Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Ruurlo, uw tandarts in het centrum van Ruurlo. Onze gezellige en professionele tandartspraktijk is gelegen op de Borculoseweg 23. Ons ervaren team van tandartsen, mondhygiënisten en (preventie-)assistenten werkt nauw met uw samen om uw mond schoon en gezond te houden.

Naast de reguliere tandheelkundige zorg, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het plaatsen van een (onzichtbare) beugel. Onze tandarts voor orthodontie Davor Pavlovic kijkt graag samen met u welke oplossingen er voor uw gebit zijn.

Nieuwe patiënt worden? Meld u aan!

Wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt bij ons in de tandartspraktijk? Neem dan contact met ons op via 0573 – 452 021 of vul het online inschrijfformulier in. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op om uw eerste afspraak bij ons in de tandartspraktijk in te plannen.

Uw tandarts in Ruurlo

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen in Ruurlo
  • Persoonlijke aandacht en afgestemde behandelplannen
  • U kunt bij ons terecht voor het periodiek mondonderzoek, orthodontie, onzichtbare beugel en mondhygiëne
  • Extra aandacht voor preventieve mondzorg
  • Vastgestelde tarieven door de overheid
  • Toegankelijke tandartspraktijk, ook voor rolstoelgebruikers
  • U wordt goed en snel geholpen

 

 

Praktijkimpressie

Onze praktijk is rolstoelvriendelijk. Op de begane grond vindt u onze receptie, de wachtruimte, de behandelkamers en de röntgenkamer. Er zijn toiletten in onze praktijk aanwezig. 
tandarts Ruurlo - tandarts Dental Clinics Ruurlo

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kunt u met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten. Het resultaat: een mooi, gaaf en gezond gebit, zodat u uw stralende lach kunt behouden. De beugelbehandeling wordt bij ons uitgevoerd door tandarts voor orthodontie Davor Pavlovic.

tandarts Ruurlo - tandartspraktijk Dental Clinics Ruurlo

De transparante beugel voor volwassenen

Steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel en vaak gaat de voorkeur uit naar een onzichtbare beugel. Welke beugel het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de huidige stand van uw kaken en gebit. Een beugel kan ook de oplossing zijn tegen slaapapneu.
De onzichtbare beugel wordt exact afgestemd op uw tanden en tandvlees, waardoor de beugel perfect past en het beste zijn werk kan doen. De beugel is gemakkelijk in en uit te doen en brengt uw tanden in kleine stapjes naar de gewenste positie in uw kaak.

 

Uw afspraak tijdig afzeggen

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

In geval van spoed

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • In het geval van spoed kunt u tijdens onze openingstijden contact opnemen met onze praktijk.
  • Buiten onze reguliere openingstijden en in het weekend (zaterdag en zondag) werken wij voor spoeddienst samen met Dental365 Spoed Tandartsen Deventer. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u zich wenden tot Dental365 Deventer op tel: 085 – 0189466