Start je eigen tandartspraktijk!

 

Ben jij een ervaren en ondernemende tandarts die, vanuit een passie voor kwalitatieve tandheelkundige zorg, wil investeren in een eigen praktijk? En wil je daarin ondersteund worden door een organisatie die bekend is met het opzetten van succesvolle tandartsgroepspraktijken? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden te verkennen.

1
De ideale strategie en locatie

Samen verkennen we de mogelijkheden en bepalen we de strategie op het gebied van patiëntenwerving en het bij elkaar brengen van een professioneel team. De focus in het team ligt op het bieden van uitstekende, kwalitatieve tandheelkundige zorg. We gaan op zoek naar een geschikte locatie en denken samen na over het aantal behandelkamers en de inrichting.

2
Samen investeren

Als tandarts investeer je mee in de praktijk en delen we samen de groei en het succes. Daarnaast geef je richting aan de ontwikkeling van en de samenwerking binnen het team. Je wordt eindverantwoordelijk voor een mooie, goed georganiseerde tandartsgroepspraktijk met meerdere behandelkamers.

3
Ondernemen onder de vlag van Dental Clinics

Dental Clinics helpt jou ondernemen door ondersteuning te bieden op allerlei vlakken: van patiëntenwerving tot het bewaken van de kwaliteit en administratie. Onze organisatie heeft de kwaliteit van goede, tandheelkundige zorg hoog in het vaandel staan. Wij ondernemen vanuit de motivatie om patiënten de beste mondzorg te bieden. Wij zoeken professionals die deze passie met ons delen.

Meer weten?

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden! Als je in onderstaand formulier je gegevens achterlaat, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook direct bereiken door ons te mailen op werken@dentalclinics.nl.

Naam*
Bekijk onze privacy verklaring voor meer informatie.