Complete mondzorg voor het hele gezin

Zoekt u een tandarts die uw gebit mooi en schoon houdt? Kom dan naar Dental Clinics Huizen. In onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Eemlandweg 8 vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Onder het motto ‘Lachen is leven!’ staan onze ervaren teamleden dagelijks voor u klaar. Zij werken graag met u samen aan een verzorgd, schoon gebit en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft.

Meld u aan als patiënt

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 035 – 525 87 89. Ook als u wilt kennismaken, staan wij voor u klaar. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding in de tandartspraktijk. Want een persoonlijke kennismaking is de beste start van een goede relatie!

Dental Clinics Huizen

Een beugel bij Dental Clinics Huizen

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we u graag naar een orthodontist in de buurt, zoals orthodontiepraktijk Hilversum.

Kroon, brug of facing binnen één behandeling

Met behulp van de ultramoderne Cerec cadcam-techniek kunnen we perfect passende inlays, kronen en bruggen snel en met precisie maken. Onze Cerec-specialisten ontwerpen ter plekke uw restauratie uit hoogwaardig porselein. Nog in dezelfde behandeling kan uw kroon, brug of facing geplaatst worden. Na één behandeling loopt u zo weer met een complete lach naar buiten. Wilt u meer weten over de voordelen van CEREC? Klik dan hier of vraag het uw tandarts gerust.

Wortelkanaalbehandeling

In de wortels van uw tanden en kiezen loopt het wortelkanaal. Het wortelkanaal kan ontstoken raken door tandbederf of een lekkende vulling. Deze ontsteking geneest niet vanzelf, maar moet worden behandeld. Dit doen we door middel van een wortelkanaalbehandeling. Hierbij reinigen we het wortelkanaal, waardoor we de oorzaak van de ontsteking kunnen wegnemen en het lichaam de ontsteking kan genezen. Heeft u een wortelkanaalbehandeling nodig? Dan helpt onze tandarts/endodontoloog Eveline Gerlings u graag verder.

Praktijkimpressie

Spoedgeval?

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 035 – 525 87 89. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst 036 303 5290. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Indien verhinderd, laat het op tijd weten!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.