Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Nootdorp. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Meidoornlaan 2A waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 015 – 369 26 57.

Mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit

  • Persoonlijke behandelplannen voor volwassenen én kinderen
  • Prijzen die conform zijn aan de vastgestelde tarieven door de overheid
  • Ruime openingstijden, vanaf 07.30 uur en meerdere avonden
  • Periodieke controle, een brug, kroon of implantaat, preventie, protheses of bleken van uw tanden
  • U wordt snel en professioneel geholpen, bij acute problemen dezelfde dag

Bij een ongeval of ernstig tandletsel

  • Bij een ongeval of ernstig tandletsel kunt u tijdens onze openingstijden bellen naar ons reguliere telefoonnummer: 015 – 369 26 57. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst Dental365, gevestigd in o.a. Rotterdam en Den Haag. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.