Welkom bij Dental Clinics Den Haag, gelegen aan de Thomsonlaan. Bij ons kunt u terecht voor periodieke controle, preventie en mondhygiëne, implantaten en kindertandheelkunde.

Kindertandarts in Den HaagDe kindertandarts in Den Haag

Kinderen hebben een andere belevingswereld dan volwassenen. Hierdoor kan een tandartsbezoek voor hen soms erg spannend zijn. Het winnen van vertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol en dit vraagt om extra aandacht en expertise. Wanneer kinderen (extreem) angstig voor de tandarts zijn, al op jonge leeftijd veel gaatjes hebben, gedragsproblemen vertonen, een beperking hebben of tandheelkundige afwijkingen of syndromen hebben, kunnen ze terecht bij ons kinderteam. Dit kinderteam bestaat uit kindertandarts Peter Lansen, kindertandarts Arash Mousavi en tandarts Mirèse Swinkels. Zij hebben veel ervaring met het behandelen van kinderen met bijvoorbeeld angst voor de tandarts, gedragsproblemen of die al op jonge leeftijd veel gaatjes hebben. Lees hier meer informatie over de kindertandarts.

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kunt u samen met onze ervaren tandarts-implantoloog kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en door de brede tandtechnische kennis van onze tandarts-implantoloog kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Voor protheses, keramische restauraties met Cerec en een op maat gemaakte MRA anti-snurkbeugel kunt u terecht bij onze locatie aan de Laan van Meerdervoort.

Persoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen wij er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken wij meteen een afspraak. Wij hopen u snel te zien.


tandarts Den Haag Bomenbuurt - behandelkamer tandarts Dental Clinics Den Haag ThomsonlaanPraktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 070 – 345 06 56. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst: 070 – 311 03 05. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Wij vragen patiënten dit bij het maken van een afspraak te vermelden, omdat we hiervoor tijdelijk een loopplank bij de ingang plaatsen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Den Haag Bomenbuurt - wachtkamer tandarts Den Haag ThomsonlaanTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.