Lachgas bij de tandarts

Lachgas kan u helpen uw tandheelkundige behandelingen rustig en kalm te ondergaan. Het is een vorm van sedatie waarbij u volledig bij bewustzijn blijft. U kunt alles nog zien en horen, maar de ‘scherpe randjes’ zijn eraf. Lachgas wordt door bijna iedereen als prettig ervaren.

Lachgassedatie is vooral bedoeld voor het kalmerende effect. Daarnaast neemt het een deel van de pijn weg. Bij sommige tandheelkundige behandelingen is een extra plaatselijke verdoving noodzakelijk. Het lachgas zorgt ervoor dat u het toedienen van de plaatselijke verdoving (de “prik”) nauwelijks zult voelen.

Veelgestelde vragen over lachgas bij de tandarts

Wilt u meer informatie over lachgas? Of wilt u weten wat de kosten  van een behandeling onder lachgas zijn? Ga dan naar onze pagina met veelgestelde vragen over lachgas bij de tandarts. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze Dental Clinics-tandartspraktijken.

Behandeling onder lachgas bij Dental Clinics

Een behandeling met lachgas is een aanvullende service. U kunt voor een lachgasbehandeling bij een aantal Dental Clinics tandartspraktijken terecht. Vraag uw tandarts naar de mogelijkheden.

Filter
Verdoving: