Let op: op dit moment hebben we te maken met een internet- en telefoonstoring. Wij zijn daardoor minder goed/niet bereikbaar.

Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Oudenbosch. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Nijverheidsweg 2b waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit voor de eerlijkste prijs.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0165 – 31 44 96.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Heldere communicatie en persoonlijke aandacht vormen de basis van iedere behandeling
  • Periodieke controle, brug, kroon of implantaat, preventie, protheses en het bleken van uw tanden
  • Rolstoeltoegankelijke praktijk
  • Tarieven die door de overheid zijn vastgesteld
  • U wordt professioneel en snel geholpen, bij acute problemen nog dezelfde dag

Praktijkimpressie

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op: 0165 – 31 44 96. We zullen de ernst van de situatie samen met u bespreken, en streven ernaar u dezelfde dag te helpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kunt u contact opnemen via: 0165 – 314 496. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst/dienstdoende tandarts te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.

Verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.