Uw tandarts in Rotterdam Eudokiaplein

Welkom bij Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein. Wij bieden u de beste kwaliteit mondzorg in onze moderne tandartspraktijk op het Eudokiaplein. Uw mondgezondheid staat bij ons voorop waarbij we proberen u de best mogelijke zorg te verlenen. Hierbij hanteren we de tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein

  • Wij werken met de modernste apparatuur.
  • Voor o.a. mondhygiëne, reconstructieve tandheelkunde en kindertandverzorging.
  • Goede zorg, precisie en innovatie staan bij ons voorop.
  • 5 dagen per week geopend.
  • Makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Meld u nu aan als patiënt!

Wilt u graag patiënt bij ons worden? Meld u (en uw eventuele gezinsleden) eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Telefonisch inschrijven kan ook. U kunt dan bellen naar 010-7900 694. Wij helpen u graag verder.

Een beugel bij Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we u graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Rotterdam.

Gewoon Gaaf

Als ouder kunt u samen met uw kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om u hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt bij het opgroeien met een gezonde mond. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 70% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.

Reconstructieve tandheelkunde

Ons aandachtsgebied is reconstructieve tandheelkunde. Dit houdt in: het opbouwen van alle verloren tandheelkundige weefsels en de preventie hiervan. Duurzaamheid staat hierbij voorop. Welke oplossing het meest geschikt is in uw situatie zal uw tandarts samen met u bespreken.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.