Uw tandarts in de Jordaan

Dental Clinics Amsterdam Brouwersgracht is een moderne tandartspraktijk die mooi gelegen is aan de Brouwersgracht. In onze mooie tandartspraktijk in de Jordaan combineren we persoonlijke aandacht met moderne middelen. Wij bieden u algemene tandheelkunde en mondhygiëne.

Bij ons kunt u terecht voor de beste kwaliteit tandheelkunde, binnen een plezierige en moderne tandartspraktijkomgeving. Wij zijn 5 dagen per week geopend en hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Inschrijven als patiënt?

Ook u helpen wij graag bij het mooi en gezond houden van uw gebit. We hebben ruimte om u te ontvangen in onze stoelen. Schrijf u en/of uw familieleden in als patiënt via het online inschrijfformulier in of bel direct voor het maken van een eerste afspraak naar 020 – 398 3131.

Waarom Dental Clinics Amsterdam Brouwersgracht?

  • Wij werken met de modernste apparatuur.
  • Voor o.a. preventie en mondhygiëne
  • 5 dagen per week geopend.
  • Makkelijk bereikbaar met het OV

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 020 – 398 31 31. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de tandartsspoedpraktijk in het OLVG (locatie Oosterpark): 0900-8602. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.