Ga naar de hoofdinhoud
uit 199 reviews

Aangepaste openingstijden

De komende tijd hanteren we aangepaste openingstijden:

  • Maandag 29 juli zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
  • Op de volgende zaterdagen zijn wij gesloten: 13 juli, 10 en 17 augustus, 14 september, 26 oktober, 9 november en 7, 21 en 28 december.
  • Op de volgende vrijdagen zijn wij gesloten: 2, 9, 16 en 23 augustus.

Jouw tandarts in Nijverdal

Samen met jou doen wij er alles aan om jouw gebit mooi en schoon te houden. Wij zijn een moderne tandartsengroepspraktijk op de 2e verdieping van het Medisch Centrum Nijverdal, aan de Nijkerkendijk 38/21.

Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor je klaar. Bij ons kun je rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie zijn de basis van elke behandeling
  • Je kunt ook terecht voor o.a. protheses, tanden bleken of implantaten
  • Lift aanwezig
  • Ook op zaterdag geopend
  • Je betaalt nooit te veel dankzij onze door de overheid vastgestelde tarieven

Een beugel bij Dental Clinics Nijverdal

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach.

Bij Dental Clinics Nijverdal zijn we gespecialiseerd in aligner behandelingen. Met de onzichtbare beugels van Invisalign helpen we volwassenen aan mooie rechte tanden. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw gebit.

Heb jij of jouw kind een andere soort beugelbehandeling nodig? Dan verwijzen we je graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Nijverdal.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Nijverdal

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Nijverdal kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

George Bairaktaris

Tandarts-directeur
BIG: 49923684702

Melina Chasanea-Petra

Tandarts-directeur
BIG: 99923684502

Krisztina Biro

Praktijkmanager

Döne Ernez

Mondhygiënist

Elnada

Tandartsassistent

Ester Sasbrink

Paro preventie-assistent

Hulp bij spoedgevallen

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kun je tijdens onze openingstijden naar de praktijk bellen: 0548 – 626 269
  • Per 1 januari 2020 is onze praktijk aangesloten bij Tandarts Post Twente. Buiten de openingstijden van onze praktijk kun je voor spoedeisende situaties zoals nabloedingen, een ongeval of acute ontstekingen, terecht bij Tandarts Post Twente via 0537 – 920040. U vindt Tandarts Post Twente in het centrum van Enschede, tegenover het ziekenhuis.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak heb gemaakt, rekenen wij op jouw komst. Lukt het niet om de afspraak na te komen, dan vragen wij je dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Nijverdal

Prima praktijk met vakbekwame medewerkers die erg vriendelijk zijn. Kom er al jaren en ben ZEER tevreden.

Coen Cornelissen
Dental Clinics
Nijverdal

In mijn ogen komtt mevrouw Tania heel deskundig over. Neemt ook de tijd om uit te leggen wat een behandeling kost en/of het nog binnen jouw zorgbudget past.

Arjen Manenschijn
Dental Clinics
Nijverdal

Fijne praktijk en je wordt leuk geholpen.

René Spenkelink
Dental Clinics
Nijverdal

Hele lieve mensen en je word er altijd zo fijn geholpen. Doen echt top werk. Eindelijk op mijn plek bij de tandarts 🥰

Lou Samsen
Dental Clinics
Nijverdal

George Bairaktaris, Tandarts. verdient 5 sterren. Hij is een geweldige tandarts. Ik heb geen pijn of klachten na de behandeling . Ik heb verschillende tandartsen in binnen- en buitenlanden bezocht, maar dr. George 👍🏻 was de beste.

Mhd Nour
Dental Clinics
Nijverdal

Prima Clinic, personeel zoals gewenst. Wat extra literatuur bij de wacht banken zou leuk zijn.

Zia SoD
Dental Clinics
Nijverdal

Tandarts declareert zaken die ze niet gedaan heeft. Ik raad iedereen af naar haar toe te gaan. Wees gewaarschuwd! Zij berekent voor 2 klotjes lijm 88 euro! Ze schrijft retentie verwijderen en aanbrengen op rekening terwijl het alleen ging om vastzetten van een beugeldraad met 2 klotjes lijm. Dus geen beugel geplaatst! Dit is in mijn ogen fraude. Ik ben bij deze tandarts weg gegaan en raad haar iedereen af! Fraude!

Jeanette
Dental Clinics
Nijverdal

Zeer prettig en correct personeel. Tania is een zeer vriendelijke tandarts die haar behandelingen rustig vooraf aan je uitlegt. Na in het verleden minder goede ervaringen met andere tandartspraktijken te hebben gehad, is Dental Clinics een verademing en zeer aan te bevelen.

Hans de Groot
Dental Clinics
Nijverdal

Goede zorg ontvangen met persoonlijke aandacht. Het enige min punt was de lange wachttijd voor de eerste afspraak bij de mondhygieniste maar dit was niet zo vervelend om er een 4 sterren ipv 5 sterren van te maken.

Carla Foekens
Dental Clinics
Nijverdal

Eerste keer ervaring bij Dental Clinics. Tandarts had gezegt dat ik echt bijna geen tandsteen had. "Meer tandsteen is meer pijn" Nog dat ik bijna geen tandsteen had, vond ik de behandeling echt niet fijn!

Iris H.H
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?