uit 20.236 reviews

Samenwerken

In 2007 zagen enkele tandartsen dat de wereld van de mondzorg snel veranderde en de regelgeving toenam. Zij waren ervan overtuigd dat door samen te werken de kwaliteit van mondzorg naar een hoger niveau getild kon worden en besloten hun krachten te bundelen.

De eerste Dental Clinics tandartspraktijken werden in 2007 geopend. Inmiddels zijn er, verspreid door heel Nederland, al meer dan 120 Dental Clinics tandartspraktijken!

Zorg voor je lach

Wij willen iedereen een onbezorgde, stralende lach geven. Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit streven wij bij al onze patiënten naar een gezond én mooi gebit. Waar zij, met een goede mondverzorging, een leven lang plezier van hebben.

Het leven is zoveel mooier als je er lachend doorheen gaat, vrijuit en onbezorgd. Een lach maakt alles mooier.

Eigenaar Dental Clinics

Met de komst van Dental Clinics ontstond TopMondzorg, het Shared Service Center (SSC) in Hilversum. De collega’s op het SSC ondersteunen de tandartspraktijken op verschillende gebieden, zoals administratie, marketing & communicatie, HR, kwaliteit & veiligheid en IT. Zo kunnen de collega’s in de praktijken zich optimaal focussen op het bieden van de allerbeste mondzorg.

Naast Dental Clinics, vallen de mondzorgdiensten TopOrtho, Proclin, MKA Groep, MondzorgPlus, Omnios, Gerident en Pro-da onder TopMondzorg.

TopMondzorg is onderdeel van de European Dental Group (EDG). EDG is ook actief in diverse andere Europese landen. Neem voor meer informatie een kijkje op de website van TopMondzorg: www.topmondzorg.nl.

Overnamemogelijkheden

Samenwerken met Dental Clinics betekent kiezen voor topkwaliteit. Bij ons staat kwaliteit voorop. Opleiding, visitatie, auditeren en spiegelinformatie spelen hierin een belangrijke rol. Hierdoor leren we van elkaar en kunnen we samen innoveren.

Wij bieden twee overnamemogelijkheden:

  • Jouw praktijk volledig overnemen
  • Alleen de patiëntportefeuille overnemen

Welk type overname voor jou van toepassing is: bij Dental Clinics is de belangrijkste doelstelling het voortzetten van de lange termijn tandheelkundige zorg aan jouw patiënten.

tandarts Dordrecht Kuipershaven - tandartspraktijk Dental Clinics Dordrecht Kuipershaven

Praktijk verkopen

Wanneer wij jouw praktijk volledig overnemen, blijft de praktijk op het huidige adres, maar wordt deze voortgezet als een Dental Clinics praktijk. Het patiëntenbestand en de teamleden blijven hierin werkzaam in de praktijk. In deze optie geef je als tandarts-directeur leiding aan de praktijk.

Patiëntportefeuille overnemen

Wanneer wij jouw patiëntenportefeuille overnemen, wordt de praktijk geïntegreerd in  een van onze al bestaande Dental Clinics praktijken. Bij deze optie is het mogelijk dat u na de overname als tandarts werkzaam blijft.

Je begint je eigen Dental Clinics tandartspraktijk

Naast bovenstaande overnamemogelijkheden, is het mogelijk onder de vlag van Dental Clinis je eigen tandartspraktijk te starten! We verkennen samen de mogelijkheden en bepalen de strategie op het gebied van patiëntenwerving en het bij elkaar brengen van een professioneel team.

Kom in contact

Bij Dental Clinics hebben we uitgebreide ervaring met de overname van praktijken. Denk je erover je praktijk te verkopen of te laten samengaan met een grotere praktijkorganisatie? Bij Dental Clinics ben je in goede handen.

We vertellen je graag persoonlijk meer over onze ervaringen op het gebied van overname en het ontwikkelen van groepspraktijken. Neem vrijblijvend contact op via het online contactformulier.