Uw tandarts in Beuningen

Dental Clinics Beuningen is een moderne tandartsengroepspraktijk met een frisse kijk op de hedendaagse tandheelkunde. Hier bent u van harte welkom voor complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Hierbij hanteren we de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u aan als patiënt

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct 024 – 677 22 12  voor een afspraak. Woont u niet in Beuningen, maar in een nabijgelegen plaats zoals Nijmegen, Wijchen of Ewijk? Ook dan kunt u bij onze tandartspraktijk terecht!

Complete mondzorg bij Dental Clinics Beuningen

  • De tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk, gelegen in het zuiden van Beuningen.
  • Behandelingen onder volledige narcose bij onze angsttandarts.
  • Voor o.a. preventie, mondhygiëne, implantologie en kindertandverzorging.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend, ook ‘s avonds!
tandarts Beuningen - tandarts Dental Clinics Beuningen

Behandeling onder narcose bij angst

Bent u door angst en schaamte lang niet meer bij de tandarts geweest? Wij hebben zeer veel ervaring in het behandelen van patiënten met deze angst en nemen uw angst voor de tandarts serieus. We hanteren een persoonlijke benadering, stellen u gerust en bepalen samen met u het behandeltraject, zodat u precies weet wat u te wachten staat. Hierdoor kan de angst in veel gevallen overwonnen worden. Bij extreme angst kunnen we u onder volledige narcose behandelen, zodat u niks van de behandeling merkt. Lees hier meer over de angsttandarts. 

tandarts Beuningen - tandarts Dental Clinics Beuningen

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Onze tandarts-implantoloog helpt u graag verder.

Praktijkimpressie

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 024 – 677 22 12. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht naar de praktijk bellen: 024 – 677 22 12. U krijgt dan het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen.