Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Wij zijn Dental Clinics Zuidhorn. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan het Van Starkenborghkanaal in Zuidhorn, hier staan Anne-Marije Huls en haar team dagelijks voor u klaar. Bij ons vindt u de beste tandheelkundige zorg voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie wordt uw bezoek aan de tandarts geheel zorgeloos. U kunt bij ons rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0594 – 500 688.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Persoonlijke kennismaking
  • Alle mondzorg onder 1 dak met o.a. orthodontie en gebitsprotheses
  • Een behandelplan op maat & persoonlijke aandacht
  • U wordt professioneel en snel geholpen, bij acute problemen nog dezelfde dag

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden hierin begeleid. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Praktijkimpressie

Plotseling verhinderd? Wij horen het graag!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat te doen bij een spoedgeval

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op: 0594 – 500 688. We zullen de ernst van de situatie samen met u bespreken, en streven ernaar u dezelfde dag te helpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kunt u contact opnemen via: 0900 – 234 02 34. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst/dienstdoende tandarts te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.
  • Heeft u een kapotte prothese die bijvoorbeeld gescheurd is of waar een tand uit is? Neem dan contact op met het reguliere nummer van de praktijk: 0594 – 500 688. Vaak kan deze dezelfde dag gerepareerd worden als deze ‘s ochtends voor 9.30 uur wordt gebracht. Wij hebben 2 dagen per week een tandtechnicus in huis die ter plekke uw prothese kan bekijken en eventueel kan aanpassen.