Ga naar de hoofdinhoud
uit 21.798 reviews

Jouw eigen tandartspraktijk starten

Ben jij een ervaren en ondernemende tandarts die, vanuit een passie voor kwalitatieve tandheelkundige zorg, wil investeren in een eigen praktijk? En wil je daarin ondersteund worden door een organisatie die bekend is met het opzetten van succesvolle tandartsgroepspraktijken? Wij helpen je graag!

Kiezen voor topkwaliteit mondzorg

Wanneer je ervoor kiest een eigen praktijk onder de vlag van Dental Clinics te starten, kies je voor topkwaliteit. Bij ons staat kwaliteit van mondzorg voorop. Opleiding, visitatie, auditering en spiegelinformatie spelen hierin een belangrijke rol. Hierdoor leren we van elkaar en kunnen we samen innoveren.

Dental Clinics is in 2007 opgericht door enkele tandartsen. Inmiddels zijn er al meer dan 120 Dental Clinics tandartspraktijken, verspreid door heel Nederland.

Hoe verloopt het traject?

Samen verkennen we de mogelijkheden en bepalen we de strategie op het gebied van patiëntenwerving en het bij elkaar brengen van een professioneel team. De focus in het team ligt op het bieden van uitstekende, kwalitatieve tandheelkundige zorg. We gaan op zoek naar een geschikte locatie en denken samen na over het optimale aantal behandelkamers, de uitbreidingspotentie en inrichting.

Als tandarts investeer je mee in de praktijk en delen we samen de vruchten van groei en succes. Daarnaast geef je zelf richting aan de ontwikkeling van, en de samenwerking binnen, het praktijkteam. Je wordt eindverantwoordelijk voor een mooie, goed georganiseerde tandartsgroepspraktijk met meerdere behandelkamers.

Dental Clinics helpt jou ondernemen door ondersteuning te bieden op allerlei vlakken: van patiëntenwerving tot het bewaken van de kwaliteit en administratie. Onze organisatie heeft de kwaliteit van goede, tandheelkundige zorg hoog in het vaandel staan. Wij ondernemen vanuit de motivatie om patiënten de beste mondzorg te bieden. Wij zoeken professionals die deze passie met ons delen.

Ervaringen van andere tandartsen

Wil je weten hoe de huidige praktijkeigenaren van Dental Clinics de start van hun eigen praktijk hebben ervaren? Bekijk dan onderstaande video’s van Soz en Marloes. Zij zijn praktijkeigenaren van respectievelijk Dental Clinics Ede Bellestein en Dental Clinics Leusden.

Dental Clinics - thumbnail youtube

Contact opnemen

We vertellen je graag persoonlijk meer over onze ervaringen op het gebied van overnames, samenwerkingen en het ontwikkelen van groepspraktijken. Neem direct contact op met Joris Schuit via 06 293 66 753 of joris.schuit@topmondzorg.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Naam(Vereist)
Bekijk onze privacy verklaring voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.