Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Venlo. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Deken van Oppensingel 9 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

  • Alle mondzorg onder 1 dak met o.a. orthodontie, protheses en tanden bleken
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen
  • Ruime openingstijden, ook ‘s avonds
  • Rolstoel toegankelijk
  • We helpen u professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.

Praktijkimpressie

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden direct naar onze praktijk bellen: 077 – 351 34 93.
  • Ook voor spoedeisende hulp buiten onze openingstijden kunt u naar de praktijk bellen. Buiten onze reguliere openingstijden en tijdens vakanties wordt de spoedgevallendienst ondergebracht bij Tandartsenpost Eindhoven (TAP Eindhoven). Via de telefoonbeantwoorder hoort u dan wat u moet doen om een afspraak te kunnen maken bij TAP Eindhoven.

Onze tandartspraktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een tandartspraktijk met de juiste voorzieningen.

Tijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.