uit 118 reviews

Welkom bij jouw tandarts in Kerkdriel

Welkom bij Dental Clinics Hedel-Kerdriel, locatie Kerkdriel. Je bent samen met jouw gezin van harte welkom voor de meest complete mondzorg in de regio. Onze teams helpen je graag verder, binnen een moderne en professionele praktijkomgeving. Je kunt ook terecht bij onze tandartspraktijk op de Baronieweg 5B in Hedel.

Over Dental Clinics Kerkdriel

 • Verwijspraktijk voor endodontologie (wortelkanaalbehandeling)
 • Kindertandverzorgende Eline van Bemmel heeft extra aandacht voor het kindergebit
 • Je kunt bij ons ook terecht voor beugelbehandelingen
 • Veel aandacht voor preventie (voorkomen is beter dan genezen)

Verwijspraktijk voor endodontologie

Dental Clinics Kerkdriel is een verwijspraktijk voor endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). In onze tandartspraktijk werkt tandarts-endodontoloog Jan Paul Bressers. Hij is gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Endodontie (NVVE). Meer weten over een endodontologische behandeling? Bekijk dan deze pagina.

Aandachtsgebieden

Onze teamleden hebben allemaal hun eigen specialisme. Je kunt er dus op vertrouwen dat je bij iedere behandeling wordt geholpen door de beste behandelaar. Zo kun je, naast endodontologie, bij ons terecht voor de volgende aandachtsgebieden en behandelingen:

Een goede mondgezondheid

In de mond zitten veel bacteriën. Deze kunnen onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen veroorzaken. Daarom is het belangrijk regelmatig een bezoek aan de tandarts te brengen. De tandarts controleert de gezondheid van het tandvlees en verwijst je – indien nodig – naar één van onze mondhygiënisten of preventieassistenten voor een behandeling. Zo houden we het gebit samen gezond!

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Kerkdriel

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Kerkdriel kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Erik van Middelkoop

Tandarts-directeur
BIG: 79052885202

Aandachtsgebied: Implantologie

Jaap van den Broek

Tandarts-directeur
BIG: 39912694302

Aandachtsgebied: Endodontologie

Kim Bakker

Praktijkmanager

Karin Zondag

Officemanager

Amy Dee van Bunnik

Mondhygiënist

Anita

Tandartsassistent

Tandarts voor orthodontie

Bij een beugel staat de mondgezondheid voorop. Een mooi en recht gebit is functioneel: kauwen, bijten, tandenpoetsen, praten en lachen gaat beter. Ook kun je rechte tanden en kiezen beter reinigen. Dit kan weer allerlei tandheelkundige klachten, zoals tandvleesontstekingen en gaatjes voorkomen.

Onze tandarts voor orthodontie Erwin de Jeu geeft graag advies over de mogelijkheden.

Tandarts voor kinderen

Kinderen hebben hun hele leven plezier van gezonde tanden en kiezen. Vanaf dat moment dat de eerste tandjes doorkomen, kan je kind kosteloos kennismaken met de tandarts. Door kinderen al op jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts, kunnen problemen met het gebit worden voorkomen én raken zij gewend aan een tandartsbezoek.

Bij Dental Clinics Kerkdriel werken twee kindertandverzorgenden. Zij zijn gespecialiseerd in het behandelen van (jonge) kinderen en kinderen met angst voor de tandarts.

Jouw afspraak annuleren

Voor het annuleren van een afspraak vragen wij je uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch contact op te nemen met de praktijk. Zo kunnen wij wellicht nog een andere patiënt helpen en hoeven wij geen kosten in rekening te brengen.

Bij niet of niet tijdige annulering van de afspraak zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Ga direct naar

Contactgegevens

Kerkdriel
Monseigneur Zwijsenplein 3
5331 BE Kerkdriel
 
Geen wachtlijst

Openingstijden

 • Maandag 08:00 - 17:00
 • Dinsdag 08:00 - 17:00
 • Woensdag 08:00 - 17:00
 • Donderdag 08:00 - 17:00
 • Vrijdag 08:00 - 17:00
  Telefonische bereikbaarheid van maandag tot en met vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Kerkdriel

Een warme ontvangst bij de receptie, een ruime gezellige wachtkamer én een vriendelijke goede tandarts.

Jules Leerintveld
Dental Clinics
Kerkdriel

Ik beveel een zeer professionele benadering van de patiënt en vriendelijke service aan. IK RAAD AAN!!! HOI.

