De tandarts in Doetinchem die zorgt voor uw mond

Welkom bij Dental Clinics Lohmanlaan, voorheen bekend als Lohman Kliniek voor Mondzorg. Een moderne tandartsengroepspraktijk in Doetinchem waar u het breedste tandheelkundig zorgaanbod vindt van de regio! U kunt bij ons terecht voor al uw preventieve mondzorg, specialistische behandelingen of gebitsproblemen. Op dinsdag zelfs tot 21:00 uur.

De beste mondzorg voor het hele gezin

Alle tandheelkundige specialismen werken bij ons onder één dak nauw met elkaar samen, waardoor wij u meer kunnen bieden op het gebied van kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van onze materialen en methodes maar ook voor onze service en de deskundigheid van het team.Ons team wordt gevormd door diverse tandartsen, mondhygiënisten, (paro)-preventieassistenten en tandartsassistenten. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; we helpen u professioneel en snel.

Vaste tarieven

Voor al onze behandelingen hanteren we de vaste prijzen die de overheid heeft bepaald. Onze kwaliteitsstandaard is dus voor iedereen bereikbaar.
Daarnaast zorgen we ervoor dat u vooraf inzicht heeft in de mogelijke kosten van een behandeling. Zo ontvangt u altijd een begroting wanneer de kosten van uw behandeling boven de 150,- liggen. U komt daardoor nooit voor verrassingen te staan.

tandarts Doetinchem Lohmanlaan - tandarts Dental Clinics Doetinchem LohmanlaanBehandelplan op maat

Persoonlijke aandacht en heldere communicatie vormen bij ons de basis voor elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit gezond te maken en te houden. Geen gebit of mond is identiek, wat vraagt om een op maat gemaakte aanpak. Dit doen we aan de hand van Periodiek Mondonderzoek. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Spoedgevallen of pijnklachten

Wij hebben een groot team van behandelaren en specialisten voor u klaarstaan. Tijdens onze openingstijden kunt u bij pijnklachten of andere acute klachten snel bij ons terecht. Wij verzoeken u wel van te voren even te bellen: 0314 – 395 573. Bij voorkeur tussen 8.15 – 9.00 uur zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Voor spoedeisende klachten buiten onze openingstijden u ons praktijknummer bellen voor verdere informatie. U kunt ook rechtstreeks met het centrale avond- en weekenddienstnummer bellen: 0900 – 1515.

tandarts Doetinchem Lohmanlaan - tandarts Dental Clinics Doetinchem LohmanlaanBereikbaarheid

De praktijk is voorzien van een lift waardoor de behandelkamers zelfstandig toegankelijk zijn, ook voor mindervaliden of voor mensen in een rolstoel. Indien u zelf niet in de tandartsstoel kunt plaatsnemen dan begeleiden wij u hierin. Mocht het voorkomen dat de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is dan kunnen wij u eventueel ook in de rolstoel behandelen.

Tijdig uw afspraak verzetten of afzeggen

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.