Ga naar de hoofdinhoud
uit 102 reviews

Jouw tandarts in Enschede Stokhorst

Dental Clinics Enschede Stokhorst & Breuch is dé tandarts voor jou en je gezin in Enschede Stokhorst en omgeving. Je vindt onze praktijk aan de Chrysantstraat 6 in Enschede. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten helpen graag jouw gebit zo gezond mogelijk te maken én te behouden. See English text below.

Wat kun je van ons verwachten?

Your dentist in Enschede

Dental Clinics Enschede Stokhorst is the dentist for you and your family in Enschede Stokhorst and the surrounding area. You can find our practice at Chrysantstraat 6 in Enschede. Our experienced dentists, dental hygienists and dental assistants are there to help you achieve and maintain the healthiest possible smile. Register yourself (and your family members) now by scheduling an appointment directly by contacting us at 0537 900 000.

About Dental Clinics Enschede Stokhorst

 • We are an experienced team of dentists, dental hygienists and dental assistants.
 • We work with the latest equipment.
 • We are open 6 days a week, including Saturdays and evenings!
 • We speak the following languages: Dutch, English, German, French, Hungarian, Polish, Czech and Turkish.
 • We offer a wide range of treatments
 • Free parking at our practice.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Enschede Stokhorst & Breuch

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Enschede Stokhorst & Breuch kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Edith Breuch - Poczwardowski

Tandarts-directeur
BIG: 09915199602

Aandachtsgebied: Endodontologie / Invisalign

Uwe Breuch

Klinisch directeur
BIG: 89915199502

Aandachtsgebied: Implantologie, Clear Correct

Krisztina Biro

Praktijkmanager

Chelsey

Student tandheelkunde

Christian Breuch

Senior tandarts
BIG: 99928480402

Aandachtsgebied: Esthetiek / Invisalign

Debby Kuipers-Snieder

Preventie-assistent / orthodontie-assistent

Bevoegdheid: Lokale verdoving

Op zoek naar een mondhygiënist in Enschede?

In onze tandartspraktijk werken ervaren mondhygiënisten. Zij zijn gespecialiseerd in het gezond krijgen én houden van jouw gebit. Mondhygiënisten Kübra en Viktória hebben extra aandacht voor angstige patiënten.

Ben je op zoek naar een goede mondhygiënist, omdat je bijvoorbeeld last hebt van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Maak dan direct een afspraak via 0537 900 000.

Tanden wisselen - Dental Clinics

Met je kind naar de tandarts: gratis mondzorg tot 18 jaar

Van gezonde tanden en kiezen hebben kinderen hun hele leven plezier. Maar je moet er wel wat voor doen. Dit geldt al voor kinderen vanaf het moment dat de eerste tandjes doorbreken. Vanaf dit moment kunnen kinderen gratis kennismaken met de tandarts.

Wist je dat de de basisverzekering tandheelkundige controles en zorg tot het 18e jaar van je kind vergoedt (met uitzondering van o.a. orthodontie)? Kinderen tot 18 jaar kunnen dus gratis naar de tandarts! Zo staat niets in de weg een gezonde basis te leggen voor het melkgebit én het blijvende gebit.

Implantologie en endodontologie

In onze tandartspraktijk bieden wij een breed scala aan behandelingen aan. Zo kun je bij ons terecht voor wortelkanaalbehandelingen (endodontologie) en het plaatsen van implantaten (implantologie).

Wanneer de zenuw van een tand is beschadigd, kan dit leiden tot ontstekingen in de mond. In zo’n geval is het nodig een wortelkanaalbehandeling uit te voeren.

Een implantaat wordt geplaatst om één, meerdere of zelfs alle tanden en kiezen te vervangen. Hierdoor kun je weer lachen, eten en praten zoals je gewend was.

Angst voor de tandarts? Wij houden daar rekening mee!

Wist je dat maar liefst 40% van de Nederlandse volwassenen aangeeft bang te zijn voor de tandarts? Angst voor pijn is de meest gehoorde reden. Maar angst kan ook komen door eerdere ervaringen, verhalen van anderen of schaamte voor het gebit. Waar je angst ook vandaan komt, wij nemen deze zeer serieus. Zo plannen wij extra tijd voor in om de behandeling stap voor stap aan je uit te leggen. Heb je hier juist geen behoefte aan? Laat dit dan voorafgaand aan de behandeling aan je behandelaar weten. Zo kunnen wij de behandeling zo comfortabel mogelijk maken, geheel aangepast aan jouw behoeften.

