Uw tandarts in Nijverdal

Samen met u doen wij er alles aan om uw gebit mooi en schoon te houden. Wij zijn een moderne tandartsengroepspraktijk op de 2e verdieping van het Medisch Centrum Nijverdal, aan de Nijkerkendijk 38/21.

Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0548 – 626 269.

Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie zijn de basis van elke behandeling
  • U kunt ook terecht voor o.a. protheses, tanden bleken of implantaten
  • Lift aanwezig
  • Ook op zaterdag geopend
  • U betaalt nooit te veel dankzij onze door de overheid vastgestelde tarieven

Praktijkimpressie

Spoed

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden naar de praktijk bellen: 0548 – 626 269
  • Per 1 januari 2020 is onze praktijk aangesloten bij Tandarts Post Twente. Buiten de openingstijden van onze praktijk kunt u voor spoedeisende situaties zoals nabloedingen, een ongeval of acute ontstekingen, terecht bij Tandarts Post Twente via 0537 – 920040. U vindt Tandarts Post Twente in het centrum van Enschede, tegenover het ziekenhuis.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.