Complete mondzorg voor het hele gezin

Zoekt u een tandarts die uw gebit mooi en schoon houdt? Kom dan naar Dental Clinics Huizen. In onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Eemlandweg 8 vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Onder het motto ‘Lachen is leven!’ staan onze ervaren teamleden dagelijks voor u klaar. Zij werken graag met u samen aan een verzorgd, schoon gebit en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft.

Meld u aan als patiënt

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 035 – 525 87 89. Ook als u wilt kennismaken, staan wij voor u klaar. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding in de praktijk. Want een persoonlijke kennismaking is de beste start van een goede relatie!

Dental Clinics Huizen

  • Dé tandartspraktijk voor de hele familie
  • Meerdere specialismen o.a. implantologie, tanden bleken en wortelkanaalbehandelingen
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie
  • Scherpe tarieven die zijn vastgesteld door de overheid
  • 5 dagen per week geopend

Praktijkimpressie

tandartspraktijk Groningen - hygiëne Dental Clinics Groningen Vinkhuizen

Tanden bleken

Voor een extra stralende lach kunt u uw tanden, met onze hulp, veilig bleken. Hiervoor adviseren wij PrevDent Enlighten Evolution 3. Dit is een verantwoorde bleekmethode waarmee we uw tanden tot negen kleurtinten lichter kunnen maken. Het gepatenteerde licht in combinatie met een zachte gel zorgt voor een comfortabele, effectieve en vooral veilige behandeling. Ook jarenlange verkleuring door voedings- en/of geneesmiddelen is te verhelpen. PrevDent Enlighten Evolution 3 is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Onze preventie-assistent Claudia Roos vertelt u graag meer over deze veilige bleekmethode.

mondhygiënist Groningen - mondhygiënist Dental Clinics Groningen Vinkhuizen

Wortelkanaalbehandeling

In de wortels van uw tanden en kiezen loopt het wortelkanaal. Het wortelkanaal kan ontstoken raken door tandbederf of een lekkende vulling. Deze ontsteking geneest niet vanzelf, maar moet worden behandeld. Dit doen we door middel van een wortelkanaalbehandeling. Hierbij reinigen we het wortelkanaal, waardoor we de oorzaak van de ontsteking kunnen wegnemen en het lichaam de ontsteking kan genezen. Heeft u een wortelkanaalbehandeling nodig? Dan helpt onze tandarts/endodontoloog Eveline Gerlings u graag verder.

Spoedgeval?

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 035 – 525 87 89. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst 036 303 5290. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Indien verhinderd, laat het op tijd weten!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.