Uitdaging, groei en werkplezier

Innovatieve, complete mondzorg, dat is waar Dental Clinics voor staat. Brede kwaliteit van zorg onder één dak. Een open organisatie met een heldere visie en een krachtig teamconcept. Waarin tandartsen, mondhygiënisten, tandarts- en preventie-assistentes, implantologen, orthodontisten en andere mondzorgspecialisten samen patiënten de gewenste zorg en aandacht geven. En daarbij blijven groeien in hun eigen specialisme, maar ook kunnen bijdragen aan de maatschappij door bijvoorbeeld mee te werken aan de verzorging van de gebitten van weeskinderen in Vietnam.

Voordelen in de praktijk

Bij Dental Clinics kunt u uw specialisme tot in de puntjes verfijnen. U kunt u concentreren op kwalitatieve zorg, zonder administratieve beslommeringen. Voor uw patiënten vertaalt de samenwerking tussen specialisten zich in toegankelijker zorg en een optimale behandeling, en voor uzelf in meer uitdaging en werkplezier. De efficiënte praktijkvoering geeft u extra flexibiliteit, met de zekerheid van een uitstekend inkomen. Opleidingen en kennisuitwisseling dragen verder bij aan uw professionele ontwikkeling. De op collegiale samenwerking ingerichte werkomgeving zal u zeker aanspreken, evenals de lichte, ruime behandelkamers en moderne apparatuur zoals Cerec. U zult snel merken dat overleg en kruisbestuiving met vakbroeders behalve productief ook erg prettig is. Werken in een professioneel en gezellig team geeft nu eenmaal een goed gevoel, elke dag weer.

Kennismaken­

Spreekt ons teamconcept u aan?­­­ Kom dan vooral eens langs voor een nadere kennismaking. Desgewenst kunt u vrijblijvend een dagdeel met een tandarts meelopen. Je kiest immers niet zomaar voor een praktijk. Door zelf de werkwijze te ervaren en de sfeer in het team te proeven, leert u ons pas echt kennen. Mail ons voor een open sollicitatie of bekijk de vacatures in onze groepspraktijken.