Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Ruurlo, uw tandarts in het centrum van Ruurlo. Onze gezellige en professionele praktijk is gelegen op de Borculoseweg 23. Hier vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden.

Een optimale mondgezondheid

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Persoonlijke aandacht en afgestemde behandelplannen
  • U kunt bij ons terecht voor het periodiek mondonderzoek, orthodontie, onzichtbare beugel, mondhygiëne en preventie
  • Vastgestelde tarieven door de overheid
  • Toegankelijke praktijk, ook voor rolstoelgebruikers
  • U wordt goed en snel geholpen

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0573 – 452 021.

Praktijkimpressie

tandarts Ruurlo - tandarts Dental Clinics Ruurlo

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kunt u met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten. Het resultaat: een mooi, gaaf en gezond gebit, zodat u uw stralende lach kunt behouden. De beugelbehandeling wordt bij ons uitgevoerd door tandarts voor orthodontie Davor Pavlovic.

tandarts Ruurlo - tandartspraktijk Dental Clinics Ruurlo

De transparante beugel voor volwassenen

Steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel en vaak gaat de voorkeur uit naar een onzichtbare beugel. Welke beugel het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de huidige stand van uw kaken en gebit. Een beugel kan ook de oplossing zijn tegen slaapapneu.
De onzichtbare beugel wordt exact afgestemd op uw tanden en tandvlees, waardoor de beugel perfect past en het beste zijn werk kan doen. De beugel is gemakkelijk in en uit te doen en brengt uw tanden in kleine stapjes naar de gewenste positie in uw kaak.

 

Uw afspraak tijdig afzeggen

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

In geval van spoed

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • In het geval van spoed kunt u tijdens onze openingstijden contact opnemen met onze praktijk.
  • Buiten onze openingstijden kunt u naar de praktijk bellen: 0573 – 452 021. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar, anders krijgt u het nummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. Deze dienst is alleen bedoeld voor spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.