Tanden bleken

Een stralend en wit gebit is populair en de vraag om bleekbehandelingen stijgt. Steeds meer mensen kiezen ervoor hun tanden en kiezen te bleken.

Tanden en kiezen worden in de loop der jaren steeds donkerder van kleur. Dit komt onder andere door kleurstoffen in voedingsmiddelen en dunner wordend glazuur. Het bleken van tanden is een optie om tanden en kiezen een paar tinten lichter te maken.

Overweegt u een bleekbehandeling? Tanden bleken kan in veel gevallen, maar zeker niet altijd. Laat uw tandarts u informeren en bespreek uw wensen.

Thuis bleken of bleken door de tandarts?

Afhankelijk van uw situatie bieden we u twee mogelijkheden voor het bleken van tanden: zelf thuis tanden bleken of tanden laten bleken door tandarts/mondhygiënist.

Zelf tanden thuis bleken onder begeleiding van de tandarts of mondhygiënist

Opalescence-bleekgel voor thuisbehandeling is een professioneel bleekproduct dat alleen verkrijgbaar is bij tandheelkundige professionals. U krijgt een wittere, stralendere glimlach met behulp van bleeklepels die door uw tandarts speciaal op maat worden gemaakt. Na de eerste behandeling in de tandartspraktijk kunnen de bleeklepels van Opalescence gemakkelijk thuis worden gedragen.

Kijk op deze pagina om te zien of uw tandartspraktijk deze mogelijkheid voor het bleken van tanden aanbiedt.

Tanden laten bleken door tandarts of mondhygiënist

De tandarts of mondhygiënist brengt een 6% waterstofperoxide tandenbleekgel aan die voor stralend witte tanden zorgt. U ziet de resultaten al na één behandeling. Deze professionele behandeling vindt uitsluitend plaats in de tandartspraktijk.

Tanden bleken bij Dental Clinics

Onderstaande kaart toont alle Dental Clinics-tandartspraktijken waar u terechtkunt om uw tanden te bleken. Vind een tandartspraktijk bij u in de buurt en vraag naar de mogelijkheden.

Filter
Tanden bleken:

Veelgestelde vragen over tanden bleken

Heeft u nog vragen over het bleken van uw tanden? Bekijk dan deze pagina met veelgestelde vragen over dit onderwerp.