Ga naar de hoofdinhoud
uit 86 reviews

Welkom bij jouw tandarts in Purmerend de Gors

Zoek je nog een tandarts in (de buurt van) Purmerend? Je bent van harte welkom bij ons in de praktijk.

Je vindt onze tandartspraktijk in het medisch centrum de Gors, aan de Lisdoddestraat. Ons team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar om samen jouw gebit in een optimale conditie te houden.

Wij hanteren de door de overheid vastgestelde tandartstarieven. Dit betekent dat je bij ons nooit meer betaalt dan nodig is.

Waarom kiezen voor Dental Clinics Purmerend de Gors?

  • Wij werken met de modernste apparatuur.
  • Zeer compleet aanbod behandelingen: van reconstructieve tandheelkunde en kindertandverzorging tot het bleken van tanden en mondzorg voor angstige patiënten.
  • 6 dagen per week geopend.
  • Onze praktijk is gemakkelijk bereikbaar met auto en OV.
  • Gratis parkeren bij de praktijk.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Purmerend de Gors

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Purmerend de Gors kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Hedi Emami-Fard

Tandarts-directeur
BIG: 19915035902

Aandachtsgebied: Invisalign & esthetische tandheelkunde

Dental Clinics - Dewi LR

Dewi Ursem

Praktijkmanager

Alan Hopman

Tandarts
BIG: 69925926102

Aandachtsgebied: kindertandheelkunde

Denise Scheringa

Receptiemedewerker

Elmas Pektaș

Mondhygiënist
BIG: 79934141379

Jennifer Wiersma

Receptiemedewerker / tandartsassistent

Kin

De kindertandarts in Purmerend

Als ouder kun je samen met jouw kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond van je kind te voorkomen. Om je hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van de Gewoon Gaaf-methode van het Ivoren Kruis. Deze methode helpt bij het opgroeien met een gezonde mond.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 40% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.

Een gezond kindergebit vormt de basis van een gezond blijvend gebit. Neem je kind dus vanaf het moment dat het eerste tandje doorkomt mee naar de tandarts. Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis naar de tandarts! Zo staat niets in de weg om een gezonde basis te leggen voor het melkgebit én het blijvende gebit.

Tandarts Rijswijk - Tandartspraktijk Dental Clinics Rijswijk

Onzichtbare beugel voor volwassenen

Steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel en vaak gaat de voorkeur uit naar een onzichtbare beugel. Welke beugel het meest geschikt is voor jou, is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de huidige stand van jouw kaken en gebit. Een beugel kan ook de oplossing zijn tegen slaapapneu.

Een onzichtbare beugel wordt precies afgestemd op jouw tanden en tandvlees, waardoor de beugel perfect past en het beste zijn werk kan doen. De beugel is gemakkelijk in en uit te doen en brengt jouw tanden in kleine stapjes naar de gewenste positie in uw kaak.

Tanden bleken

Overweeg je jouw tanden te laten bleken? Bespreek jouw wensen met je tandarts en laat je adviseren. Het bleken van tanden kan namelijk in veel gevallen, maar zeker niet altijd.

Afhankelijk van jouw situatie bieden we bij Dental Clinics Purmerend de Gors je twee mogelijkheden voor het bleken van tanden: zelf jouw tanden thuis bleken of je tanden laten bleken door één van onze tandartsen of mondhygiënisten.

Mondhygiënist in Purmerend

Heb je last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Maak dan een afspraak bij één van onze ervaren en deskundige mondhygiënisten.

De mondhygiënist is gespecialiseerd in het gezond krijgen en houden van jouw mond. Lees hier meer over het werk van onze mondhygiënisten.

Hulp bij spoedgevallen

  • Bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, kun je tijdens onze openingstijden naar de praktijk bellen: 0299 43 58 35. Wij proberen je dezelfde dag nog te helpen.
  • In het geval van een nabloeding of een andere acute klacht buiten onze openingstijden, kun je naar de praktijk bellen: 0299 43 58 35. Je krijgt dan het telefoonnummer van de spoedtandarts in Purmerend te horen waar je naartoe kunt bellen voor een afspraak.

Jouw afspraak annuleren

Afspraken dienen – indien noodzakelijk wegens overmacht – uiterlijk 24 uur voor de behandeling op werkdagen te worden geannuleerd. Bij niet of niet tijdige annulering van de afspraak zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Purmerend de Gors

Het zijn toppers ga nu lachend naar de tandarts

Michael Uijttenboogaart
Dental Clinics
Purmerend de Gors

Altijd duidelijke uitleg en overleg.

Pieter Hagendoorn
Dental Clinics
Purmerend de Gors

Zeer aardige artsen

Marlena Krzemińska
Dental Clinics
Purmerend de Gors

Ben tot 2 keer aan toe snel geholpen met kiespijn

Priscilla Saive
Dental Clinics
Purmerend de Gors

De beste tandarts die er is! Ik was voorheen heel lang niet naar de tandarts geweest en dankzij Hedi Emami-Fard heb ik er weer vertrouwen in gekregen. Ze is super lief en als je heel bang word stelt ze je echt gerust, ook de assistente is super lief en rustig!

Maaike Coers
Dental Clinics
Purmerend de Gors

Zeer gastvrije ontvangst door professionele medewerkers

Carolan Schinkel
Dental Clinics
Purmerend de Gors

Mijn behandeling bij de mondhygiënist werd uitgevoerd door Romina Chizari. Ze heeft mij perfect geholpen. Mijn tanden en tandvlees zijn weer schoon. Daarnaast werkt Romina erg secuur en begeleidt ze je goed door de behandeling heen!

Joey Pouw
Dental Clinics
Purmerend de Gors

Voor een afspraak kan ik vaak snel terecht en bij vragen (kan zijn de behandeling of de factuur oid) krijg ik snel antwoord. Ik ben tevreden.

Rashid Abdul
Dental Clinics
Purmerend de Gors

Met een glimlach de praktijk verlaten is niet gelukt maar dat kwam omdat twee kiezen waren getrokken. Ik ben blij dat ik naar tandarts Emami-Fard ben overgestapt want zij is de eerste die bij mij parodontitis heeft ontdekt en nu ook behandelt. Zeer kundige, vriendelijke en eerlijke tandarts die ik iedereen voor zijn gebit gun.

ron kempers
Dental Clinics
Purmerend de Gors

Deskundig geholpen door tandarts mevr. Hedi Emami-fard. Zij geeft zeer goed uitleg hetgeen gaat gebeuren met de behandeling. Volgende ochtend ben ik gebeld door de assistent met de vraag hoe het met mij gaat. Dental Clinics is zeker een aanrader.

Ergo
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?