Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Den Haag, gelegen aan de Laan van Meerdervoort. Bij ons kunt u terecht voor periodieke controle, preventie en mondhygiëne en protheses. Voor implantaten en kindertandheelkunde kunt u terecht bij onze locatie aan de Thomsonlaan.

Dental Clinics Den Haag – Laan van Meerdervoort

 • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
 • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie vormen de basis van elke behandeling
 • Samen met u stellen we een op maat gemaakt behandelplan op
 • Rolstoeltoegankelijk
 • 5 dagen per week geopend

Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding met één van onze receptionistes. Als u een keer wilt langskomen om de sfeer te proeven, kunt u u aanmelden via ons online inschrijfformulier of direct bellen naar: 070 – 345 06 56

Een implantaat

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen kunt u samen met onze ervaren tandarts-implantoloog Kyra Chatzivasileiou kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en door de brede tandtechnische kennis van onze tandarts-implantoloog kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Voor protheses kunt zowel terecht bij ons als bij onze locatie aan de Thomsonlaan.

Praktijkimpressie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval

 • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 070 – 345 06 56. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
 • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kunt u contact opnemen met de tandarts spoedpraktijk:
  HMC Westeinde Den Haag
  0900-8602
  Lijnbaan 32
  2512 VA Den HaagDeze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Tijdig afspraak afzeggen

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of per mail op werkdagen bij ons te melden. Afspraken voor maandag kunt u in het weekend per email annuleren. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.