Tarieven en facturen

De tandartstarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven van de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen. Voor de volledige lijst van alle kosten verwijzen wij u door naar de website van de Nederlandse Zorgautoriteit. 

Tandartstarieven en prijzen

Tip: gebruik de sneltoets Ctrl + f om de zoekfunctie te activeren in de documenten van de NZa. Zo vindt u snel wat u zoekt.

Kosten, tarieven, prijzen tandartstarieven 2018

Kosten, tarieven, prijzen tandartstarieven 2017Wanneer een behandeling meer kost dan 150,- euro, dan ontvangt u voordat we starten met de behandeling een begroting op maat. Zo heeft u vooraf inzicht in de te verwachten kosten. Een begroting is twee maanden geldig en altijd onder voorbehoud. Afhankelijk van de behandeling en het techniekwerk kunnen de kosten hoger of lager uitvallen dan oorspronkelijk begroot. Indien de behandeling naar verwachting hoger uitkomt dan 5.000,- dan kan er alleen met de behandeling worden gestart nadat u de begroting voor akkoord heeft ondertekend.Begroting op maat

Aanvullende tandartsverzekering afsluiten?

Om te weten of een tandartsbehandeling wordt vergoed kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Dit verschilt namelijk per polis en behandeling. Kijk daarom voordat u een nieuwe zorgverzekering afsluit naar uw persoonlijke situatie. Zo kunt u bepalen of de zorgverzekering past bij uw eigen wensen en behoefte. Meer weten over de aanvullende tandartsverzekering? Klik hier

Digitale facturatie door Famed

Onze behandelaren en teams zetten zich dagelijks met veel plezier in om u van de best mogelijke tandheelkundige zorg te voorzien. Om ervoor te zorgen dat wij hier zo veel mogelijk tijd aan kunnen besteden, hebben we  de facturatie uitbesteed aan Famed. Zij versturen en innen namens ons de nota’s. Indien uw e-mailadres bij ons bekend is ontvangt u de factuur per e-mail. Deze kunt u eenvoudig betalen via iDEAL.