Ga naar de hoofdinhoud
uit 50 reviews

Jouw tandarts in Rotterdam Eudokiaplein

Welkom bij Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein. Wij bieden jou de beste kwaliteit mondzorg in onze moderne tandartspraktijk op het Eudokiaplein. Jouw mondgezondheid staat bij ons voorop waarbij we proberen je de best mogelijke zorg te verlenen. Hierbij hanteren we de tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein

  • Wij werken met de modernste apparatuur.
  • Voor o.a. mondhygiëne, reconstructieve tandheelkunde en kindertandverzorging.
  • Goede zorg, precisie en innovatie staan bij ons voorop.
  • 5 dagen per week geopend.
  • Makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Een beugel bij Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kun je namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heb jij of je kind een beugel nodig? Dan verwijzen we je graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Rotterdam.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Joris Veldkamp

Tandarts-directeur / geregistreerd NVOI implantoloog
BIG: 19915720002

Lola Mogollo

Tandarts-directeur
BIG: 69914192502

Sandra van Huizen – Brunetti

Praktijkmanager

Amna Sahačić

Tandarts
BIG: 69912854402

Aandachtsgebied: Restauratieve tandheelkunde

Anita van Schie

Omloopassistent

Ben

Sterilisatie-assistent

DC Eudokiaplein 25-08-2022 07

Gewoon gaaf

Als ouder kun je samen met je kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om je hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt bij het opgroeien met een gezonde mond. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 40% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.

DC Eudokiaplein 10-10-2020 07

Reconstructieve tandheelkunde

Ons aandachtsgebied is reconstructieve tandheelkunde. Dit houdt in: het opbouwen van alle verloren tandheelkundige weefsels en de preventie hiervan. Duurzaamheid staat hierbij voorop. Welke oplossing het meest geschikt is in jouw situatie zal je tandarts samen met jou bespreken.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om je afspraak na te komen, dan vragen wij je dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Ik vind het echt heel goed wordt goed geholpen en zijn vriendelijk.

tsega tukue
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Ze zijn erg goed in het aannemen van je geld... erg knap zijn ze hierin... Als je een afspraak mist, of voor een controle gaat, brengen ze je EXTRA in rekening.... ik zou deze oplichting ten zeerste vermijden

T.
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Ik vind het altijd goed wordt goed geholpen en zijn vriendelijk.

Ida Huvermann
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Ik heb telefonisch een afspraak gemaakt en ze vertelden me dat de intake-afspraak € 50 zal zijn. Als ik dan op bezoek kom voor een consult, maken ze alle foto's en maken ze de rekening van € 170 euro, zelfs ik had een paar maanden geleden foto's met mijn oude tandarts Ik vraag er niet eens naar en als ik het aan de dokter vraag, heb ik een gebroken tand. Ze zei dat het tandsteen is, maar tijdens mijn afspraak met de mondhygiëniste zei ze dat het absoluut een gebroken tand was!!! ik heb nog geld in mijn verzekering ze heeft het gecontroleerd en zei dat ik nog €300 heb, zelfs nadat ik erop heb aangedrongen denk ik dat ik niet genoeg heb ik vraag bij de receptie om mij codes te sturen zodat ik het kan navragen bij mijn verzekering ze zei dat ze een e-mail zou sturen, maar ik heb nooit gekregen dat n toen belde ik na een paar dagen om mijn volgende afspraak te annuleren n vroeg om de codes om aan mijn verzekering te vragen of ze gedekt waren, dat deden ze niet nadat ze oké hadden gezegd n toen ging ik voor mijn afspraak voor het schoonmaken van de tanden van 40 minuten n ze brengen mij kosten in rekening 45 minuten, terwijl 5 minuten u € 15 kosten. Vandaag kreeg ik een rekening van € 135,- waarin staat dat ik geen vergoeding meer heb!! Ze hadden gewoon mijn laatste tandarts om mijn foto's kunnen vragen, want ik had geen noodgeval! Wat een verspilling van geld en middelen!! Ik geef mijn verzekeringsgeld het hele jaar heel verstandig uit, zodat ik het kan gebruiken wanneer het echt nodig is, maar ze houden me voor de gek !! na overleg en schoonmaak brengen ze mij € 170 + € 135 in rekening!!!! Dat kan €50+€120 zijn. P.s De mondhiegenist was goed, maar dit alles niet waard. Zoals ik elke keer op telefoon en persoonlijk vraag, wil ik de goedkoopst mogelijke n in mijn verzekering. Als mijn verzekering het niet dekt, wil ik het niet, maar toch! Er werd eerlijkheid verwacht! Ik geef het hele jaar €320 uit aan meerdere bezoeken. Hier geef ik €305 uit binnen 20 dagen. Dus!!! Schokkend

H K
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Gewoon

Son van V
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Bezoek Mondhygiëniste Gwenda Telg In mijn bijna 70 jaar tandartsbezoek heb ik dit niet eerder meegemaakt, de behandeling vond ik onpersoonlijk, zeer eenrichtingsverkeer in een stortvloed van woorden die je over je krijgt uitgestort, met al die pinnige instrumenten in je mond kon je geen weerwoord geven, het mankeren van empathisch vermogen, voelde me een robot in de stoel, zeer pijnlijke exercitie gedurende een uur, het voelde als een marteling, tranen stonden in mijn ogen, alles moest opeens anders 4x poetsen per dag moest naar 2x en dan een uur na de maaltijd mag je pas poetsen, andere tandpasta, tandenborstel etc. etc. Tussendoor is er ook een deel van een vulling beschadigd. Kortom voor mij nooit meer!

Wim Schnieders
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Sorry maar ik ga overstappen van tandarts ik vond de service heel slecht. Ten eerste melden ze niet vooraf de kosten van een behandeling maar beginnen ze gewoon, hou ik niet van ik wil open en eerlijkheid!!! Uiteindelijk rekening thuis gestuurd gekregen die toren hoor waren, voor 15 min behandeling? Terwijl ik ook zei dat ik zo goedkoop mogelijk wilde. Slecht!

Joppe Poederbach
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Prima uitleg gekregen over de behandeling. Deze is conform uitleg pijnloos uitgevoerd. Zeer te spreken over deze organisatie.

Henk Schepers
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

prima service kundige artsen

Dick de Vos
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Het is te vroeg om echt een review te geven, want ik ben nog maar 1x naar de mondhygiënist gegaan. En een keer naar de tandarts. De personen zijn aardig, apparatuur en gebouw netjes, modern en ruim. Toen het zo warm was buiten was het lekker koel.

Femke de haan
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?