Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Den Haag, gelegen aan de Laan van Meerdervoort. Bij ons kunt u terecht voor periodieke controlepreventie en mondhygiëne en protheses. Voor implantaten en kindertandheelkunde kunt u terecht bij onze locatie aan de Thomsonlaan.

Een optimale mondgezondheid

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling bij de (paro) preventie-assistenten of mondhygiënisten.

Behandeling van vergevorderde tandvleesontsteking

Wanneer een tandvleesontsteking zich uitbreidt naar het kaakbot, is er sprake van parodontitis. Het is belangrijk om dit te laten behandelen, om te voorkomen dat de ontsteking verder de diepte in verplaatst en uw tanden en kiezen los gaan staan. Daarom wordt u in het geval van parodontitis doorverwezen naar tandarts-parodontoloog Rocio Diez Perez. Een parodontoloog is een tandarts die een vervolgopleiding op het gebied van tandvleesaandoeningen heeft gevolgd. Tandarts-parodontoloog Rocio Diez Perez heeft extra kennis van het behandelen van problemen aan het tandvlees en de steunweefsel van het gebit en helpt u graag verder.

tandarts Dental Clinics Den Haag Laan van Meerdervoort3D-röntgenfoto met de CBCT-scan

Voor sommige complexe behandelingen, zoals het plaatsen van een implantaat of ingewikkelde diagnostiek, geeft een normale röntgenfoto onvoldoende informatie. Er is dan bijvoorbeeld niet duidelijk genoeg te zien hoeveel bot er aanwezig is en hoe de zenuwbanen lopen of aanhoudende klachten zijn middels reguliere opnames niet goed te traceren. In deze gevallen kunt u worden doorverwezen voor een CBCT-scan. Dit is een moderne techniek, waarmee we een zeer nauwkeurige 3D-foto van het gebit en de kaak kunnen maken.

Persoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding met één van onze receptionistes. Bel of mail ons even als u een keer wilt langskomen om de sfeer van de praktijk te proeven. We hopen u snel te zien.

tandarts Dental Clinics Den Haag Laan van Meerdervoort

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 070 – 345 06 56. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst Dental365 Spoedtandarts085 – 105 17 51. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

receptie Dental Clinics Den Haag Laan van MeerdervoortTijdig afspraak afzeggen

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.