De tandarts in Doetinchem die zorgt voor uw mond

Welkom bij Dental Clinics Lohmanlaan, voorheen bekend als Lohman Kliniek voor Mondzorg. Een moderne tandartsengroepspraktijk in Doetinchem waar u het breedste tandheelkundig zorgaanbod vindt van de regio! U kunt bij ons terecht voor al uw preventieve mondzorg, specialistische behandelingen of gebitsproblemen.

De beste mondzorg voor het hele gezin

  • Alle tandheelkundige specialismen werken nauw samen onder één dak
  • Kwalitatieve materialen, methodes, service en deskundigheid
  • U kunt bij ons terecht voor o.a. controles, preventie, implantaten of het bleken van uw tanden
  • Vaste tarieven
  • 5 dagen per week geopend, ook dinsdagavond

Praktijkimpressie

Vaste tarieven

Voor al onze behandelingen hanteren we de vaste prijzen die de overheid heeft bepaald. Onze kwaliteitsstandaard is dus voor iedereen bereikbaar.
Daarnaast zorgen we ervoor dat u vooraf inzicht heeft in de mogelijke kosten van een behandeling. Zo ontvangt u altijd een begroting wanneer de kosten van uw behandeling boven de €150,- liggen. U komt daardoor nooit voor verrassingen te staan.

Behandelplan op maat

Persoonlijke aandacht en heldere communicatie vormen bij ons de basis voor elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit gezond te maken en te houden. Geen gebit of mond is identiek, wat vraagt om een op maat gemaakte aanpak. Dit doen we aan de hand van Periodiek Mondonderzoek. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Spoedgevallen of pijnklachtentandarts Doetinchem Lohmanlaan - tandarts Dental Clinics Doetinchem Lohmanlaan

Wij hebben een groot team van behandelaren en specialisten voor u klaarstaan. Tijdens onze openingstijden kunt u bij pijnklachten of andere acute klachten snel bij ons terecht. Wij verzoeken u wel van te voren even te bellen: 0314 – 395 573. Bij voorkeur tussen 8.15 – 9.00 uur zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Voor spoedeisende klachten buiten onze openingstijden u ons tandartspraktijknummer bellen voor verdere informatie. U kunt ook rechtstreeks met het centrale avond- en weekenddienstnummer bellen: 0900 – 1515.

Tijdig uw afspraak verzetten of afzeggen

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.