden kun je ons telefonisch bereiken op: 0594 – 500 688. We zullen de ernst van de situatie samen bespreken, en streven ernaar je dezelfde dag te helpen.
  • Indien je geholpen moet worden buiten onze openingstijden, dan kun je contact opnemen via: 0900 – 8602. Dit is het telefoonnummer van de Tandarts Spoedpraktijk Groningen.
  • Heb je een kapotte prothese die bijvoorbeeld gescheurd is of waar een tand uit is? Neem dan contact op met het reguliere nummer van de praktijk: 0594 – 500 688. Vaak kan deze dezelfde dag gerepareerd worden als deze ‘s ochtends voor 9.30 uur wordt gebracht.

Jouw afspraak annuleren

Afspraken dienen – indien noodzakelijk wegens overmacht – uiterlijk 24 uur voor de behandeling op werkdagen te worden geannuleerd. Bij niet of niet tijdige annulering van de afspraak zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Zuidhorn

Zeer goede ontvangst, behandeling en resultaten met, voor mij, zeer empathische receptionistes, tandarts en mondhygiëniste.

Johan Hindriks
Dental Clinics
Zuidhorn

Maurice is erg duidelijk in zijn uitleg van de procedure. Ik vind het erg handig om jezelf in de hal aan te melden, dan hoef je niet in de rij bij de balie af te wachten. Ook voor de dames achter de balie erg praktisch

Hans
Dental Clinics
Zuidhorn

Fantastische vaklui en erg aardig. In noodgevallen vinden ze altijd een gaatje voor je en ook de echte gaatjes.

Mattanja Breedveld
Dental Clinics
Zuidhorn

Hele aardige mensen, maar veel te lange wachttijden. Je moet een maand wachten als er een kies is afgebroken. Je moet 7 maanden wachtenvoordat je bij de mondhygienist terecht kunt Je hebt een afspraak voor 20 minuten, maar na 10 minuten sta je buiten met 1 gaatje die pas over 14 dagen gevuld kan worden, terwijl er nog 10 minuten van de afspraak over was en wij er een uur (heen en terug samen) voor moeten rijden...

J Scheffer
Dental Clinics
Zuidhorn

Vorige week voor het eerst geweest voor controle(bij Marjon). Was even spannend omdat ik jarenlang een vaste tandarts had die nu is gepensioneerd. Marjon is een erg vriendelijke tandarts die mij erg op het gemak heeft gesteld. Aangezien ik een behoorlijke angst heb voor tandartsen, zal mijn volgend bezoek een stuk makkelijker gaan! Ben zeer tevreden!!

fokke Blokzijl
Dental Clinics
Zuidhorn

Fijne moderne praktijk met meedenkende, deskundige tandartsen en mondhygiënisten. De duidelijke communicatie en vriendelijkheid van zowel specialisten als bij de balie is echt top. Mijn dochter voelt zich er ook op haar gemak. Ik ben zeer tevreden over de praktijk en de medewerkers en zou Dental Clinics Zuidhorn aan iedereen aanbevelen.

Julie Sheehan
Dental Clinics
Zuidhorn

Ik kan er nog niet veel over zeggen, daarvoor ben ik te kort bij dental clinics. De behandeling 2 gaatjes vullen ; daar ben ik tevreden over. Maar jullie zijn wel erg duur. Mijn portemonnee is hier bezorgt over. Groeten J.O.Venema ulrum

JO V
Dental Clinics
Zuidhorn

Een fijne praktijk met prettig personeel Ik heb zelf moeite met het goed kunnen blijven ademen als ze in mijn mond bezig zijn. Hier is alle respect en geduld voor. Ze geven duidelijk aan wat ze gaan doen en hoe lang het gaat duren.

Theo Mechielsen
Dental Clinics
Zuidhorn

Vijf jaar naar wens onze tandarts. Altijd professioneel een gericht. Onlangs bij een preventieassistent meer inzicht gekregen hoe we ons gebit en tandvlees nog beter kunnen verzorgen met andere stokers en advies voor een betere elektrische tandenborstel.

Joost Kranendonk
Dental Clinics
Zuidhorn

Dental Clinics Zuidhorn is een prima plek om je te laten behandelen. Er zijn hier kundige tandartsen. Het personeel is zeer vriendelijk. Er is voldoende wachtruimte, Er zijn toiletten, spoelruimte en ruimte om te spelen voor kinderen.

Sander Moorlag
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?