Uw tandarts in Haarlem

Dental Clinics Haarlem is een moderne tandartsengroepspraktijk op de Zijlweg 148 A1. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Ons ervaren team staat dagelijks voor u klaar. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Haarlem:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne praktijk aan de Zijlweg.
  • Ook voor o.a. implantaten, orthodontie en mondhygiëne.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend, ook ‘s avonds!

tandarts Haarlem - tandartspraktijk Dental Clinics HaarlemAfspraak maken

Voor het maken van een afspraak onze tandartsen, (paro) preventie-assistenten of mondhygiënisten, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 023 – 553 10 10.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Tandartsenpraktijk ATC Wilhelmina gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Haarlem.

tandarts Haarlem - tandartsen Dental Clinics HaarlemOns team: uw tandarts in Haarlem

Wij zijn een zeer enthousiast team van tandartsen, een tandarts voor orthodontie, mondhygiënisten, (paro) preventie-assistenten, orthodontie-assistenten, tandartsassistenten, receptiemedewerkers en een praktijkmanager en staan klaar om u van dienst te zijn voor al uw tandheelkunde zorg. Maak kennis met ons volledige team.

Tandheelkundige behandelingen: complete mondzorg voor het hele gezin

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoek, preventie, mondhygiëneimplantaten, orthodontie, vullingen, een kroon, behandeling van ontstoken tandvlees en röntgenfoto’s.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 023 – 553 10 10. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 1515. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

tandarts Haarlem - receptie Dental Clinics HaarlemBent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Parkeren

U kunt gebruikmaken van onze eigen parkeergelegenheid. Rijd op tot de slagboom en bied uw bankpas aan om de slagboom open te krijgen. Onze praktijk bevindt zich aan de linkerkant. Verlaat u het parkeerterrein, bied dan uw bankpas aan bij de kleine parkeerpaal. De slagboom opent en u kunt uitrijden.

Aanvullende informatie over Dental Clinics Haarlem

Hieronder vindt u extra informatie over de praktijk en onze behandelingen.

De praktijk van Dental Clinics aan de Zijlweg

Onze praktijk is gevestigd op de Zijlweg 148 A1. Neem een online kijkje in onze moderne tandartspraktijk of zoek hier uw route naar ons adres.

mondhygiënist Haarlem - mondhygiënist Dental Clinics HaarlemEen gezonde mond dankzij onze mondhygiënisten

In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk om uw gebit hier goed tegen te beschermen. Indien deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht aan preventie. Onze mondhygiënisten hebben extra kennis over het gezond maken en houden van uw mond en helpen u graag verder. Samen met u zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij u advies over voeding en mondverzorging.

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Onze tandarts-implantoloog Kristo Vermaak helpt u graag verder.