Ga naar de hoofdinhoud
uit 256 reviews

Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Ruurlo, jouw tandarts in het centrum van Ruurlo. Onze gezellige en professionele tandartspraktijk is gelegen op de Borculoseweg 23. Ons ervaren team van tandartsen, mondhygiënisten en (paro-)preventieassistenten werkt nauw met je samen om je mond schoon en gezond te houden.

Jouw tandarts in Ruurlo

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen in Ruurlo
  • Persoonlijke aandacht en afgestemde behandelplannen
  • Extra aandacht voor preventie (voorkomen is beter dan genezen)
  • Ervaring met angstige patiënten
  • Rolstoeltoegankelijk

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Ruurlo

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Ruurlo kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Diederik Stolk

Tandarts-directeur
BIG: 19024120302

Anja Hakken

Praktijkmanager

Amende van Egdom

Preventie-assistent

Anja Hissink

Tandartsassistent

Annemarie van der Peijl

Preventie-assistent

Conny Benning

Preventie-assistent

Invisalign onzichtbare beugel tandarts Dental Clinics Diemen

Invisalign – de doorzichtige beugel

Wil je rechte tanden zonder een slotjesbeugel te dragen? Wellicht is een behandeling met Invisalign iets voor jou.

De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Dankzij digitale 3D-beeldvormingstechnologie toont Invisalign je volledige behandelingsplan, van de oorspronkelijke positie van je tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners speciaal voor jou gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven.

Voor een vaste beugel, zoals een slotjesbeugel, verwijzen we je graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Gouda

Behandeling van parodontitis

Wanneer ontstoken tandvlees niet wordt behandeld, zal de ontsteking in de tandvleesrand verergeren en zich uitbreiden naar het kaakbot. Dit kan leiden tot parodontitis.

Bij parodontitis kan zo veel kaakbot worden afgebroken dat de tanden en kiezen los gaan staan en uiteindelijk uitvallen. Kaakbot dat verloren is gegaan, komt niet meer terug. Het is daarom belangrijk dat parodontitis wordt voorkomen of anders tijdig wordt behandeld. Bij Dental Clinics Ruurlo hebben wij ervaring met de behandeling van parodontitis.

Hulp bij spoedgevallen

In het geval van spoed kun je tijdens onze openingstijden contact opnemen met onze praktijk.

Buiten onze reguliere openingstijden en in het weekend (zaterdag en zondag) werken wij voor spoeddienst samen met Dental365 Spoed Tandartsen Deventer. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kun je je wenden tot Dental365 Deventer via 085 – 0189466

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij jou dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Ruurlo

Geen klachten, gewoon goed

Henk van den Berg
Dental Clinics
Ruurlo

Ik ben prima geholpen door de heer Haitham Soudan. De behandeling was volledig pijnloos en is goed uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden.

H.J. Waalkens
Dental Clinics
Ruurlo

Khozama Ibrahim is sinds 2 jaar mijn tandarts. Ik ben 64 en heb heel wat tandartsen gehad, ik kan dus van ervaring spreken. Zij is een goede tandarts, betrokken en heel lief

Marg geen
Dental Clinics
Ruurlo

Met mijn angst voor de tandarts ga ik niet zomaar naar een willekeurige praktijk. Gelukkig heb ik in Dental Clinics Ruurlo een praktijk getroffen die mij gerust stelt en ten alle tijde zeer begripvol is, wil niemand te kort doen maar mijn complimenten in het bijzonder voor tandarts Stolk en mondhygiëniste Conny te Winkel.

Diane Lusink
Dental Clinics
Ruurlo

Hele fijne duidelijke en rustige tandarts (D. Pavlovic). Na jaren mijn angst overwonnen en zit nu weer rustig en vol vertrouwen in de tandartsstoel. Enige verbeter puntje voor praktijk is wat mij betreft de lange wachtlijst voor het maken van een afspraak.

Silvia Coolen
Dental Clinics
Ruurlo

Hele moderne praktijk met kundige en ervaren mensen. Zelf heb ik altijd last van veel tandsteen en het verwijderen daarvan is natuurlijk niet altijd een pretje. Maar met de nieuwe apparatuur in de handen van een kundig persoon een stuk aangenamer en sneller. Ook voor mensen met gevoelige tanden een verlichting omdat de nieuwe apparatuur met lauw water werkt.

Wim Aaftink
Dental Clinics
Ruurlo

Goede tandarts . Ik kom hier graag en word altijd goed geholpen en dat te bedenken dat Ik hiervoor min of meer een angst voor de tandarts had.

Jeroen Nijrolder
Dental Clinics
Ruurlo

Prima praktijk! Afspraken kloppen altijd. Deze lopen nooit uit. Fijn team, gezellig, kundige tandartsen en mondhygiëniste, preventie assistenten. Ik kan deze praktijk iedereen aanbevelen.

Agnes ter Haar
Dental Clinics
Ruurlo

Goed team en prettige atmosfeer, je wordt als mens behandeld en niet als client. met extra dank voor de goede zorg en extra aandacht van mondhygiëniste Effie

Erwin Goldner
Dental Clinics
Ruurlo

Hele goede en fijne tandarts en mondhygiënist. Eerlijk, oprecht en meedenkend. Vakkundig en zeer ervaren. Heb totaal geen pijn gevoelt tijdens de behandelingen. Blijf zeker patiënt bij Dhr. Pavlovic en Dhr. Graaf.

Nicole te Winkel
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?