Uw tandarts in Rotterdam-Zuid

Welkom bij Dental Clinics Rotterdam Pleinweg, uw tandarts in Rotterdam-Zuid. U vindt onze praktijk op de Goereesestraat 2, gelegen in de wijk Charlois. Hier kunt u terecht voor complete mondzorg voor het hele gezin. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Rotterdam Pleinweg:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne praktijk in het zuiden van Rotterdam.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

tandarts Rotterdam-Zuid - tandarts Dental Clinics Rotterdam PleinwegAfspraak maken

Voor het maken van een afspraak bij onze tandarts kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 010 – 410 01 00.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, zijn Tandartspraktijk Duifhuis en Tandartspraktijk D.M. van Mourik gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Rotterdam Pleinweg.

Ons team: uw tandarts in Rotterdam-Zuid

Wij zijn een zeer enthousiast team van een tandarts en tandartsassistenten en staan klaar om u van dienst te zijn voor al uw tandheelkunde zorg. Maak kennis met ons volledige team.

Tandheelkundige behandelingen: complete mondzorg voor het hele gezin

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoekvullingenkroon– en brugwerk, tanden bleken, behandeling van ontstoken tandvlees en röntgenfoto’s.

tandartspraktijk Rotterdam-Zuid - receptie Dental Clinics Rotterdam PleinwegSpoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 010 – 410 01 00. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht naar de praktijk bellen: 010 – 410 01 00. U krijgt dan het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanvullende informatie over Dental Clinics Rotterdam Pleinweg

Hieronder vindt u extra informatie over de praktijk en onze behandelingen.

tandartspraktijk Rotterdam-Zuid - assistente Dental Clinics Rotterdam PleinwegDe praktijk van Dental Clinics op de Goereesestraat 2

Onze praktijk is gevestigd op de Goereesestraat 2, gelegen in het zuiden van Rotterdam. Neem een online kijkje in onze moderne tandartspraktijk of zoek hier uw route naar ons adres.

Uw persoonlijk behandelplan

Tijdens het periodiek mondonderzoek controleert de tandarts in 10 stappen uw totale mondgezondheid. Het risico op mondziekten, zoals tandbederf en tandvleesontstekingen, wordt scherp in de gaten gehouden. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Want iedere mond en ieder gebit is anders en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak.