Uw tandarts in Beuningen

Dental Clinics Beuningen is een moderne tandartsengroepspraktijk met een frisse kijk op de hedendaagse tandheelkunde. Hier bent u van harte welkom voor complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Hierbij hanteren we de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Beuningen:

  • De tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk, gelegen in het zuiden van Beuningen.
  • Behandelingen onder volledige narcose bij onze angsttandarts.
  • Voor o.a. preventie, mondhygiëne, implantologie en kindertandverzorging.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend, ook ’s avonds!

Afspraak maken

Om een afspraak te maken bij één van onze tandartsen, mondhygiënisten of preventie-assistenten, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 024 – 677 22 12.

angsttandarts Beuningen - tandarts Dental Clinics Beuningen

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Tandheelkundig Centrum Beuningen gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Beuningen.

Ons team: uw tandartsen in Beuningen

Wij zijn een enthousiast en professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten, tandartsassistenten, receptiemedewerkers, een prothetist en een praktijkmanager. Maak kennis met ons volledige team.

Tandheelkundige behandelingen: complete mondzorg voor het hele gezin

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en de nieuwste technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoek, begeleiding bij angst, behandelingen onder narcose, kindertandheelkunde, vullingenkroon– en br

ugwerk, implantaten, kaakchirurgie, extracties, prothesestanden bleken, facings, reconstructieve tandheelkunde, mondhygiënebehandeling van ontstoken tandvlees en röntgenfoto’s.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 024 – 677 22 12. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht naar de praktijk bellen: 024 – 677 22 12. U krijgt dan het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

tandarts Beuningen - tandarts Dental Clinics BeuningenAanvullende informatie over Dental Clinics Beuningen

Hieronder vindt u extra informatie over de praktijk, begeleiding bij angst, mondhygiëne en implantologie.

De praktijk van Dental Clinics op het Thujapark 7

Onze praktijk is gevestigd aan het Thujapark, in het zuiden van Beuningen. Bekijk uw route naar onze praktijk.

Behandeling onder narcose bij angst

Bent u door angst en schaamte lang niet meer bij de tandarts geweest? Wij hebben zeer veel ervaring in het behandelen van patiënten met deze angst en nemen uw angst voor de tandarts serieus. We hanteren een persoonlijke benadering, stellen u gerust en bepalen samen met u het behandeltraject, zodat u precies weet wat u te wachten staat. Hierdoor kan de angst in veel gevallen overwonnen worden. Bij extreme angst kunnen we u onder volledige narcose behandelen, zodat u niks van de behandeling merkt. Lees hier meer over de angsttandarts. 

mondhygiënist Beuningen - mondhygiënist Dental Clinics BeuningenEen gezonde mond dankzij de mondhygiënist

Een gezonde mond is niet alleen prettig om te kunnen lachen en praten zonder last te hebben van ongemakken als een slechte adem, een vieze smaak of aanslag op de tanden. Ook is het belangrijk voor uw algehele gezondheid en het behoud van uw tanden en kiezen. Bacteriën in de mond kunnen namelijk diverse mondziekten veroorzaken, waaronder tandvleesontsteking. Dit kan leiden tot schade aan uw gebit en in sommige gevallen zelfs tot verlies van tanden en kiezen. Onze mondhygiënisten en preventie-assistenten besteden daarom veel aandacht aan mond- en tandvleesproblemen en helpen u problemen te voorkomen.

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Onze tandarts-implantoloog helpt u graag verder.