Moderne tandartspraktijk in Harderwijk

Welkom bij tandarts Dental Clinics Harderwijk Tweelingstad. In onze nieuwe moderne tandartspraktijk bent u van harte welkom voor uiteenlopende tandheelkundige behandelingen: van een periodiek mondonderzoek en het bleken van tanden tot het aanmeten en plaatsen van protheses. Het team van tandarts Dental Clinics Harderwijk Tweelingstad helpt u graag een een gezond én mooi gebit.

Over Dental Clinics Harderwijk Tweelingstad

  • We bieden complete mondzorg voor het hele gezin;
  • Onze praktijk is centraal gelegen in Harderwijk;
  • We werken met de modernste apparatuur;
  • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de praktijk;
  • Veel aandacht voor preventieve mondzorg: onze mondhygiënisten en preventie-assistenten helpen u graag uw mond gezond te houden;
  • Ook (kleine) kinderen en angstige patiënten zijn bij ons van harte welkom.
Angsttandarts

Angst voor de tandarts?

Heeft u (of iemand uit uw gezin) angst om naar de tandarts te gaan? Bent u bijvoorbeeld bang voor de pijn of heeft u een slechte ervaring in het verleden gehad? Hierin bent u niet de enige. Maar liefst 40% van de Nederlandse volwassenen geeft aan bang te zijn voor de tandarts. Wij nemen uw angst zeer serieus, waar de angst ook vandaan komt. Zo hebben wij tandartsen die het aandachtsgebied ‘angst tandheelkunde’ hebben. Zij richten zich op de behandeling van extreem angstige patiënten. De tandarts plant extra tijd voor u in en werkt samen met u aan de angst.

Poetsadvies voor kinderen

Gewoon Gaaf

Als ouder kunt u samen met uw kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om u hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt bij het opgroeien met een gezonde mond. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf kan leiden tot 70% minder gaatjes bij kinderen.

Benieuwd hoe u het gebit van uw kind gezond kunt houden? Maak dan snel een afspraak via 0341-414105. Wij helpen u graag!

Bekijk onze tandartspraktijk