Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Den Haag, gelegen aan de Laan van Meerdervoort. Bij ons kunt u terecht voor periodieke controle, preventie en mondhygiëne en protheses. Voor implantaten en kindertandheelkunde kunt u terecht bij onze locatie aan de Thomsonlaan.

Dental Clinics Den Haag – Laan van Meerdervoort

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie vormen de basis van elke behandeling
  • Samen met u stellen we een op maat gemaakt behandelplan op
  • Rolstoeltoegankelijk
  • 5 dagen per week geopend

Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding met één van onze receptionistes. Als u een keer wilt langskomen om de sfeer te proeven, kunt u u aanmelden via ons online inschrijfformulier of direct bellen naar: 070 – 345 06 56

Praktijkimpressie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 070 – 345 06 56. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst Dental365 Spoedtandarts085 – 105 17 51. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Tijdig afspraak afzeggen

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.