Uw tandarts in Ridderkerk

Bent u op zoek naar een goede tandarts in Ridderkerk? U bent van harte welkom in onze tandartspraktijk in Ridderkerk-West. Bij ons staat de zorg voor uw gebit voorop. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken én te houden. Of het nu om een periodieke controle gaat, het plaatsen van een brug, kroon of implantaat: onze tandartsen, (paro preventie-)assistenten en mondhygiënisten helpen u professioneel en snel.

Complete mondzorg voor het hele gezin

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Extra aandacht voor angstige patiënten en (jonge) kinderen
  • Een op maat gemaakt behandelplan
  • Ook voor specialistische mondzorg, zoals implantologie, het plaatsen van een onzichtbare beugel en het uitvoeren van een wortelkanaalbehandeling
  • U wordt goed en snel geholpen

Verder is het goed om te weten dat wij de tandartstarieven aanhouden die door de overheid zijn vastgesteld. Hierdoor betaalt u nooit meer dan nodig.

Meld u aan als nieuwe patiënt

Bent u nog geen patiënt in onze tandartspraktijk? Meld u en uw gezinsleden dan eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op om uw eerste afspraak in te plannen.

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Dit kan ook. Neem dan contact met ons op via 0180 – 414 725.

Persoonlijke aandacht

Tijdens uw eerste afspraak bij ons in de tandartspraktijk controleert de tandarts in 10 stappen uw totale mondgezondheid. Het risico op mondziekten, zoals tandbederf en tandvleesontstekingen, wordt scherp in de gaten gehouden.

Op basis hiervan stelt de tandarts een persoonlijk behandelplan voor u op. Tijdens de periodieke mondcontroles (ook wel halfjaarlijkse controles genoemd) wordt dit behandelplan als leidraad genomen.

Implantoloog in Ridderkerk

Wanneer een tandwortel in uw gebit niet meer gezond is, kan een implantaat uitkomst bieden. Een implantaat vervangt namelijk de wortel van uw eigen tanden of kiezen. Het is een schroefje van ongeveer 4 millimeter waar onze implantoloog Joris Veldkamp een kroon, brug of prothese op plaatst. Op deze manier wordt het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van uw gebitsprothese of eigen gebit verbeterd.

Indien u meerdere tanden of kiezen heeft verloren, kijkt onze implantoloog graag samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit!

Praktijkimpressie

Op de begane grond zijn de ruimtes van de mondhygiënisten en de prothese technicus. Op de eerste verdieping zijn de behandelkamers van de tandarts. U kunt gebruikmaken van de lift.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0180 – 414 725. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst Dental365085 – 105 17 60, gevestigd in Rotterdam en Dordrecht.
    Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen.

Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.