Ga naar de hoofdinhoud
uit 403 reviews

Dinsdag 6 augustus zijn wij geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Wij hebben deze dag geen avondopenstelling.

Jouw tandarts in Beuningen

Dental Clinics Beuningen is een moderne tandartsengroepspraktijk met een frisse kijk op de hedendaagse tandheelkunde. Hier ben je van harte welkom voor complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om jouw mond schoon en gezond te houden. Hierbij hanteren we de actuele tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg

 • De tandarts voor volwassenen en kinderen
 • Professionele en moderne tandartspraktijk, gelegen in het zuiden van Beuningen
 • Behandelingen onder volledige narcose bij onze angsttandarts
 • Voor o.a. preventie, mondhygiëne, implantologie en kindertandverzorging
 • Wij werken volgens vastgestelde tarieven
 • 5 dagen per week geopend, ook ‘s avonds!

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Beuningen

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Beuningen kun je onder andere terecht voor:

Zie je er tegenop om naar de tandarts te gaan? Of ben je zelfs bang voor de tandarts? Dan ben je niet alleen. Wij nemen jouw angst zeer serieus.

Geen pijnlijke behandeling met een verdoving bij de tandarts. Bekijk welke verdoving bij jouw situatie past.

Een implantaat is een kunstwortel die in het kaakbot wordt geschroefd en kan worden ingebracht om één of meerdere tanden en kiezen te vervangen. 

Zie je er tegenop om naar de tandarts te gaan? Of ben je zelfs bang voor de tandarts? Dan ben je niet alleen. Wij nemen jouw angst zeer serieus.

Geen pijnlijke behandeling met een verdoving bij de tandarts. Bekijk welke verdoving bij jouw situatie past.

Een implantaat is een kunstwortel die in het kaakbot wordt geschroefd en kan worden ingebracht om één of meerdere tanden en kiezen te vervangen. 

Ons team

Johan Oost

Tandarts-directeur
BIG: 39059003702

Maarten van Dijk

Tandarts-directeur
BIG: 69059412702

Claudia Mulder

Praktijkmanager

Dental Clinics - Priscilla 2 LR

Priscilla Gout - Jacobs

Officemanager

Amal Abselam

Preventie-assistent

Angelique van den Born

Tandartsassistent

Behandeling onder narcose bij angst

Ben je door angst en schaamte lang niet meer bij de tandarts geweest? Wij hebben zeer veel ervaring in het behandelen van patiënten met tandartsangst en nemen je angst serieus.

We nemen extra de tijd voor je en bepalen samen met jou het behandeltraject, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Hierdoor kan de angst in veel gevallen overwonnen worden. Bij extreme angst kunnen we je onder volledige narcose behandelen, zodat je niets van de behandeling merkt.

tandarts Rolde - tandarts Dental Clinics Rolde

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met jou naar de beste oplossing voor jouw gebit. Onze tandarts-implantoloog helpt je graag verder.

Hulp bij spoedgevallen

 • Tijdens onze openingstijden kun je ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 024 – 677 22 12. Wij proberen je dezelfde dag nog te helpen.
 • In de avonduren en het weekend kun je bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht naar de praktijk bellen: 024 – 677 22 12. Je krijgt dan het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar je naartoe kunt bellen voor een afspraak. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in het weekend telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en je zorgpas mee te nemen.

Jouw afspraak annuleren

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om je afspraak na te komen? Dan vragen wij jou dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ga direct naar

Contactgegevens

Beuningen
Thujapark 7
6642 CB Beuningen
 
Geen wachtlijst
Telefoonummer: 024 - 677 22 12 Spoednummer: nummer via telefoonbeantwoorder

Openingstijden

 • Maandag 08:00 - 20:15
 • Dinsdag 08:00 - 20:15
 • Woensdag 08:00 - 20:15
 • Donderdag 08:00 - 17:00
 • Vrijdag 08:00 - 17:00
  Telefonische bereikbaarheid:
  Maandag, dinsdag en woensdag van 08:00 - 12:15 uur en 12:45 - 16:50 uur en 17:30 - 20:15 uur
  Donderdag en vrijdag van 8:00 - 12:15 uur en 12:45 - 16:50 uur

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Beuningen

Heel fijn geholpen Ook als het even niet ging vanuit mijn kant was daar begrip voor , alle tijd wordt er genomen voor je

Nancy Sinke
Dental Clinics
Beuningen

Zeer kundige en vriendelijke mondhygiënistes! Administratie rommelt nogal eens: Mondhygeniste die je vertelt dat je te laat bent, reden is dat vlak voor je afspraak er nog even een mail is gestuurd met een andere tijd. Elektronisch bord dat zegt dat je geen afspraak hebt zodat je dan het allemaal nog maar een keer aan gaat klikken omdat je denkt dat je een tikfout hebt gemaakt.

