Welkom bij Dental Clinics Den Haag, gelegen aan de Thomsonlaan. Bij ons kunt u terecht voor periodieke controle, preventie, mondhygiëne, implantaten en kindertandheelkunde.

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding met één van onze receptionistes.

Wij zijn ook op zaterdag geopend.

Meld u en uw gezinsleden aan via ons inschrijfformulier om de sfeer van de praktijk te proeven of neem telefonisch contact met ons op: 070 – 345 06 56. We hopen u snel te zien.

tandarts Dental Clinics Den Haag Thomsonlaan - tandarts Den Haag Bomenbuurt

De kindertandarts in Den Haag

Kinderen hebben een andere belevingswereld dan volwassenen. Hierdoor kan een tandartsbezoek voor hen soms erg spannend zijn. Het winnen van vertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol en dit vraagt om extra aandacht en expertise. Wanneer kinderen (extreem) angstig voor de tandarts zijn, al op jonge leeftijd veel gaatjes hebben, gedragsproblemen vertonen, een beperking hebben of tandheelkundige afwijkingen of syndromen hebben, kunnen ze terecht bij tandarts Mirèse Swinkels. Zij heeft veel ervaring met het behandelen van kinderen met bijvoorbeeld angst voor de tandarts, gedragsproblemen of die al op jonge leeftijd veel gaatjes hebben. Lees hier meer informatie over de kindertandarts.

tandarts Dental Clinics Den Haag Thomsonlaan - tandarts Dental Clinics Den Haag Thomsonlaan

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kunt u samen met onze ervaren tandarts-implantoloog kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en door de brede tandtechnische kennis van onze tandarts-implantoloog kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Voor protheses kunt zowel terecht bij ons als bij onze locatie aan de Laan van Meerdervoort.

Praktijkimpressie

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 070 – 345 06 56. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst Dental365 Spoedtandarts: 085 – 105 17 51. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Tijdig afzeggen afspraak

tandartspraktijk Dental Clinics Den Haag Thomsonlaan - receptie Dental Clinics Den Haag ThomsonlaanAls u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op werkdagen bij ons te melden. Afspraken voor maandag kunt u uiterlijk op zaterdag telefonisch annuleren. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.