Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Veenendaal de Reede, uw tandarts in Veenendaal West. Wij zijn een moderne en professionele tandartsengroepspraktijk, gelegen op de Reede 63. Ons team staat dagelijks klaar om samen met u te werken aan een gezond gebit en een stralende lach.

Wilt u een keer langskomen, meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0318 – 525 563.
We hopen u snel te zien!

Dental Clinics Veenendaal de Reede

  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen
  • Professionele hulp m.b.t. periodieke controle, mondhygiëne, preventie en een kroon
  • Ruime openingstijden, ook op woensdagavond geopend
  • Gemakkelijk bereikbaar en rolstoeltoegankelijk
  • Eerlijke tarieven die zijn vastgesteld door de overheid

Beugels

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we u graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Driebergen.

Spoedgeval?

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • In het geval van spoed kunt u tijdens onze openingstijden altijd direct naar de praktijk bellen: 0318 – 525 563.
  • Buiten de openingstijden kunt naar de spoedgevallendienst bellen: 030 – 303 97 50. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Tijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.