Dental Clinics - Thuis tanden bleken
uit 20.246 reviews

Bij sommige Dental Clinics-praktijken is het mogelijk om thuis jouw tanden te bleken.De meeste Dental Clinics-praktijken maken hierbij gebruik van Opalescence bleekgel of de Philips Zoom bleekgel. Dit zijn professionele producten die alleen verkrijgbaar zijn bij tandheelkundige professionals.

Je krijgt een wittere, stralendere glimlach met behulp van bleeklepels die door jouw tandarts speciaal op maat worden gemaakt. De Opalescence bleekgel of de Philips Zoom bleekgel voor thuisbehandeling zijn daarmee ideaal als je graag persoonlijk advies wilt en op een verantwoorde manier je tanden wilt bleken. Na de eerste behandeling in de tandartspraktijk kunnen de bleeklepels gemakkelijk thuis worden gedragen.

Thuis tanden bleken via Dental Clinics

Hieronder zie je welke praktijken thuis tanden bleken aanbieden.

Veelgestelde vragen over tanden bleken

Hoeveel kost tanden bleken?

Hoeveel het tanden bleken kost, hangt af van de gekozen behandeling. Lees hier meer over de kosten van een bleekbehandeling.

Is tanden bleken slecht voor je gebit?

In sommige gevallen is tanden bleken slecht voor het gebit. Bij Dental Clinics maken we alleen gebruik van professionele bleekmiddelen. Deze helpen de gezondheid van het glazuur te behouden en zijn niet schadelijk voor jouw gebit.

Vanaf welke leeftijd kunnen tanden gebleekt worden?

Tanden bleken kan vanaf 18 jaar.

Heb je nog meer vragen over het bleken van jouw tanden? Lees dan snel de veelgestelde vragen over tanden bleken.

Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?