Uw tandarts in Rotterdam-Zuid

Welkom bij Dental Clinics Rotterdam Pleinweg, uw tandarts in Rotterdam-Zuid. U vindt onze praktijk op de Goereesestraat 2, gelegen in de wijk Charlois. Hier kunt u terecht voor complete mondzorg voor het hele gezin. We hanteren de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Rotterdam Pleinweg:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Professionele en moderne praktijk in het zuiden van Rotterdam
  • Tandheelkundige behandelingen als kroon- en brugwerk, tanden bleken en röntgenfoto’s
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven
  • 5 dagen per week geopend, ook donderdagavond

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie: 010 – 410 01 00.

Praktijkimpressie

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 010 – 410 01 00. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht naar de praktijk bellen: 010 – 410 01 00. U krijgt dan het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen.