Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Zeist, een moderne tandartsengroepspraktijk aan het Jan Ligthartplein. Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste behandelaren die werken volgens de modernste technieken. Zij staan dagelijks klaar om u en uw gezin van de beste mondzorg te voorzien. Hierbij staat persoonlijke aandacht centraal. We hanteren de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 030 – 691 81 39.

Een gezonde mond en de beste zorg

  • Op maat gemaakte aanpak inclusief een persoonlijk behandelplan
  • Zeer kindvriendelijk
  • Moderne praktijk en de nieuwste praktijkrichtlijnen
  • 5 dagen per week geopend
  • Toegankelijke praktijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen

Praktijkimpressie

Beugels

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we u graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Driebergen.

Ernstig letsel of een ongeval

  • In het geval van spoed kunt u tijdens onze openingstijden naar de praktijk bellen: 030 – 691 81 39.
  • In de avonduren en in het weekend kunt u bellen naar de Tandartsspoedpraktijk: 0900 – 8602. In geval van nood, zoals een ongeval, een nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.