Welkom bij uw tandarts in Purmerend de Gors

Welkom bij Dental Clinics Purmerend de Gors. U vindt onze tandartspraktijk in het medisch centrum de Gors. Bij ons kunt u altijd rekenen op mondzorg van de beste kwaliteit. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld, waardoor u nooit te veel betaalt.

Complete mondzorg

  • Dé tandarts in Purmerend en omgeving voor volwassenen en kinderen.
  • Wij werken met de modernste apparatuur.
  • Voor o.a. mondhygiëne, reconstructieve tandheelkunde en kindertandverzorging.
  • Goede zorg, precisie en innovatie staan bij ons voorop.
  • 5 dagen per week geopend.
  • Makkelijk bereikbaar met auto en OV en gratis parkeren bij de praktijk.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Tandartspraktijk Entjes gaan samenwerken met Dental Clinics.

Meld u nu aan als patiënt!

Bent u nog geen patiënt bij ons, maar wilt u dat wel worden? Meld u (en uw gezinsleden) eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Wilt u zich liever telefonisch inschrijven? Dat kan ook. Bel dan naar 0299 – 435 835. Wij helpen u graag verder.

Gewoon Gaaf

Als ouder kunt u samen met uw kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om u hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt bij het opgroeien met een gezonde mond. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 70% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.

Onzichtbare beugel voor volwassenen

Steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel en vaak gaat de voorkeur uit naar een onzichtbare beugel. Welke beugel het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de huidige stand van uw kaken en gebit. Een beugel kan ook de oplossing zijn tegen slaapapneu.
De onzichtbare beugel wordt exact afgestemd op uw tanden en tandvlees, waardoor de beugel perfect past en het beste zijn werk kan doen. De beugel is gemakkelijk in en uit te doen en brengt uw tanden in kleine stapjes naar de gewenste positie in uw kaak.

Praktijkimpressie

Afspraak annuleren

Afspraken dienen – indien noodzakelijk wegens overmacht – uiterlijk 24 uur voor de behandeling op werkdagen te worden geannuleerd. Bij niet of niet tijdige annulering van de afspraak zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0299 43 58 35. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In het geval van een nabloeding of een andere acute klacht buiten onze openingstijden, kunt u naar de praktijk bellen: 0299 43 58 35. U krijgt dan het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.