uit 20.246 reviews

Hieronder vindt u onze inkoopprijzen voor de tandtechniekkosten. Deze tarieven worden conform de richtlijnen van de NZa zonder toeslag aan u doorberekend. De lijst hieronder bevat de meest voorkomende behandelingen in onze praktijk. Wij werken voor de verschillende behandelingen samen met laboratoria en tandtechnici in wie wij vertrouwen hebben en waar we een goede samenwerking mee hebben.

Tarieven tandtechniek 2023

Bij uitneembare protheses bestaan veel opties, zoals vergulde ankers, bijzondere verstevigingen, andersoortige beetbepalingen en kan voor het opstellen van de tanden en kiezen meerdere zittingen de tijd genomen worden. Daarnaast zijn de kosten van een reparatie afhankelijk van de schade. In de implantologie kan het aantal implantaten van invloed zijn op de meerprijs van een overkappingsprothese.

In uw begroting vindt u de techniekkosten voor uw individuele situatie terug. Indien een van de praktijken samenwerkt met een laboratorium dat beduidend (meer dan 10%) hogere tarieven hanteert dan vindt u deze afwijkende tarieven op de pagina van deze praktijk op de website terug.

Let  op! De op deze prijslijst genoemde bedragen zijn de gebruikelijke prijzen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend want gedurende uw behandeling kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor de techniekkosten van het individueel vervaardigde werkstuk kunnen afwijken van de lijst.