Ga naar de hoofdinhoud
uit 346 reviews

Jouw tandarts in Ridderkerk

Ben je op zoek naar een goede tandarts in Ridderkerk? Je bent van harte welkom in onze tandartspraktijk in Ridderkerk-West. Bij ons staat de zorg voor jouw gebit voorop. Samen met jou doen we er alles aan om jouw gebit mooi en gezond te maken én te houden. Of het nu om een periodieke controle gaat, het plaatsen van een brug, kroon of implantaat: onze tandartsen, (paro preventie-)assistenten en mondhygiënisten helpen je professioneel en snel.

Complete mondzorg voor het hele gezin

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en (paro-)preventieassistenten
  • Ook voor specialistische mondzorg, zoals implantologie, het plaatsen van een onzichtbare beugel en het uitvoeren van een wortelkanaalbehandeling
  • Gratis parkeren voor de deur

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Ridderkerk

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Ridderkerk kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Joris Veldkamp

Tandarts-directeur / geregistreerd NVOI implantoloog
BIG: 19915720002

Jojanneke Schenkel-Geene

Praktijkmanager

Kimberley Schuit

Officemanager

Amna Sahačić

Tandarts
BIG: 69912854402

Aandachtsgebied: Restauratieve tandheelkunde

Anita

Receptiemedewerker

Banafsheh Atarzadeh

Mondhygiënist

Persoonlijke aandacht

Tijdens jouw eerste afspraak bij ons in de tandartspraktijk controleert de tandarts in 10 stappen jouw totale mondgezondheid. Het risico op mondziekten, zoals tandbederf en tandvleesontstekingen, wordt scherp in de gaten gehouden.

Op basis hiervan stelt de tandarts een persoonlijk behandelplan voor je op. Tijdens de periodieke mondcontroles (ook wel halfjaarlijkse controles genoemd) wordt dit behandelplan als leidraad genomen.

Implantoloog in Ridderkerk

Wanneer een tandwortel in jouw gebit niet meer gezond is, kan een implantaat uitkomst bieden. Een implantaat vervangt namelijk de wortel van je eigen tanden of kiezen. Het is een schroefje van ongeveer 4 millimeter waar onze implantoloog Joris Veldkamp een kroon, brug of prothese op plaatst. Op deze manier wordt het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van jouw gebitsprothese of eigen gebit verbeterd.

Indien je meerdere tanden of kiezen hebt verloren, kijkt onze implantoloog graag samen met je naar de beste oplossing voor jouw gebit!

Hulp bij spoedgevallen

  • Tijdens onze openingstijden kun je bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0180 – 414 725. Wij proberen je dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kun je bellen naar de spoedgevallendienst Dental365085 – 105 17 60, gevestigd in Rotterdam en Dordrecht.
    Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kun je dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen.

Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en je zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op jouw komst. Lukt het niet om jouw afspraak na te komen, dan vragen wij je dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Ridderkerk

Ik ben erg tevreden.

Josine Vdw
Dental Clinics
Ridderkerk

Niet op tijd geholpen op afspraak want heb 15 minuten moeten wachten om geholpen te worden en voor de rest bij tweede afspraak ging het iets beter. Voor de rest is alles top verlopen.

Peter van Zanten
Dental Clinics
Ridderkerk

Fijne tandartspraktijk, vriendelijk personeel. Ik ga er vaak lachend weg

Marianne Gamelkoorn-Heuser
Dental Clinics
Ridderkerk

je wordt er goed en vakkundig geholpen . ze nemen de tijd voor de behandeling en zeker als je angst en gespannen bent

johan h. moonen
Dental Clinics
Ridderkerk

Goede, vriendelijke tandarts. Niks negatiefs te melden

Amber Buurman
Dental Clinics
Ridderkerk

Ik ben zeker niet te vreden over deze tandarts ben er doodsbang voor bij mijn man valt continue een tand uit zijn prothese terwijl hij eet en de prothese is nog geen half jaar oud ook kraken ze af en verzorg je het niet goed volgens hun ik ken ook iemand uit mijn familie die met hazetanden naar buiten kwam en dan zeggen ze nog nee dit gaat heus even door zetten wel nou niet dus en achteraf was er toch een fout gemaakt dus nee duidelijk niet tevreden ik ben naar een andere gegaan vind ze ook niet vriendelijk worden veel fouten gemaakt

Gretha Pruis
Dental Clinics
Ridderkerk

Goede begeleiding, bezoek goed te plannen, allervriendelijkst personeel, bijna pijnloze behandeling, tarieven volgens landelijke NzA

frans mudde
Dental Clinics
Ridderkerk

Wij hebben hele goede Resultaten bij Dental Clinics in Ridderkerk ook onze kinderen en kleinkinderen komen er .Dus als je een tandarts zoekt ga hier naar toe. Goede resultaten en heel fijn personeel allemaal .

Tiny Kranendonk
Dental Clinics
Ridderkerk

Heel erg goed geholpen door deze top tandarts. Ze denken mee en stellen je op je gemak. Ik ben dus zeer tevreden en raad deze tandarts zeker aan.

Colette Kelly
Dental Clinics
Ridderkerk

De afsp. voor mij liep uit maar ja kan gebeuren maar werd goed geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd

Geetaroy J.
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?