Uw tandarts in Enschede Stokhorst

Dental Clinics Enschede Stokhorst & Breuch is dé tandarts voor u en uw gezin in Enschede Stokhorst en omgeving. U vindt onze praktijk aan de Chrysantstraat 6 in Enschede. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten helpen u graag uw gebit zo gezond mogelijk te maken én te behouden. See English text below.

Meld u direct online aan!

Wat kunt u van ons verwachten?

Schrijf u nu in

Bent u nog op zoek naar een goede tandarts? Schrijf u (en uw eventuele gezinsleden) dan nu in bij ons in de praktijk. Gebruik hiervoor het online aanmeldformulier of maak direct een afspraak door contact op te nemen via 0537 900 000.

Ontmoet uw tandartsen in Enschede

Wij zijn Edith en Uwe Breuch, tandarts-directeuren bij Dental Clinics Enschede Stokhorst. In 2011 zijn wij in Duitsland afgestudeerd als tandarts, waarna we in Twente terechtkwamen. Echter, we waren nog niet uitgeleerd, dus zodoende vertrokken we naar Zwitserland om ons nog meer op ons vakgebied te ontwikkelen. Na een aantal jaar wilden we toch weer terug naar onze eerste liefde: Twente. Hier hebben we vanaf 2018 als tandarts-directeuren bij Dental Clinics Hengelo gewerkt. In 2020 kwam het broertje van Uwe, Christian, ons team versterken. Hij maakte het tandartsenteam compleet.

Tandartsen Dental Clinics Enschede Stokhorst

Christian, Edith en Uwe Breuch

Begin 2021 kregen wij de kans een eigen Dental Clinics-tandartspraktijk te starten. Die kans hebben we met beide handen aangepakt, omdat we op deze manier het beste van twee werelden hebben: een familie’bedrijf’ en de samenwerking met Dental Clinics. Wij zien u graag binnenkort in onze tandartspraktijk!

Your dentist in Enschede

Dental Clinics Enschede Stokhorst is the dentist for you and your family in Enschede Stokhorst and the surrounding area. You can find our practice at Chrysantstraat 6 in Enschede. Our experienced dentists, dental hygienists and dental assistants are there to help you achieve and maintain the healthiest possible smile. Register yourself (and your family members) now by scheduling an appointment directly by contacting us at 0537 900 000.

About Dental Clinics Enschede Stokhorst

  • We are an experienced team of dentists, dental hygienists and dental assistants.
  • We work with the latest equipment.
  • We are open 6 days a week, including Saturdays and evenings!
  • We speak the following languages: Dutch, English, German, French, Hungarian, Polish, Czech and Turkish.
  • We offer a wide range of treatments
  • Free parking at our practice.

Op zoek naar een mondhygiënist in Enschede?

In onze tandartspraktijk werken ervaren mondhygiënisten. Zij zijn gespecialiseerd in het gezond krijgen én houden van uw gebit. Mondhygiënisten Kübra en Viktória hebben extra aandacht voor angstige patiënten.

Bent u op zoek naar een goede mondhygiënist, omdat u bijvoorbeeld last heeft van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Maak dan direct een afspraak via 0537 900 000.

Met uw kind naar de tandarts: gratis mondzorg tot 18 jaar

Van gezonde tanden en kiezen hebben kinderen hun hele leven plezier. Maar je moet er wel wat voor doen. Dit geldt al voor kinderen vanaf het moment dat de eerste tandjes doorbreken. Vanaf dit moment kunnen kinderen gratis kennismaken met de tandarts.

Wist u dat de de basisverzekering tandheelkundige controles en zorg tot het 18e jaar van uw kind vergoedt (met uitzondering van o.a. orthodontie)? Kinderen tot 18 jaar kunnen dus gratis naar de tandarts! Zo staat niets in de weg een gezonde basis te leggen voor het melkgebit én het blijvende gebit.

Implantologie en endodontologie

In onze tandartspraktijk bieden wij een breed scala aan behandelingen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor wortelkanaalbehandelingen (endodontologie) en het plaatsen van implantaten (implantologie).

Wanneer de zenuw van een tand is beschadigd, kan dit leiden tot ontstekingen in de mond. In zo’n geval is het nodig een wortelkanaalbehandeling uit te voeren.

Een implantaat wordt geplaatst om één, meerdere of zelfs alle tanden en kiezen te vervangen. Hierdoor kunt u weer lachen, eten en praten zoals u gewend was.

Angst voor de tandarts? Wij houden daar rekening mee!

Wist u dat maar liefst 40% van de Nederlandse volwassenen aangeeft bang te zijn voor de tandarts? Angst voor pijn is de meest gehoorde reden. Maar angst kan ook komen door eerdere ervaringen, verhalen van anderen of schaamte voor het gebit. Waar uw angst ook vandaan komt, wij nemen deze zeer serieus. Zo plannen wij extra tijd voor u in om de behandeling stap voor stap aan u uit te leggen. Heeft u hier juist geen behoefte aan? Laat dit dan voorafgaand aan de behandeling aan uw behandelaar weten. Zo kunnen wij de behandeling zo comfortabel mogelijk voor uw maken, geheel aangepast aan uw behoeften.

Onzichtbare beugel met Invisalign en Clear Correct

Wij bieden aligner-behandelingen aan. Aligners zijn vrijwel onzichtbare hoesjes die over tanden en kiezen geplaatst worden. Zo worden tanden op een vrijwel onzichtbare manier rechtgezet. Meer informatie over de aligners vindt u op deze pagina.

Voor meer complexere gebitsafwijkingen verwijzen wij u naar een orthodontist. Een orthodontist is gespecialiseerd in het corrigeren van (grotere) gebitsafwijkingen, zoals scheve tanden, een overbeet of onderbeet. Bent u op zoek naar een goede orthodontist? Dan verwijzen we u graag naar TopOrtho Hengelo.

Bekijk onze tandartspraktijk

Wordt u onze nieuwe patiënt?

Bent u nog op zoek naar een goede tandarts? Meld u (en uw eventuele gezinsleden) dan aan via het online aanmeldformulier of maak direct een afspraak door contact op te nemen via 0537 900 000. Wij ontmoeten u graag in onze praktijk.