Invisalign onzichtbare beugel tandarts Dental Clinics Diemen

Onzichtbare beugel met Invisalign en Clear Correct

Wij bieden aligner-behandelingen aan. Aligners zijn vrijwel onzichtbare hoesjes die over tanden en kiezen geplaatst worden. Zo worden tanden op een vrijwel onzichtbare manier rechtgezet. Meer informatie over de aligners vind je op deze pagina.

Voor meer complexere gebitsafwijkingen verwijzen wij je naar een orthodontist. Een orthodontist is gespecialiseerd in het corrigeren van (grotere) gebitsafwijkingen, zoals scheve tanden, een overbeet of onderbeet. Ben je op zoek naar een goede orthodontist? Dan verwijzen we je graag naar TopOrtho Hengelo.

Jouw afspraak annuleren

Voor het annuleren van je afspraak vragen wij jou uiterlijk 24 uur van tevoren, de afspraak telefonisch of per mail te annuleren. Zo kunnen wij wellicht nog een andere patiënt helpen en hoeven wij geen kosten in rekening te brengen.

Ga direct naar

Contactgegevens

Enschede Stokhorst & Breuch
Chrysantstraat 6
7531 KD Enschede
 
Geen wachtlijst
Telefoonummer: 0537 900 000 Spoednummer: nummer via telefoonbeantwoorder

Openingstijden

 • Maandag 12:00 - 20:00
 • Dinsdag 08.00 - 17.00
 • Woensdag 08.00 - 17.00
 • Donderdag 08.00 - 17.00
 • Vrijdag 08.00 - 17.00
 • Zaterdag 08.00 - 12.00

Op maandag zijn wij van 08:00 uur tot 16.45 uur telefonisch bereikbaar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Enschede Stokhorst & Breuch

Goeie tandartspraktijk en het personeel is echt 👍🏼

Danyel Oktay
Dental Clinics
Enschede Stokhorst & Breuch

Snellen goed geholpen na een probleem met mijn kies

Wally Smid-Wiersma
Dental Clinics
Enschede Stokhorst & Breuch

Met deze praktijk heb ik alleen maar positieve ervaringen. Vriendelijke en goed geschoolde professionals, prettige atmosfeer en een hele goede tandarts. Wat wil je nog meer?

adriane louise
Dental Clinics
Enschede Stokhorst & Breuch

Erg blij met Dental Clinics. Superfijn dat je hier op zaterdag en maandagavond terecht kunt.

Joyce Bagchus
Dental Clinics
Enschede Stokhorst & Breuch

Geweldige ervaring met de tandartspraktijk! De dokter stelde mijn toestand perfect vast en genas mij binnen enkele dagen. Zeer tevreden over de wortelkanaalbehandeling. :)

Soham Mukhopadhyay
Dental Clinics
Enschede Stokhorst & Breuch

Vriendelijk, op maat gemaakte behandelingen om een mooie dentist smile te creëren. Dat is toch wat iedereen wil !!?

Guus Heinhuis
Dental Clinics
Enschede Stokhorst & Breuch

Slechtste ooit. Zeker sta ik ook niet in het systeem geschreven. Nee als je negatief beoordeeld kennen ze je ineens niet. Zeer slechte ervaring voor de rest aardig maar zijn allemaal nog maar groentjes op het gebied van tandheelkunde. Je bent gewoon oefenmatriaal. Geloof mij nou maar super aardig in het begin maar willen geen fouten toegeven. Jammer eerste indruk was echt goed. Nette praktijk ook maar toch niet tevreden. Ja als je geslaagd bent voor je master tandheelkunde. Kun je zo een praktijk openen.(bank) Gelijk francise onde de naam dental clinics ja zo kan ik het ook slim maar je moet je klanten wel tip top behandelen. En laten we maar niet beginnen over de kosten. Beter naar DC(Daniels). Zij zijn toppers in de tandarts wereld heb ik gehoord. Jammer maar succes met jullie tandarts praktijk.

Culbert Seferina
Dental Clinics
Enschede Stokhorst & Breuch

Ik ben nu een ander mens, ik lach elke dag hahaha

Nenad Labovic
Dental Clinics
Enschede Stokhorst & Breuch

de slechtste kliniek van Nederland, ze brengen je alles in rekening, zelfs het doktersadvies waar je niet om vraagt. Ik kwam met de dokter overeen om een ​​bepaald bedrag te betalen en ik ontving een rekening met extra betaling en toen ik de rekening met de dokter ging bespreken, was hij onbeleefd en niet behulpzaam.Onterecht gedwongen om de volledige rekening te betalen

Fatima Saleh
Dental Clinics
Enschede Stokhorst & Breuch

Hele prettige tandartspraktijk met aardige assistentes en lieve tandarts (Edith), er word goed uitgelegd wat er gedaan word en je word op je gemak gesteld. Prettige praktijk, zeer tevreden over :)

Alisha Lamboo
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?