Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Tandartsenpraktijk Tjiook en Kho gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Harderwijk Tweelingstad.

Moderne tandartspraktijk in Harderwijk

Tandartspraktijk Dental Clinics

Welkom bij Dental Clinics Tweelingstad. In onze nieuwe moderne tandartspraktijk bent u van harte welkom voor uiteenlopende tandheelkundige behandelingen: van een periodiek mondonderzoek en het bleken van tanden tot het aanmeten en plaatsen van protheses. Het team van Dental Clinics Tweelingstad helpt u graag een een gezond én mooi gebit.

Momenteel hanteren wij een patiëntenstop. Hierdoor kunt u zich helaas niet inschrijven in onze praktijk.

Over Dental Clinics Harderwijk Tweelingstad

  • We bieden complete mondzorg voor het hele gezin;
  • Onze praktijk is centraal gelegen in Harderwijk;
  • We werken met de modernste apparatuur;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de praktijk;
  • Veel aandacht voor preventieve mondzorg: onze mondhygiënisten en preventie-assistenten helpen u graag uw mond gezond te houden;
  • Ook (kleine) kinderen en angstige patiënten zijn bij ons van harte welkom.
Angsttandarts

Angst voor de tandarts?

Heeft u (of uw gezinslid) angst om naar de tandarts te gaan? Bent u bijvoorbeeld bang voor de pijn of heeft u een slechte ervaring in het verleden gehad? U bent niet de enige. Maar liefst 40% van de Nederlandse volwassenen geeft aan bang te zijn voor de tandarts. En waar uw angst ook vandaan komt, wij nemen deze zeer serieus. Zo hebben wij tandartsen die het aandachtsgebied ‘angst tandheelkunde’ hebben. Zij richten zich op de behandeling van extreem angstige patiënten. De tandarts plant extra tijd voor u in en werkt samen met u aan de angst, indien nodig met behulp van lachgas of narcose.

Poetsadvies voor kinderen

Gewoon Gaaf

Als ouder kunt u samen met uw kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om u hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt bij het opgroeien met een gezonde mond. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf kan leiden tot 70% minder gaatjes bij kinderen.

Benieuwd hoe u het gebit van uw kind gezond kunt houden? Maak dan snel een afspraak via 0341-414105. Wij helpen u graag!