Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Hasselt, gelegen in de provincie Overijssel. Wij zijn een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Telvorenstraat 5 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. En dat tegen de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 038 – 477 33 38.

Dental Clinics Hasselt

  • Dé tandartspraktijk voor ouderen, volwassenen en kinderen
  • U kunt terecht voor o.a. periodieke controle, implantaten, protheses of het bleken van uw tanden
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen
  • Ruime openingstijden, ook ‘s avonds
  • Snelle en professionele mondzorg

Praktijkimpressie

Dental Clinics Hasselt

Kroon, brug of facing binnen één behandeling

Met behulp van de ultramoderne Cerec cadcam-techniek kunnen we perfect passende inlays, kronen en bruggen snel en met precisie maken. Onze Cerec-specialisten ontwerpen ter plekke uw restauratie uit hoogwaardig porselein. Nog in dezelfde behandeling kan uw kroon, brug of facing geplaatst worden. Na één behandeling loopt u zo weer met een complete lach naar buiten. Wilt u meer weten over de voordelen van CEREC? Klik dan hier of vraag het uw tandarts gerust.

Dental Clinics Hasselt

Uw persoonlijk behandelplan

Wij  werken volgens het periodiek mondonderzoek, gebaseerd op de nieuwste praktijkrichtlijnen. Tijdens de periodieke controle kijkt uw tandarts in 10 stappen naar uw totale mondgezondheid. Het risico op mondziekten, zoals tandbederf (cariës) en tandvleesaandoeningen (parodontitis) wordt scherp in de gaten gehouden. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Want iedere mond en ieder gebit is anders en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak.

Spoedgeval

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden naar onze praktijk bellen: 038 – 477 33 38.
  • Ook indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen kunt u naar de praktijk bellen: 038 – 477 33 38. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.
  • Het telefoonnummer van de spoedgevallendienst is: 0900 – 235 82 63. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.