Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Utrecht Maliebaan, uw tandarts in Utrecht Oost. U vindt onze praktijk in de buurt Buiten Wittevrouwen. In onze moderne en professionele praktijk bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin.
Wist u dat u bij ons nooit meer betaald dan de door de overheid vastgestelde tarieven?

Waarom Dental Clinics Utrecht – Maliebaan?

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie is de basis van elke behandeling
  • U kunt bij ons ook terecht voor o.a. implantologie en kindertandverzorging
  • Ruime openingstijden en om de week op zaterdag geopend
  • U wordt professioneel en snel geholpen

Nieuwe patiënt? Van harte welkom!
Vul het online inschrijfformulier in voor u en uw gezin.
Of bel direct voor een afspraak: 030 – 231 00 03

Praktijkimpressie

tandarts Utrecht Oost - tandarts Dental Clinics Utrecht Maliebaan

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kunt u samen met ons kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en dankzij onze brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling. Tandartsen René de Vries en Anthi Pliaki richten zich op implantologie en helpen u graag verder.

tandarts Utrecht Oost - kindertandverzorging Dental Clinics Utrecht Maliebaan

De beste zorg voor het melkgebit

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor het ontwikkelen van een gezond blijvend gebit. Daarom kunnen kinderen terecht bij mondhygiënist Madelon Smeets. Zij richt zich op kindertandverzorging en besteedt veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit. Zo wordt de mondgezondheid nauwlettend gevolgd en kunnen we dankzij een tijdige aanpak de kans op problemen in de mond verkleinen.

De onzichtbare beugel

Dental Clinics Utrecht Maliebaan biedt twee soorten onzichtbare beugels aan: de Invisalign en de Airsmile. Met deze beugels wordt de stand van uw tanden gecorrigeerd, zonder dat iemand ziet dat u een beugel draagt. De beugels zijn uitneembaar en worden over uw tanden en kiezen geplaatst. U heeft dus geen last van draadjes en slotjes die uw mond kunnen irriteren. Onze tandartsen voor orthodontie bekijken graag met uw welke beugel het beste bij uw wensen past.

Wat te doen bij een spoedgeval

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 030 – 231 00 03. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 8602 of een afspraak maken via de website. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Indien u bent verhinderd, laat het ons tijdig weten!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.