Uw tandarts in Haarlem

Op de Zijlweg 148 A1 vindt u moderne tandartsengroepspraktijk Dental Clinics Haarlem. Bij ons bent u met het hele gezin van harte welkom voor complete mondzorg. Ons ervaren team staat dagelijks voor u klaar. Hierbij hanteren wij de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Hierdoor betaalt u dus nooit meer dan nodig is.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? In slechts een paar stappen bent u aangemeld bij dé tandarts in Haarlem met de beste mondzorg voor het hele gezin! U kunt uzelf en uw gezinsleden eenvoudig aanmelden via ons online inschrijfformulier. Meldt u zich liever aan via de telefoon? Bel dan naar onze receptie: 023 – 553 10 10.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Haarlem:

  • Dé tandarts in Haarlem voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne praktijk aan de Zijlweg.
  • U kunt bij ons ook terecht voor oa. implantaten, preventie, orthodontie en mondhygiëne.
  • Wij werken volgens wettelijk vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen in de week geopend, ook ‘s avonds!
Tandarts Haarlem - hygiëne tandartspraktijk Dental Clinics Haarlem

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

Met een recht en goed op elkaar passend gebit voorkomt u veel problemen, zoals tandvleesschade of vergroeide kaken. Ook kunt u met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten. Beugels dragen bij aan een mooi, gaaf en gezond gebit, zodat u uw stralende lach kunt behouden.

Beugelbehandelingen in onze praktijk worden uitgevoerd door tandarts voor orthodontie Kristo Vermaak. Hij helpt u of uw kind graag verder.

Meer informatie over beugels vindt u hier.

 

mondhygiënist Haarlem - mondhygiënist tandarts Dental Clinics Haarlem

Een implantaat van hoge kwaliteit

 Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, wordt er samen met u gekeken naar de beste oplossing voor uw gebit. Door onze brede kennis en vele ervaring kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Spoedgeval

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen op telefoonnummer: 023 – 553 10 10. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 1515. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.