Welkom bij uw tandarts in Kerkdriel

Welkom bij Dental Clinics Hedel-Kerdriel, locatie Kerkdriel. U bent samen met uw gezin van harte welkom voor de meest complete mondzorg in de regio. Onze teams helpen u graag verder, binnen een moderne en professionele praktijkomgeving. U kunt ook terecht bij onze tandartspraktijk op de Baronieweg 5B in Hedel.

Verwijspraktijk voor endodontologie

Dental Clinics Kerkdriel is een verwijspraktijk voor endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). In onze tandartspraktijk werkt tandarts-endodontoloog Jan Paul Bressers. Hij is gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Endodontie (NVVE). Meer weten over een endodontologische behandeling? Bekijk dan deze pagina.

Een goede mondgezondheid

In de mond zitten veel bacteriën. Deze kunnen onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen veroorzaken. Daarom is het belangrijk regelmatig een bezoek aan de tandarts te brengen. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u – indien nodig – een behandeling bij één van onze mondhygiënisten of preventie-assistenten. Zo houden we u gebit samen gezond!

Aandachtsgebieden

Onze teamleden hebben allemaal hun eigen specialisme. U kunt er dus op vertrouwen dat u bij iedere behandeling wordt geholpen door de beste behandelaar. Zo kunt u, naast endodontologie, bij ons terecht voor de volgende aandachtsgebieden en behandelingen:

Tandarts voor orthodontie

Bij een beugel staat de mondgezondheid voorop. Een mooi en recht gebit is functioneel; kauwen, bijten, tandenpoetsen, praten en lachen gaat beter. Ook maken rechte tanden en kiezen een goede mondhygiëne eenvoudiger, wat weer allerlei tandheelkundige klachten, zoals tandvleesontsteking en gaatjes, kan voorkomen.

Onze tandarts voor orthodontie Erwin de Jeu adviseert u graag over de mogelijkheden. Wanneer onze tandarts voor orthodontie beoordeelt dat een orthodontist nodig is omdat er een complexere gebitsafwijking gecorrigeerd moet worden, verwijzen wij u door naar een orthodontist in de buurt. We werken nauw samen met orthodontiepraktijk TopOrtho Zaltbommel.

Tandarts voor kinderen

Kinderen hebben hun hele leven plezier van gezonde tanden en kiezen. Vanaf dat moment dat de eerste tandjes bij uw kind doorkomen, kan hij of zij kosteloos kennismaken met de tandarts. Door uw kind al op jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts, kunnen problemen met het gebit worden voorkomen.

Bij Dental Clinics Kerkdriel werken drie kindertandverzorgenden. Zij zijn alle drie gespecialiseerd in het behandelen van (jonge) kinderen en kinderen met angst voor de tandarts.

Praktijkimpressie

Afspraak annuleren

Afspraken dienen – indien noodzakelijk wegens overmacht – uiterlijk 24 uur voor de behandeling op werkdagen te worden geannuleerd. Bij niet of niet tijdige annulering van de afspraak zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.