beugel Zwolle - orthodontie Zwolle - orthodontie Dental Clinics ZwolleEen beugel bij Dental Clinics Zwolle

Orthodontisten Barbara Oosterkamp en Christos Livas van Dental Clinics Zwolle kijken samen met u welke beugelbehandeling het beste bij uw situatie past. En omdat ieder gebit uniek is, ontvangt u een persoonlijk behandelplan. Het resultaat: een mooi, gaaf en gezond gebit, zodat u uw stralende lach kunt behouden.

Ons team helpt u graag verder

  • Uw orthodontist in Zwolle.
  • Voor een mooi, gaaf en gezond gebit.
  • Beugels voor volwassenen en kinderen.
  • Orthodontisten Barbara Oosterkamp en Christos Livas staan dagelijks voor u klaar.
  • U ontvangt een persoonlijk behandelplan dat het beste aansluit bij uw situatie.

Waarom een beugel?

Wie aan een beugel denkt, denkt vaak dat deze alleen maar dient voor een mooi gebit. Toch staat bij een beugel de mondgezondheid voorop. Het één heeft namelijk veel invloed op het ander. Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit en een stralende lach, waarbij de spieren van de mond en het gebit in balans zijn. Een mooi en recht gebit is functioneel; kauwen, bijten, tandenpoetsen, praten en lachen gaat beter. Ook maken rechte tanden en kiezen een goede mondhygiëne eenvoudiger, wat weer allerlei tandheelkundige klachten, zoals tandvleesontsteking en gaatjes, kan voorkomen. Kortom: niet alleen een mooi, maar vooral ook een gezond gebit.

beugel Zwolle - orthodontie Zwolle - orthodontie Dental Clinics ZwolleOrthodontie voor jeugd en volwassenen

De tijd dat alleen kinderen een beugel hadden ligt achter ons. Een beugel wordt niet meer beperkt door leeftijd, ook steeds meer volwassenen kiezen ervoor. Er zijn verschillende soorten beugels; vaste en uitneembare, zichtbaar of zelfs onzichtbaar, met ieder een ander doel. Welke beugel voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de huidige stand van uw kaken en gebit. Regelmatig worden diverse soorten beugels gelijktijdig of direct na elkaar gebruikt.
Iets mis met uw beugel? Lees hier onze Ortho EHBO.

Klaar voor een stralende lach?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact met ons op via 038 – 421 38 00 of orthodontiezwolle@dentalclinics.nl.