Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Veenendaal de Reede, uw tandarts in Veenendaal West. Wij zijn een moderne en professionele tandartsengroepspraktijk, gelegen op de Reede 63. Ons team staat dagelijks klaar om samen met u te werken aan een gezond gebit en een stralende lach. Of het nu gaat om een periodieke controle, preventie, mondhygiëne of een kroon; bij ons wordt u professioneel en snel geholpen en kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarbij hanteren wij de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

mondhygiënist Veenendaal west - mondhygiënist Dental Clinics Veenendaal de ReedePreventie en mondhygiëne

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij het voorkomen van problemen in de mond. In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk om uw gebit hier goed tegen te beschermen. Indien deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht en tijd aan preventie en mondhygiëne.

Uw persoonlijk behandelplan

tandarts Veenendaal West - receptie Dental Clinics De ReedeWij werken volgens het periodiek mondonderzoek, gebaseerd op de nieuwste praktijkrichtlijnen. Tijdens de periodieke controle kijkt uw tandarts in 10 stappen naar uw totale mondgezondheid. Het risico op mondziekten, zoals tandbederf (cariës) en tandvleesaandoeningen (parodontitis) wordt scherp in de gaten gehouden. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Want iedere mond en ieder gebit is anders en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • In het geval van spoed kunt u tijdens onze openingstijden altijd direct naar de praktijk bellen: 0318 – 525 563.
  • Buiten de openingstijden kunt naar de spoedgevallendienst bellen: 030 – 303 97 50. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Ook patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van de rolstoel naar de tandartsstoel niet mogelijk is, kunnen we de patiënt in de rolstoel behandelen of doorverwijzen naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Veenendaal west - tandarts Dental Clinics Veenendaal de ReedeTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.