Welkom bij uw tandarts in Purmerend de Gors

Zoekt u nog een tandarts in (de buurt van) Purmerend? U bent van harte welkom bij ons in de praktijk.

U vindt onze tandartspraktijk in het medisch centrum de Gors, aan de Lisdoddestraat. Ons team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten staat van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om, samen met u, uw gebit in een optimale conditie te houden.

Wij hanteren de door de overheid vastgestelde tandartstarieven. Dit betekent dat u bij ons nooit meer betaalt dan nodig is.

Meld u direct online aan!

Waarom kiezen voor Dental Clinics Purmerend de Gors?

  • Wij werken met de modernste apparatuur.
  • Zeer compleet aanbod behandelingen: van reconstructieve tandheelkunde en kindertandverzorging tot het bleken van tanden en mondzorg voor angstige patiënten.
  • 6 dagen per week geopend.
  • Onze praktijk is gemakkelijk bereikbaar met auto en OV.
  • Gratis parkeren bij de praktijk.

Inschrijven als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij ons, maar wilt u dat wel graag worden? Meld u (en uw gezinsleden) eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Wilt u zich liever telefonisch inschrijven? Dat kan ook. Bel dan naar 0299 – 435 835. Wij helpen u graag verder.

De kindertandarts in Purmerend

Als ouder kunt u samen met uw kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond van uw kind te voorkomen. Om u hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van de Gewoon Gaaf-methode van het Ivoren Kruis. Deze methode helpt bij het opgroeien met een gezonde mond.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 40% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.

Een gezond kindergebit vormt de basis van een gezond blijvend gebit. Neem uw kind dus vanaf het moment dat het eerste tandje doorkomt mee naar de tandarts. Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis naar de tandarts! Zo staat niets in de weg om een gezonde basis te leggen voor het melkgebit én het blijvende gebit.

Onzichtbare beugel voor volwassenen

Steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel. In de meeste gevallen gaat de voorkeur bij deze groep uit naar een onzichtbare beugel, zoals de beugel van Invisalign. De behandeling met Invisalign bestaat uit het dragen van een reeks bijna onzichtbare, verwijderbare aligners. Deze aligners worden exact afgestemd op uw tanden en tandvlees, waardoor deze perfect passen en het beste hun werk kunnen doen.

Welke beugel het meest geschikt voor u is, is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de huidige stand van uw kaken en gebit. Een beugel kan ook de oplossing zijn tegen slaapapneu.

Voor de meer complexere orthodontische behandelingen verwijzen wij u door naar een orthodontist. Deze is gespecialiseerd in het corrigeren van (grotere) gebitsafwijkingen.

Praktijkimpressie

Tanden bleken

Overweegt u uw tanden te laten bleken? Bespreek uw wensen met uw tandarts en laat u adviseren. Het bleken van tanden kan namelijk in veel gevallen, maar zeker niet altijd.

Afhankelijk van uw situatie bieden we bij Dental Clinics Purmerend de Gors u twee mogelijkheden voor het bleken van tanden: zelf uw tanden thuis bleken of uw tanden laten bleken door één van onze tandartsen of mondhygiënisten.

Mondhygiënist in Purmerend

Heeft u last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Maak dan een afspraak bij één van onze ervaren en deskundige mondhygiënisten.

De mondhygiënist is gespecialiseerd in het gezond krijgen en houden van uw mond. Lees hier meer over het werk van onze mondhygiënisten.

Afspraak annuleren

Afspraken dienen – indien noodzakelijk wegens overmacht – uiterlijk 24 uur voor de behandeling op werkdagen te worden geannuleerd. Bij niet of niet tijdige annulering van de afspraak zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Spoedgeval?

  • Bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, kunt u tijdens onze openingstijden naar de praktijk bellen: 0299 43 58 35. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In het geval van een nabloeding of een andere acute klacht buiten onze openingstijden, kunt u naar de praktijk bellen: 0299 43 58 35. U krijgt dan het telefoonnummer van de spoedtandarts in Purmerend te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.