Welkom bij uw tandarts in Hedel

Welkom bij Dental Clinics Hedel-Kerdriel, locatie Hedel. Bij ons kunt u altijd rekenen op mondzorg van de beste kwaliteit. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld, waardoor u nooit te veel betaalt. U kunt ook terecht bij onze tandartspraktijk op de Monseigneur Zwijsenplein 3 in Kerkdriel.

Verwijspraktijk voor endodontologie

Dental Clinics Hedel is een verwijspraktijk voor endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). In onze tandartspraktijk werkt tandarts-endodontoloog Jaap van den Broek. Hij is gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie (NVVE). Meer weten over een endodontologische behandeling? Bekijk dan deze pagina.

Een goede mondgezondheid

In de mond zitten veel bacteriën. Deze kunnen onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen veroorzaken. Daarom is het belangrijk regelmatig een bezoek aan de tandarts te brengen. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u – indien nodig – een behandeling bij één van onze mondhygiënisten of preventie-assistenten. Zo houden we u gebit samen gezond!

Aandachtsgebieden

Onze teamleden hebben allemaal hun eigen specialisme. U kunt er dus op vertrouwen dat u bij iedere behandeling wordt geholpen door de beste behandelaar. Zo kunt u, naast endodontologie, bij ons terecht voor de volgende aandachtsgebieden en behandelingen:

Tandarts voor kinderen

Kinderen hebben hun hele leven plezier van gezonde tanden en kiezen. Vanaf dat moment dat de eerste tandjes bij uw kind doorkomen, kan hij of zij kosteloos kennismaken met de tandarts. Door uw kind al op jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts, kunnen problemen met het gebit worden voorkomen.

Bij Dental Clinics Hedel werken drie kindertandverzorgenden. Zij zijn alle drie gespecialiseerd in het behandelen van (jonge) kinderen en kinderen met angst voor de tandarts.

Tandarts voor orthodontie

Bij een beugel staat de mondgezondheid voorop. Een mooi en recht gebit is functioneel; kauwen, bijten, tandenpoetsen, praten en lachen gaat beter. Ook maken rechte tanden en kiezen een goede mondhygiëne eenvoudiger, wat weer allerlei tandheelkundige klachten, zoals tandvleesontsteking en gaatjes, kan voorkomen.

Onze tandarts voor orthodontie Erwin de Jeu adviseert u graag over de mogelijkheden.

Praktijkimpressie

Afspraak annuleren

Afspraken dienen – indien noodzakelijk wegens overmacht – uiterlijk 24 uur voor de behandeling op werkdagen te worden geannuleerd. Bij niet of niet tijdige annulering van de afspraak zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.