Complete mondzorg voor het hele gezin

Zoekt u een tandarts die uw gebit mooi en schoon houdt? Kom dan naar Dental Clinics Huizen. In onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Eemlandweg 8 vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Onder het motto ‘Lachen is leven!’ staan onze ervaren teamleden dagelijks voor u klaar. Zij werken graag met u samen aan een verzorgd, schoon gebit en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

In onze praktijk vindt u verschillende specialismen. Voor algemene tandheelkunde kunt u een afspraak maken bij onze tandartsen Paul van den Bosch, Willem Kouwenberg en Britt van den Berg. Maar ook voor preventie en mondhygiëne, het bleken van uw tanden, een beugelbehandeling, een implantaat of een wortelkanaalbehandeling kunt u bij ons terecht.

Preventie en mondhygiëne

Wilt u uw gebit mooi en schoon houden? Maak dan een afspraak bij onze preventie-assistenten Claudia Roos en Danita van der Leij-Binnendijk. Claudia en Danita hebben extra kennis op het gebied van preventie en gebitsreiniging. U kunt bij ze terecht voor onder andere voorlichting en instructie, reiniging van tanden en kiezen boven het tandvlees, het polijsten van uw tanden en kiezen en het bleken van uw tanden.

Wanneer u last heeft van rood, gezwollen of bloedend tandvlees, een vieze smaak of adem, tandsteen of als u tot een risicogroep voor mondproblemen behoort (bijvoorbeeld diabetici, zwangere vrouwen en hartpatiënten), kunt u een afspraak maken bij één van onze mondhygiënisten. Andjenie Ramlal, Jane van Zijverden en Bernadette de Boer helpen u graag met het gezond krijgen en houden van uw gebit en tandvlees. U kunt ons direct bellen voor een afspraak. Hiervoor is een verwijzing van de tandarts niet nodig.

Tanden bleken

mondhygiënist Huizen - mondhygiënist Dental Clinics HuizenVoor een extra stralende lach kunt u uw tanden, met onze hulp, veilig bleken. Hiervoor adviseren wij PrevDent Enlighten Evolution 3. Dit is een verantwoorde bleekmethode waarmee we uw tanden tot negen kleurtinten lichter kunnen maken. Het gepatenteerde licht in combinatie met een zachte gel zorgt voor een comfortabele, effectieve en vooral veilige behandeling. Ook jarenlange verkleuring door voedings- en/of geneesmiddelen is te verhelpen. PrevDent Enlighten Evolution 3 is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Onze preventie-assistent Claudia Roos vertelt u graag meer over deze veilige bleekmethode.

Implantologie

Implantaten zijn een goede oplossing wanneer u een tand of kies mist, maar zonder problemen wilt blijven praten en eten. Implantaten kunnen ook een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van uw gebitsprothese. Ieder gebit en iedere mond is anders. Daarom kijkt tandarts/implantoloog Paul van den Bosch naar uw situatie en maakt hij vervolgens een persoonlijk behandelplan. Lees hier meer over implantologie.

Wortelkanaalbehandeling

tandarts Huizen - Dental Clinics Huizen - behandelarenIn de wortels van uw tanden en kiezen loopt het wortelkanaal. Het wortelkanaal kan ontstoken raken door tandbederf of een lekkende vulling. Deze ontsteking geneest niet vanzelf, maar moet worden behandeld. Dit doen we door middel van een wortelkanaalbehandeling. Hierbij reinigen we het wortelkanaal, waardoor we de oorzaak van de ontsteking kunnen wegnemen en het lichaam de ontsteking kan genezen. Heeft u een wortelkanaalbehandeling nodig? Dan helpt onze tandarts/endodontoloog Eveline Gerlings u graag verder.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 035 – 525 87 89. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst: 0900 – 1515. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Online inschrijven of eerst even kennismaken?

Aarzel niet, neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of twijfelt over een behandeling. Ook als u wilt kennismaken, staan wij voor u klaar. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding in de praktijk. Want een persoonlijke kennismaking is de beste start van een goede relatie!

tandarts Huizen - Dental Clinics Huizen - balieBereikbaarheid

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Tijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.