Uw tandarts in Gouda Burghvliet

Dental Clinics Gouda Burghvliet is een gezellige en professionele tandartsengroepspraktijk nabij het centrum van Gouda. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Gouda Burghvliet:

  • De tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk.
  • Ook voor o.a. preventie, mondhygiëne, een prothese en een wortelkanaalbehandeling.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken bij één van onze tandartsen, mondhygiënisten of preventie-assistenten, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 0182 – 550 366.

tandarts Gouda Burghvliet - tandarts Dental Clinics Gouda Burghvliet Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier.

Ons team: uw tandartsen in Gouda

Wij zijn een enthousiast en professioneel team van tandartsen, een tandarts-endodontoloog, mondhygiënisten, paro preventie-assistenten, tandartsassistenten en een praktijkmanager. Maak kennis met ons volledige team.

Tandheelkundige behandelingen: complete mondzorg voor het hele gezin

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en de nieuwste technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoek, vullingen, kroon- en brugwerk, wortelkanaalbehandelingen, protheses, tanden bleken, mondhygiëne, behandeling van ontstoken tandvlees en röntgenfoto’s.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0182 – 550 366. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • In het weekend kunt u bellen naar de spoedgevallendienst. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

tandarts Gouda Burghvliet - receptie Dental Clinics Gouda Burghvliet Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanvullende informatie over Dental Clinics Gouda Burghvliet

Hieronder vindt u extra informatie over de praktijk, mondhygiëne, kronen en bruggen.

De praktijk van Dental Clinics in de Kadenbuurt

Onze praktijk is gevestigd aan de Noothoven van Goorstraat in de Kadenbuurt. Neem een online kijkje in onze moderne tandartspraktijk. Of bekijk uw route naar onze praktijk.

Een leven lang een gezonde mond

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Voorkomen is immers beter dan genezen. Onze mondhygiënisten werken er samen met u aan om uw mond gezond en fris te houden. Zij zijn uw coach op weg naar een leven lang een gezonde mond. Voor een bezoek aan de mondhygiënist heeft u geen verwijzing van uw tandarts nodig.

Een perfect passende kroon of brug

Wanneer (een deel van) uw tand of kies verloren is gegaan, kan een kroon of brug een uitkomst bieden. Een kroon is een kapje van metaal of porselein dat op een afgeslepen tand of kies wordt geplaatst. Een kroon wordt gebruikt om een tand of kies op te bouwen, bijvoorbeeld wanneer deze is afgebroken of te vaak is gevuld. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, biedt een brug de oplossing. Een brug bestaat uit meerdere kronen, met een zwevend tussendeel dat de verloren tand of kies vervangt.
Wij werken met de ultramoderne iTero mondscanner. Hiermee maken we een 3D-scan van uw gebit. Op basis van de scan vervaardigen wij een comfortabele en perfect passende kroon of brug. U hoeft dus niet meer te happen.