Complete tandheelkunde zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Veenendaal Scheepjeshof, uw tandarts in het centrum van Veenendaal. In onze moderne en professionele praktijk vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. U kunt niet alleen voor algemene mondzorg bij ons terecht, maar ook voor mondhygiëne, een implantaat, een kroon of brug, een lachgasbehandeling en begeleiding bij angst. Wij werken met de nieuwste technieken en behandelingen om u optimale zorg te kunnen geven. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Ook buiten kantooruren staan wij voor u klaar; wij zijn iedere maandag tot 20.00 uur geopend.

Een optimale mondgezondheid

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling bij onze mondhygiënist Parwana Hamdard. Zij heeft extra kennis over het gezond krijgen en houden van uw mond. Zo kunt u weer genieten van een gezonde mond en een stralende lach.

Lachgasbehandeling bij angst

Ook kunt u bij ons terecht voor een lachgasbehandeling. Deze behandeling is speciaal bedoeld voor kinderen, angstige patiënten en patiënten met een verstandelijke of lichamelijke beperking, een verhoogde kokhals/braakneiging of astma. Lachgas is een gas dat na inademing spanning en angst vermindert. U blijft volledig bij bewustzijn, maar voelt zich loom en prettig. Hierdoor kunt u volledig ontspannen de behandeling ondergaan. Bent u geïnteresseerd? Vraag ons dan gerust naar meer informatie.

Een implantaat van hoge kwaliteit

tandarts Veenendaal centrum - Dental Clinics Scheepjeshof - behandelaarEen implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kunt u samen met tandarts Libbe Wielsma kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Door zijn brede kennis en vele ervaring kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling. Ook voor de kroon, brug of prothese bent u van harte welkom in onze praktijk.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij pijnklachten kunt u ons telefonisch bereiken op 0318 – 553 500. Wij streven ernaar om u dan nog op dezelfde dag te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u voor acute spoedgevallen en pijnklachten contact opnemen met onze waarneemdienst. Bel altijd eerst voor een afspraak: 030 – 303 97 50.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

mondhygiënist Veenendaal centrum - mondhygiënist Dental Clinics Veenendaal ScheepjeshofTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.