Vanaf 1 januari 2024 is onze praktijk op donderdag tot 16:30 uur geopend.

Uw tandarts in Rotterdam-Zuid

Welkom bij Dental Clinics Rotterdam Pleinweg, uw tandarts in Rotterdam-Zuid. U vindt onze tandartsenpraktijk op de Goereesestraat 2, gelegen in de wijk Charlois. Bij ons kunt u terecht voor complete mondzorg voor het hele gezin.

We hanteren de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u aan als patiënt

Meld u (en uw gezinsleden) eenvoudig aan als nieuwe patiënt(en) bij ons in de tandartspraktijk via het online inschrijfformulier. Wilt u liever eerst telefonisch contact? Bel dan naar onze receptie: 010 – 410 01 00.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Rotterdam Pleinweg:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Professionele en moderne tandartspraktijk in het zuiden van Rotterdam
  • Kinderen kunnen bij ons op Expeditie Tandarctica!
  • Tandheelkundige specialistische behandelingen als kroon- en brugwerk en het bleken van tanden
  • Onze patiënten geven ons een uitstekend cijfer!
  • Extra aandacht voor angstige patiënten en (jonge) kinderen
onzichtbare beugel Veenendaal - Invisalign Dental Clinics Veenendaal de Reede

Onzichtbare beugel voor volwassenen

Steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel en vaak gaat de voorkeur uit naar een onzichtbare beugel. Welke beugel het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de huidige stand van uw kaken en gebit. Een beugel kan ook de oplossing zijn tegen slaapapneu.
De onzichtbare beugel wordt exact afgestemd op uw tanden en tandvlees, waardoor de beugel perfect past en het beste zijn werk kan doen. De beugel is gemakkelijk in en uit te doen en brengt uw tanden in kleine stapjes naar de gewenste positie in uw kaak.

Expeditie Tandarctica - tanderosie bij kinderen

Expeditie Tandarctica

Voor een ouder kan het een hele uitdaging zijn het gebit van een (jong) kind goed te verzorgen. Tóch is het heel belangrijk de mondhygiëne van uw kind goed in de gaten te houden. Een gezond melkgebit vormt namelijk de basis voor een gezond blijvend gebit!

Om het voor kinderen leuker te maken, kunnen zij bij Dental Clinics Rotterdam Pleinweg mee op Expeditie Tandarctica! Zo leren ze spelenderwijs alles over het gebit én hoe zij hun tanden en kiezen zelf goed schoon kunnen houden.

Praktijkimpressie

Op de begane grond bevinden zich de wachtruimte, receptie, toiletten, röntgenkamer en enkele behandelkamers. Op de eerste verdieping vindt u meer behandelkamers en de sterilisatie-ruimte. Er is geen lift aanwezig.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 010 – 410 01 00. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht naar de praktijk bellen: 010 – 410 01 00. U krijgt dan het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen.