Dental Clinics - Witte lach tanden bleken – Dental Clinics-min
uit 20.246 reviews

Wil jij een stralend wit gebit?

Een stralend en wit gebit is populair en de vraag om bleekbehandelingen stijgt. Steeds meer mensen kiezen ervoor hun tanden en kiezen te bleken.

Tanden en kiezen worden in de loop der jaren steeds donkerder van kleur. Dit komt onder andere door kleurstoffen in voedingsmiddelen en dunner wordend glazuur. Het bleken van tanden is een optie om tanden en kiezen een paar tinten lichter te maken.

Overweeg je een bleekbehandeling? Tanden bleken kan in veel gevallen, maar zeker niet altijd. Laat de tandarts je informeren en bespreek jouw wensen.

Thuis bleken of bleken door de tandarts?

Afhankelijk van jouw situatie bieden we twee mogelijkheden voor het bleken van tanden: zelf thuis tanden bleken of tanden laten bleken door tandarts/mondhygiënist.

Dental Clinics - Thuis tanden bleken

Zelf tanden thuis bleken

Opalescence-bleekgel voor thuisbehandeling is een professioneel bleekproduct dat alleen verkrijgbaar is bij tandheelkundige professionals. Je krijgt een wittere, stralendere glimlach met behulp van bleeklepels die door jouw tandarts speciaal op maat worden gemaakt. Na de eerste behandeling in de tandartspraktijk kunnen de bleeklepels van Opalescence gemakkelijk thuis worden gedragen. Zo kun je dus thuis jouw tanden bleken.

Dental Clinics - Tanden bleken tandarts

Tanden laten bleken door tandarts of mondhygiënist

De tandarts of mondhygiënist brengt een 6% waterstofperoxide tandenbleekgel aan die voor stralend witte tanden zorgt. Je ziet de resultaten al na één behandeling. Deze professionele behandeling vindt uitsluitend plaats in de tandartspraktijk.

Tanden bleken bij Dental Clinics

Onderstaande kaart toont alle Dental Clinics-tandartspraktijken waar je terechtkunt om jouw tanden te bleken. Vind een tandartspraktijk bij jou in de buurt en vraag naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over tanden bleken

Hoeveel kost tanden bleken?

Hoeveel het tanden bleken kost, hangt af van de gekozen behandeling. Lees hier meer over de kosten van een bleekbehandeling.

Is tanden bleken slecht voor je gebit?

In sommige gevallen is tanden bleken slecht voor het gebit. Bij Dental Clinics maken we alleen gebruik van professionele bleekmiddelen. Deze helpen de gezondheid van het glazuur te behouden en zijn niet schadelijk voor jouw gebit.

Vanaf welke leeftijd kunnen tanden gebleekt worden?

Tanden bleken kan vanaf 18 jaar.

Heb je nog meer vragen over het bleken van jouw tanden of staat jouw vraag er niet tussen? Lees dan alle veelgestelde vragen over tanden bleken of neem contact op met jouw tandarts.

Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?