Welkom bij Dental Clinics Almere De Notekraker. Onze gezellige en professionele praktijk bevindt zich in het gezondheidscentrum de Notekraker, gelegen aan het Wim Kanplein in Almere Muziekwijk. Naast tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor mondhygiëne en het voorkomen van tandvleesproblemen.

Complete mondzorg voor het hele gezin

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Een behandelplan op maat & persoonlijke aandacht
  • Ruime openingstijden, ook ‘s avonds
  • U wordt goed en snel geholpen

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak naar 036 – 210 01 78.

Praktijkimpressie

tandarts Almere Muziekwijk - tandarts Dental Clinics Almere de Notekraker

Uw persoonlijk behandelplan

Tijdens het periodiek mondonderzoek controleert de tandarts in 10 stappen uw totale mondgezondheid. Onder andere uw risico op mondziekten wordt hierbij onderzocht. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Want iedere mond en ieder gebit is anders. Dankzij deze aanpak kunnen we eventuele problemen in een vroeg stadium ontdekken en behandelen.

tandarts Almere Muziekwijk - tandartspraktijk Dental Clinics Almere de Notekraker

Een leven lang een gezonde mond

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Voorkomen is immers beter dan genezen. Onze mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden, zodat u kunt genieten van een stralende lach.

Spoedgeval?

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 036 – 210 01 78. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar: 036 – 303 52 90. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.