Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij tandarts Dental Clinics Harderwijk Hanzestad. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Boerhaavelaan 104 waar u terecht kunt voor complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij hanteren de door de overheid vastgestelde tarieven, waardoor u dus nooit meer betaalt dan nodig is.

Wilt u ook patiënt worden bij ons in de tandartspraktijk? Wij nemen weer nieuwe patiënten aan! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0341 – 369 666.

Dental Clinics Harderwijk Hanzestad

  • Dé tandarts voor volwassenen en kinderen in Harderwijk Hanzestad
  • U kunt bij ons ook terecht voor o.a. implantologie, protheses en het bleken van uw tanden
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie zijn de basis van elke behandeling
  • Ruime openingstijden, ook ‘s avonds
  • U wordt professioneel en snel geholpen, bij acute problemen nog dezelfde dag

Praktijkimpressie

Spoedgeval

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden direct naar de praktijk bellen: 0341 – 369 666.
  • Buiten de reguliere openingstijden en tijdens de weekenddiensten neemt Tandartsspoedpraktijk in het Medisch Centrum Meander te Amersfoort waar, te bereiken op telefoonnummer 0900 – 8602.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.