Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Den Haag, gelegen aan de Laan van Meerdervoort. Bij ons kunt u terecht voor periodieke controle, preventie en mondhygiëne en protheses. Voor implantaten en kindertandheelkunde kunt u terecht bij onze locatie aan de Thomsonlaan.

Dental Clinics Den Haag – Laan van Meerdervoort

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie vormen de basis van elke behandeling
  • Samen met u stellen we een op maat gemaakt behandelplan op
  • Rolstoeltoegankelijk
  • 5 dagen per week geopend

Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding met één van onze receptionistes. Als u een keer wilt langskomen om de sfeer te proeven, kunt u u aanmelden via ons online inschrijfformulier of direct bellen naar: 070 – 345 06 56

Praktijkimpressie

tandarts Dental Clinics Den Haag Laan van Meerdervoort

Behandeling van vergevorderde tandvleesontsteking

Wanneer een tandvleesontsteking zich uitbreidt naar het kaakbot, is er sprake van parodontitis. Het is belangrijk om dit te laten behandelen, om te voorkomen dat de ontsteking verder de diepte in verplaatst en uw tanden en kiezen los gaan staan. Daarom wordt u in het geval van parodontitis doorverwezen naar tandarts-parodontoloog Rocio Diez Perez. Een parodontoloog is een tandarts die een vervolgopleiding op het gebied van tandvleesaandoeningen heeft gevolgd. Tandarts-parodontoloog Rocio Diez Perez heeft extra kennis van het behandelen van problemen aan het tandvlees en de steunweefsel van het gebit en helpt u graag verder.

röntgen tandarts Dental Clinics Den Haag Laan van Meerdervoort

3D-röntgenfoto met de CBCT-scan

Voor sommige complexe behandelingen, zoals het plaatsen van een implantaat of ingewikkelde diagnostiek, geeft een normale röntgenfoto onvoldoende informatie. Er is dan bijvoorbeeld niet duidelijk genoeg te zien hoeveel bot er aanwezig is en hoe de zenuwbanen lopen of aanhoudende klachten zijn middels reguliere opnames niet goed te traceren. In deze gevallen kunt u worden doorverwezen voor een CBCT-scan. Dit is een moderne techniek, waarmee we een zeer nauwkeurige 3D-foto van het gebit en de kaak kunnen maken.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 070 – 345 06 56. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst Dental365 Spoedtandarts085 – 105 17 51. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Tijdig afspraak afzeggen

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.