Dental Clinics - Over ons
uit 20.246 reviews

Zorg voor je lach

Lachen is leuk, fijn, aanstekelijk en gezond. Voor ons is er niets mooier dan lachend door het leven gaan. Een lach laat je stralen en geeft je vertrouwen. Je lach laat zien wie je bent en je mond staat daarin centraal. 

Goede mondzorg en een gezond gebit zijn dan ook essentieel. Ze dragen bij aan je algehele gezondheid en zorgen ervoor dat jij je goed voelt en vrijuit kunt lachen. Dus verzorg je mond goed en lach regelmatig, want een lach maakt alles mooier. 

Zorg voor je lach. 

Onze zorg voor jou

Bij Dental Clinics voelen we ons verantwoordelijk voor jouw lach. Wij zien graag dat je met een lach naar de praktijk komt én met een goed gevoel naar huis gaat. Daarom zorgen wij voor de beste behandeling en de meest prettige ervaring. 

We vinden het belangrijk dat je gebit in goede gezondheid verkeert. Een gezonde mond draagt immers bij aan je algehele gezondheid. Daar zet iedereen bij Dental Clinics zich dagelijks voor in. Wij bieden zorg die aansluit op jouw persoonlijke wensen en behandelbehoeften. Daarbij betrekken we je in het opstellen van jouw behandelplan en zijn we helder over eventuele risico’s en kosten. Voor ons is er niets mooier dan jouw lach. 

Zorg voor je lach.

Onze organisatie

Dental Clinics is een initiatief door tandartsen, voor tandartsen. Sinds de oprichting in 2007 werken wij volgens onze visie op samenwerking  in de tandheelkunde: een modern teamconcept waarin alle tandheelkundige specialismen onder één dak samenwerken. 

Inmiddels is Dental Clinics uitgegroeid tot een vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken:

  • Meer dan 120 praktijken
  • Ruim 3.000 gedreven collega’s
  • Ruim 700.000 patiënten

Samen werken we aan één ambitie: met de beste teams de hoogste kwaliteit mondzorg bieden. Hiervoor investeren we continu in onze mensen, organisatie, apparatuur, technieken en communicatie. 

Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?