Complete tandheelkunde zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Veenendaal Scheepjeshof, uw tandarts in het centrum van Veenendaal. In onze moderne en professionele praktijk vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. U kunt niet alleen voor algemene mondzorg bij ons terecht, maar ook voor mondhygiëne, een implantaat, een kroon of brug, een lachgasbehandeling en begeleiding bij angst. Wij werken met de nieuwste technieken en behandelingen om u optimale zorg te kunnen geven. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Ook buiten kantooruren staan wij voor u klaar; wij zijn iedere maandag tot 20.00 uur geopend.

mondhygiënist Veenendaal centrum - mondhygiënist Dental Clinics Veenendaal ScheepjeshofEen optimale mondgezondheid

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling bij onze mondhygiënist Parwana Hamdard. Zij heeft extra kennis over het gezond krijgen en houden van uw mond. Zo kunt u weer genieten van een gezonde mond en een stralende lach.

Praktische informatie

tandarts Veenendaal centrum - tandarts Dental Clinics Veenendaal ScheepjeshofBij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij pijnklachten kunt u ons telefonisch bereiken op 0318 – 553 500. Wij streven ernaar om u dan nog op dezelfde dag te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u voor acute spoedgevallen en pijnklachten contact opnemen met onze waarneemdienst. Bel altijd eerst voor een afspraak: 030 – 303 97 50.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Veenendaal centrum - tandarts Dental Clinics Veenendaal ScheepjeshofTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.