Uw tandarts in Haarlem

Op de Zijlweg 148 A1 vindt u moderne tandartsengroepspraktijk Dental Clinics Haarlem. Bij ons bent u met het hele gezin van harte welkom voor complete mondzorg. Ons ervaren team staat dagelijks voor u klaar. Hierbij hanteren wij de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Hierdoor betaalt u dus nooit meer dan nodig is.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze tandartspraktijk? In slechts een paar stappen bent u aangemeld bij dé tandarts in Haarlem met de beste mondzorg voor het hele gezin! U kunt uzelf en uw gezinsleden eenvoudig aanmelden via ons online inschrijfformulier. Meldt u zich liever aan via de telefoon? Bel dan naar onze receptie: 023 – 553 10 10.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Haarlem:

  • Dé tandarts in Haarlem voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk aan de Zijlweg.
  • U kunt bij ons ook terecht voor onder meer preventie, wortelkanaalbehandelingen en facings.
  • Wij werken volgens wettelijk vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen in de week geopend, ook ‘s avonds!

Spoedgeval

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen op telefoonnummer: 023 – 553 10 10. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 1515. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.