Ga naar de hoofdinhoud
uit 317 reviews

Jouw tandarts in Den Haag

Welkom bij Dental Clinics Den Haag, gelegen aan de Thomsonlaan. In onze tandartspraktijk kun je terecht voor periodieke controle, preventie, mondhygiëne, implantaten en kindertandheelkunde.

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met jou doen we er alles aan om jouw gebit mooi en gezond te maken en te houden.

En omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we je van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding met één van onze receptionistes.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Den Haag Thomsonlaan

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Den Haag Thomsonlaan kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Roberto Lamsberg

Praktijkmanager

Lianne Kaiser

Officemanager

Alireza Azizian

Tandprothetist

Angèla Langeveld- Bruijn

Tandartsassistent

Anja Buitenhek-van Rij

Administratief medewerker

Bowien van Zon

Receptiemedewerker

Met je kind naar de tandarts

Kinderen hebben een andere belevingswereld dan volwassenen. Hierdoor kan een tandartsbezoek voor hen soms erg spannend zijn. Het winnen van vertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol en dit vraagt om extra aandacht en expertise. Wanneer kinderen (extreem) angstig voor de tandarts zijn, al op jonge leeftijd veel gaatjes hebben, gedragsproblemen vertonen, een beperking hebben of tandheelkundige afwijkingen of syndromen hebben, kunnen ze terecht bij ons kinderteam. Dit team bestaat uit diverse tandartsen en assistenten die affiniteit hebben met kindertandheelkunde. Lees hier meer informatie over de kindertandarts.

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kun je samen met onze ervaren tandarts-implantoloog kijken naar de beste oplossing voor jouw gebit.

Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en door de brede tandtechnische kennis van onze tandarts-implantoloog kun je rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Voor protheses kun je zowel terecht bij ons als bij onze locatie aan de Laan van Meerdervoort.

Hulp bij spoedgevallen

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 070 – 345 06 56. Mogelijk kunnen wij je dezelfde dag nog helpen.
  • Indien je geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kun je contact opnemen met de tandarts spoedpraktijk. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.
    HMC Westeinde Den Haag
    0900-8602
    Lijnbaan 32

Jouw afspraak annuleren

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om je afspraak na te komen? Laat dit ons dan minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of per mail op werkdagen bij ons te melden. Afspraken voor maandag kun je in het weekend per e-mail annuleren. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Den Haag Thomsonlaan

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel!

G Togive
Dental Clinics
Den Haag Thomsonlaan

Snelle service en prettige en vriendelijk tandarts.

Eline Landgraf
Dental Clinics
Den Haag Thomsonlaan

Hele goeie zorgverlener! Al meer dan 15 jaar top!

marein Van Schreven
Dental Clinics
Den Haag Thomsonlaan

Zeer slecht bij gebeurd moest naar een andere tandarts gaan om me gebit voor me kaar te krijgen hun wouden niet echt verder helpen

Alex Van wezel
Dental Clinics
Den Haag Thomsonlaan

Dr Pouwels heeft me al een heletijd geleden van mijn tandarts angst bevrijd. De laatste behandeling was belangrijk om een voortand vast te zetten. Ik ben blij met iemand zoals Dr Pouwels. En natuurlijk ook de extra handjes in de vorm van de assistente.

Dirk Graas
Dental Clinics
Den Haag Thomsonlaan

Op woensdag 16 augustus 2023 ben ik op uitmuntende wijze behandeld bij Dental Clinics – Thomsonlaan 20 2565 LA Den Haag –, door tandarts Robyn Whitelaw. De ontvangst was ronduit aangenaam. De werkzaamheden werden uiterst vakkundig uitgevoerd – de assistent werkte eveneens zeer accuraat –, binnen een minieme tijdspanne. Nadien verliep het afscheid zeer hartelijk. Terugblikkend, een zeer fijne ervaring.

Ruud Batterman
Dental Clinics
Den Haag Thomsonlaan

Mohamed vertelt precies wat hij gaat doen en doet alles heel zorgvuldig en rustig. Hij overlegt alles en legt ook goed uit. ik ben zeer tevreden en dat voor iemand met angst voor de tandarts...

Joan van der Waal
Dental Clinics
Den Haag Thomsonlaan

Lange tijd hier patient geweest, maar wegens verhuizing naar het buitenland ruim een jaar geleden van tandarts gewisseld (en anders was ik in Den Haag overgestapt naar een andere tandarts). Lange tijd getwijfeld of ik een review zou schrijven, maar vandaag toch besloten dat te doen, ondanks dat ik al een tijd geen patient meer ben. Bij het bekijken van mijn dossier (die heb ik destijds toegestuurd gekregen) is duidelijk te zien dat het bijhouden van het dossier niet goed wordt gedaan. De enige keer dat ik met klachten en veel pijn langs ben geweest, en ook nog eens meerdere keren heb gebeld om te vragen of ik echt niet eerder terecht kon (kon niet), is dit niet genoteerd in mijn dossier. "Geen klachten" is de anamnese. Maar wel een verwijzing. Belachelijk. Daarnaast is duidelijk te zien dat voor de 2 afspraken daarna dingen in mijn dossier zijn gekopieerd van de vorige afspraak (zelfde spelfouten, 2x achter elkaar foto's laten maken, 3x achter elkaar staat er dat ik een verwijzing heb gekregen die ik alleen de eerste keer heb gekregen). Daarnaast is het onwijs slechte service, de receptie is niet vriendelijk, ze lopen altijd enorm uit en je bent maar max 5 minuten binnen. Vind dit alles bij elkaar echt niet kunnen, en heb spijt dat ik niet eerder ben overgestapt van tandarts.

Sanne Engdal Holleman
Dental Clinics
Den Haag Thomsonlaan

In het verleden heel tevreden geweest op dit adres, maar sinds de overname door Dental Clinics is het bergafwaarts gegaan! Er is weinig service en nog minder individuele aandacht. Het is echt een ongelofelijk waardeloze tandartsen praktijk geworden. Onze afspraken zijn afgelopen jaar minstens 4 keer afgezegd en als we een nieuwe afspraak in willen plannen hebben ze geen tijd. Wij konden dan op een andere locatie terecht, maar eenmaal daar stonden we niet geregistreerd in de agenda, terwijl ik een bevestiging had op de mail. Sterker nog wordt er allerlei smoesjes verzonden; dat ze mij telefonisch hebben gebeld en een voicemail ingesproken - heb ik nooit gehad; dat ze een mail hadden verstuurd vorige week - ook nooit gehad; dat ze vanochtend ook nog een mail hadden gestuurd - raad eens... ook nooit gehad. Allemaal een grote leugen om hun eigen tekortkomingen mee weg te stoppen. Ik ben daar absoluut niet onder de indruk van!!

Rikke Holleman
Dental Clinics
Den Haag Thomsonlaan

Mijn dochter en ik worden iedere keer weer goed geholpen door de tandarts, vriendelijk en kundig. En ik ben ook heel blij met de mondhygiëniste. Ze werkt geconcentreerd en nauwkeurig. En zowel van de tandarts als van de mondhygiëniste krijgen we goede adviezen. Mijn dochter en ik gaan altijd met een glimlach daar de deur uit.

Froukje Bats
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?