Uw tandarts in Enschede Stokhorst

Welkom bij Dental Clinics Enschede Stokhorst & Breuch. U vindt onze praktijk aan de Chrysantstraat 6 in Enschede.

  • Dé tandarts in Enschede Stokhorst en omgeving voor volwassenen en kinderen;
  • Wij werken met de modernste apparatuur: intra oraal scanner, dentale microscoop, EMS air flow;
  • Op maat gemaakt behandelplan met verschillende opties en kostenindicatie;
  • Onzichtbare beugel van Invisalign en Clear Correct;
  • Bleken met ZOOM (Philips);
  • 6 dagen per week geopend, ook op zaterdag en ‘s avonds;
  • Naast Nederlands spreken wij de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Hongaars, Pools, Tsjechisch en Turks;
  • Gratis parkeren bij de praktijk.

Wij heten u van harte welkom!

Wij zijn Edith en Uwe Breuch, tandarts-directeuren bij Dental Clinics Enschede Stokhorst. In 2011 zijn wij in Duitsland afgestudeerd als tandarts, waarna we in Twente terechtkwamen. Echter, we waren nog niet uitgeleerd, dus zodoende vertrokken we naar Zwitserland om ons nog meer op ons vakgebied te ontwikkelen. Na een aantal jaar wilden we toch weer terug naar onze eerste liefde: Twente. Hier hebben we vanaf 2018 als tandarts-directeuren bij Dental Clinics Hengelo gewerkt. In 2020 kwam het broertje van Uwe, Christian, ons team versterken. Hij maakte het tandartsenteam compleet. Begin 2021 kregen wij de kans een eigen Dental Clinics-praktijk te starten. Die kans hebben we met beide handen aangepakt, omdat we op deze manier het beste van twee werelden hebben: een familie’bedrijf’ en de samenwerking met Dental Clinics. Wij zien u graag binnenkort in onze praktijk!

Gratis mondzorg tot 18 jaar

Van gezonde tanden en kiezen hebben kinderen hun hele leven plezier. Maar je moet er wel wat voor doen. Dit geldt al voor kinderen vanaf het moment dat de eerste tandjes doorbreken! Vanaf dit moment kunnen kinderen kosteloos kennismaken met de tandarts.

Wist u dat de de basisverzekering tandheelkundige controles en zorg tot het 18e jaar van uw kind vergoedt (met uitzondering van o.a. orthodontie)? Kinderen tot 18 jaar kunnen dus gratis naar de tandarts! Zo staat niets in de weg om een gezonde basis te leggen voor het melkgebit én het blijvende gebit.