Complete tandheelkunde voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Veenendaal Scheepjeshof, uw tandarts in het centrum van Veenendaal. In onze moderne en professionele tandartspraktijk vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. U kunt niet alleen voor algemene mondzorg bij ons terecht, maar ook voor mondhygiëne, een implantaat, een kroon of brug en begeleiding bij angst. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0318 – 553 500.

Een optimale mondgezondheid

  • De beste zorg dankzij de nieuwste technieken en behandelingen
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen
  • Wij bieden o.a. ook implantologie en begeleiding bij angst
  • Ruime openingstijden, inclusief de maandagavond
  • Rolstoeltoegankelijke tandartspraktijk

Praktijkimpressie

Beugels

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we u graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Driebergen.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij pijnklachten kunt u ons telefonisch bereiken op 0318 – 553 500. Wij streven ernaar om u dan nog op dezelfde dag te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u voor acute spoedgevallen en pijnklachten contact opnemen met onze waarneemdienst. Bel altijd eerst voor een afspraak: 030 – 303 97 50.

Onze tandartspraktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een tandartspraktijk met de juiste voorzieningen.

Tijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.