PIOTR BRZEZIŃSKI
Dental Clinics
Kerkdriel

Ik ga meestal een beetje gespannen naar de tandarts, maar kom er met een glimlach vandaan. Ik waardeer de aandacht, het vakmanschap en de vriendelijke benadering. Dik tevreden!

Erik van Herwijnen
Dental Clinics
Kerkdriel

Ben hier ook eens geweest voor een wortelkanaalbehandeling. Nu is mijn vrouw geweest en geholpen door gekwalificeerde specialisten bij deze tandarts voor een pijnloze behandeling. Het is erg belangrijk dat ik me op me gemak voelt bij een tandarts. De sfeer moet goed en gemoedelijk zijn. Je moet het gevoel hebben dat je serieus genomen wordt en dat men de tijd voor je neemt. Is een aanrader Dikke pluim!.

Antonius van der Vorst
Dental Clinics
Kerkdriel

Dag graag wil ik u mijn ervaring met u delen ,mijn probleem met de tandarts is dat je opgelicht word waar jezelf bij bent , op dat moment dat je in die stoel ligt ,geef je jezelf helemaal over aan die gene die jouw behandeld ,het was voor controle , hij noemde op wat hij zou gaan doen ,tandcontrole en tandplak verwijderen , na enig tijd kreeg ik de mededeling u bent klaar , u mag de mond spoelen , oh nee klonk het ,ik ben de tandplak vergeten te verwijderen. Ik lag nog in de stoel dus opende m,n mond weer ,vervolgens zette hij 2 krasjes tussen m,n tanden , en deelde me mee dat ik nu klaar was . Ik was zo verbluft dat ik er geen woord uit kon krijgen , maar ook niet beseffend dat ik dat wel moest afrekenen, dat is de eerste slechte ervaring bij dental Clinics. Een paar weken later had ik n, vulling die er zomaar in zijn geheel er uit kwam , dat was me al meerdere keren overkomen , ik heb die kies laten trekken omdat de vulling er voor de vijfde keer eruit was gekomen . Elke keer €75,00 voor n, drievlaks vulling dat zijn duren vullingen , ik heb hem gevraagd wat nu n, drievlaksvulling is ,omdat het voormij aanvoelt als een groot vlak , het antwoord is vrij onduidelijk . Vervolgens na ongeveer 6 maanden kwam er weer een drievlaksvulling spontaan eruit , om die vulling passend te krijgen ,heeft die tandarts mijn onderste voorkies, de punt er helemaal eraf geslepen , de gehele behandeling duurde 10 minuten , ik moest €75.00 !!!afrekenen ,eigenlijk had ik schadevergoeding moeten vragen wegens het ongevraagd afslijpen van die onderliggende voorkies . Ik heb daar nog dagen last van gehad , warm ,koud, Maar ik nu ben ik weg bij Dental clinics Kerkdriel Hedel , ik voelde me opgelicht!

Ad
Dental Clinics
Kerkdriel

Heb altijd een hekel gehad om naar de tandarts te gaan,ben toen via iemand terecht gekomen bij tandarts het t'plein in kerkdriel. Het is vanaf het begin heel goed gegaan en het voelt heel vertrouwd vakkundig en gaan heel fijn met je om. Ik kan dit iedereen aanraden!

dion de ruiter
Dental Clinics
Kerkdriel

Zeer goed en gemotiveerd personeel wat echt hun vak verstaat en je word er goed behandeld als het effe niet gaat nemen ze de tijd voor je om je weer gerust te stellen, toppers zijn het.

Mari van der Kammen
Dental Clinics
Kerkdriel

Voor ons een eerste ervaring met deze praktijk. We zijn doorverwezen door onze eigen tandarts naar Dental Clinics voor een wortelkanaalbehandeling bij onze dochter. Onze dochter heeft extra zorg nodig, en daar zijn ze heel goed mee omgegaan. Ze is door Jan Paul Bressers zeer deskundig behandeld en begeleid. Dank daarvoor.

bewoners villa Varik
Dental Clinics
Kerkdriel

Altijd perfect geholpen door zeer deskundig en klantvriendelijke medewerkers. Al ruim 30 jaar kom ik bij deze praktijk voor onderhoud aan mijn gebit. Al woon ik niet meer in de buurt van deze praktijk, ik blijf er komen.

Corrie Ottens
Dental Clinics
Kerkdriel

Goed georganiseerde tandartsenpraktijk. De tandartsen en mondhygiënisten zijn vriendelijk, vertellen wat er gaat gebeuren. In geval van nood is een afspraak (tussendoor) snel gemaakt. De kontakten tussen patiënt en behandelaar zijn zeer service gericht. Pluim voor Dental Clinics.

Erwin José
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?