Implantaten

Implantaatbehandeling bij Dental Clinics

Doordat tandheelkundige implantaten steeds populairder worden, brengen diverse fabrikanten goedkopere, niet onderzochte implantaatsystemen op de markt. De meeste patiënten zijn zich er niet van bewust dat er belangrijke verschillen in implantaatsystemen zijn, bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteit, technologie en onderzoek.

Onze implantologen werken uitsluitend met hoogwaardige, duurzame en onderzochte implantaatsystemen.

Wilt u weten of uw Dental Clinics tandarts implantologiebehandelingen uitvoert? Klik op de praktijk bij u in de buurt en bekijk het team. Zijn er geen implantologen werkzaam in uw Dental Clinics praktijk, dan verwijzen zij u graag door.

Een implantaat is een titanium kunstwortel die in de kaak wordt geschroefd. Hierop wordt vervolgens een op maat gemaakte kroon, brug of gebitsprothese geplaatst, als permanente vervanging van één of meerdere ontbrekende tanden of kiezen. Het implantaat zit stevig vast en functioneert hetzelfde als uw andere tanden en kiezen. Zo kunt u weer zonder problemen in een appel bijten!

De voordelen van implantaten

  • Basis voor vaste tanden, kiezen of een klikgebit
  • Esthetisch hoogwaardige oplossingen
  • Een veilige, betrouwbare behandelmethode
  • Hoge belastbaarheid en duurzaamheid
  • Geen beschadiging omliggende tanden
  • Het kaakbot blijft in stand en slinkt nauwelijks
  • Probleemloos bijten en kauwen, lachen en praten

Waarom een implantaat?

Een implantaat geeft u weer een stralende lach. Maar het biedt nog veel andere voordelen. Uw kaakbot heeft tanden nodig om in vorm te blijven. Wanneer u een of meerdere tanden of kiezen mist, slinkt het kaakbot en kan de vorm van uw gezicht veranderen. Daarbij kunnen uw tanden en kiezen door de ontstaande ruimte verschuiven. Dankzij een implantaat blijven de vorm van uw kaakbot en de stand van uw tanden en kiezen behouden en kunt u weer goed kauwen en genieten van eten.

Voor een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar.

Links en downloads