Volledige narcose

Angst voor de tandarts is niet ongewoon en komt bij kinderen en volwassenen voor. Het is niets om u voor te schamen. Angst voor pijn is de meest gehoorde reden waarom mensen niet naar de tandarts gaan. Maar ook door eerdere negatieve ervaringen, verhalen van anderen of schaamte voor het gebit wordt het bezoek aan de tandarts uitgesteld. Waar uw angst ook vandaan komt, wij nemen deze zeer serieus.

Behandeling onder narcose bij angst

Wanneer u tandartsangst heeft of een behandeling door kokhalsreflex onmogelijk is, kan een behandeling onder volledige narcose u helpen. Ook kan een behandeling onder volledige narcose uitgevoerd worden bij een totaalextractie (een behandeling waarbij alle tanden en kiezen getrokken moeten worden). U krijgt voorafgaand aan de behandeling een slaapmiddel toegediend, waardoor u tijdens de behandeling even ‘weg’ bent. U merkt dus niets van de behandeling. Wanneer u weer bijkomt, is de behandeling al achter de rug.

Behandeling onder narcose bij Dental Clinics

Bij Dental Clinics Beuningen wordt al jaren – met goede resultaten – behandelingen onder volledige narcose uitgevoerd. Maak direct een afspraak bij één van de tandartspraktijken door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen.

We hanteren een persoonlijke benadering. We stellen u gerust en bepalen samen met u het behandeltraject. Zo weet u precies wat u voor, tijdens en na de behandeling kunt verwachten.

Maak een afspraak voor een behandeling onder narcose

Vaak is het maken van een afspraak al spannend. Daarom proberen we de drempel wat te verlagen door het mogelijk te maken online een afspraak in te plannen. U kunt hiervoor onderstaand formulier invullen. Eén van onze receptionistes zal dan contact met u opnemen om u van de nodige informatie te voorzien en een eerste afspraak bij de narcosetandarts in te plannen. Voordat deze afspraak plaatsvindt, ontvangt u een aantal formulieren om uw gezondheid in kaart te brengen en uw angst een score te geven.

Naam*
Praktijk*
Bekijk onze privacy verklaring voor meer informatie.