Marcel
Dental Clinics
Beuningen

Vriendelijke en kundige tandarts, legt altijd uit wat hij gaat doen zodat je nooit voor verrassingen staat.

Jasper Blom
Dental Clinics
Beuningen

Kwam onverwacht binnen lopen vanuit mijn werk omdat er een stukje van mijn tand was af gebroken. Kreeg niet eens de kans om even naar huis te gaan en werd super geholpen door de dames bij de balie en zeker ook door de tandarts en haar assistente. Bedankt voor jullie snelle hulp.😊

Antoinette Cornelissen
Dental Clinics
Beuningen

Altijd netjes behandeld door vriendelijk personeel

michel migchielsen
Dental Clinics
Beuningen

Ben zeer te spreken over het team en de behandelingen. Een kleine opmerking: mag de muziek iets minder hard en op elkaar afgestemd zijn ( in de wachtruimte harde muziek, in de behandelruimte weer andere zenders) Dit was geen achtergrond muziek meer. Verder geen klachten.

Jg Schekman
Dental Clinics
Beuningen

Ik heb nu 13 dagen geleden mijn tanden en kiezen laten verwijderen. Aansluitend kreeg ik mijn nieuwe kunstgebit. Ik ben hier 100% tevreden over. Zowel over de persoonlijke benadering als ook op de behandeling is niets op aan te merken. Klasse!

Dirk Waalboer
Dental Clinics
Beuningen

Telefonische Afspraak( onder voorbehoud)gemaakt met Dental clinics voor een angst tandarts met de afspraak dat we eerst contact opnemen met het VGZ Of dit vergoed wordt,dit was dus niet het geval,de afspraak was op een maandag dus konden we pas afbellen op die dag in het weekend kun je dus niet afbellen de telefoniste zei dat er geen kosten in rekening gebracht zou worden,tot onze verbazing kregen we een rekening van 160 euro code c90 dit vinden wij oplichting want het betreft een intake ik ben nog verhaal gaan halen daar maar ze waren niet bereid om even te bellen naar diegene die de declaratie ingediend waarop ik zeer boos ben geworden heeft verder staan ze niet open voor oplossingen, dus ze sturen een rekening die erg hoog is en dan vinden ze het gek dat je bloeddruk omhoog schiet Kortom dit zijn Oplichters 160 euro voor een afgezegde afspraak.

Ron scherpschutter
Dental Clinics
Beuningen

Een paar jaar geleden heb ik mijn tanden laten maken onder narcose omdat ik geen fan ben van de tandarts. sinds dien altijd bij de zelfde tandarts geweest. Nu kom ik nog steeds bij Johan en wordt mijn angst voor de tandarts steeds minder. Johan heeft een hele fijne begeleiding en zegt altijd wat hij gaat doen. Hij zorgt er ook voor dat een behandeling vrijwel altijd pijnloos is. En wat ik ook heel fijn vind is omdat ik nog steeds geen fan ben hij niet moppert omdat ik een paar keer mn afspraak verzet. Dus al met al super fijne praktijk met grote dank naar Johan voor de begeleiding !

Francis van amstel
Dental Clinics
Beuningen

Ik ben hier terecht gekomen via iemand anders, mijn oude tandarts heeft mijn angst zo groot gemaakt, tijdens een WKB niet goed verdoofd. Nu een aantal keer bij Kristie en de assistente geweest en wat zijn zij kundig. Ze leggen uit wat ze gaan doen en nemen de tijd voor je angst en verdriet. Mijn angst is echt nog niet weg, maar ik heb er vertrouwen in dat dit steeds een beetje beter gaat worden.

Iris De rijck
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?