Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Almere De Notekraker. Onze gezellige en professionele praktijk bevindt zich in het gezondheidscentrum de Notekraker, gelegen aan het Wim Kanplein in Almere Muziekwijk. Hier kunt u terecht voor complete mondzorg voor het hele gezin. Naast algemene tandheelkunde bent u ook van harte welkom voor onder andere mondhygiëne en het voorkomen van tandvleesproblemen. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Uw persoonlijk behandelplan

Tijdens het periodiek mondonderzoek controleert de tandarts in 10 stappen uw totale mondgezondheid. Onder andere uw risico op mondziekten wordt hierbij onderzocht. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Want iedere mond en ieder gebit is anders. Dankzij deze aanpak kunnen we eventuele problemen in een vroeg stadium ontdekken en behandelen.

tandarts Almere Muziekwijk - tandartspraktijk Dental Clinics Almere de Notekraker

Een leven lang een gezonde mond

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Voorkomen is immers beter dan genezen. Onze mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden, zodat u kunt genieten van een stralende lach.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 036 – 210 01 78. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar: 036 – 303 52 90. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Tijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.