Werken bij

Om iedere keer met plezier naar je werk te kunnen gaan, is het belangrijk dat je werkomgeving goed bij je past. Dit geldt niet alleen voor de werkwijzes maar zeker ook voor de sfeer, de omgeving en bovenal de collega’s. Je kiest niet zomaar voor een praktijk of een nieuwe baan.

We zijn open, toegankelijk en zeer service verlenend. Niet voor niets is ons motto Lachen is Leven. Daarbij vinden we het belangrijk dat patiënten een prettige ervaring hebben en dat zij zeker zijn van de kwaliteitszorg die ze verdienen.
Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die hier hetzelfde over denken. Ben je nieuwsgierig geworden? Dat zijn wij ook naar jou! Bekijk hier onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Een professionele en prettige werkomgeving

Omdat we ons richten op complete mondzorg, werken alle tandheelkundige disciplines nauw met elkaar samen. Voor patiënten vertaalt dit unieke teamconcept zich in toegankelijkere zorg en een optimale behandeling. En voor jou in meer uitdaging en werkplezier. Mede dankzij de goede werkverdeling en veel collegiaal contact. Werken in een professioneel en gezellig team geeft nu eenmaal een goed gevoel, elke dag weer.

Beste tandarts     Vacature tandartsen

Blijven groeien in ons vak

Ons vakgebied is volop in ontwikkeling en als tandheelkundige professional ben je nooit uitgeleerd. Dankzij geaccrediteerde bij- en nascholing voor al onze medewerkers zorgen we ervoor dat we altijd blijven groeien in ons werk.

Initiatief van tandartsen voor tandartsen

Het begon in 2007, toen enkele tandartsen ervoor kozen om hun kennis en ervaring te bundelen. Uit eerste hand hebben zij ervaren dat dit direct ten goede kwam aan de kwaliteit van zorg die zij leveren aan de patiënt. Dankzij deze unieke aanpak kan de behandelaar zich focussen op zijn eigen expertise en passie, zonder zich met de dagelijkse randwerkzaamheden bezig te moeten houden. Deze zaken worden uit handen genomen door het ondersteunend team op de praktijk en het ervaren team van het Dental Clinics servicecenter.
Inmiddels is Dental Clinics met ruim 45 moderne tandartsengroepspraktijken vertegenwoordigd in heel Nederland.