Dé tandartspraktijk met een huiselijke sfeer in Leidschendam

Welkom bij Dental Clinics Leidschendam. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Damlaan 17 waar we u complete tandheelkundige zorg bieden voor het hele gezin. Wij staan dagelijks voor u klaar met een enthousiast en divers team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten voor uiteenlopende tandheelkundige behandelingen.

Of het nu om een periodieke controle gaat, een kroon, een wortelkanaalbehandeling of implantaat, u bent bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij de moderne technologie Cerec aan waarmee we binnen de tandartspraktijk de mogelijkheid hebben uw kroon op korte termijn te plaatsen. In onze tandartspraktijk werken tandartsen met specialisaties, zoals esthetische of restauratieve tandheelkunde, maar ook tandartsen die als geen ander weten hoe de tandartsangst bij patiënten weg te nemen. We helpen u professioneel en snel. Indien nodig en acuut nog dezelfde dag.

Schrijf u nu in!

Momenteel hebben wij nog ruimte voor nieuwe patiënten. Schrijf u dus eenvoudig in via het online inschrijfformulier. Wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op via  070-3274812. Wij helpen u graag.

Over tandartspraktijk Dental Clinics Leidschendam

  • We bieden complete mondzorg voor het hele gezin;
  • Kwaliteit leveren staat bij ons voorop;
  • Divers team van specialisten met passie voor het vak;
  • Wij werken met de modernste apparatuur;
  • Wij bieden verschillende specialismen: endodontologie, esthetische en restauratieve tandheelkunde;

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de tandartspraktijk. U bent van harte welkom!

Angst voor de tandarts?

Heeft u (of uw gezinslid) angst om naar de tandarts te gaan? Bent u bijvoorbeeld bang voor de pijn of heeft u een slechte ervaring in het verleden gehad? U bent niet de enige. Maar liefst 40% van de Nederlandse volwassenen geeft aan bang te zijn voor de tandarts. En waar uw angst ook vandaan komt, wij nemen deze zeer serieus. Zo hebben wij tandartsen die het aandachtsgebied ‘angst tandheelkunde’ hebben. Zij richten zich op de behandeling van extreem angstige patiënten. De tandarts plant extra tijd voor u in en werkt samen met u aan de angst.

Cerec

Met behulp van ultramoderne Cerec cadcam-techniek kunnen we in onze tandartspraktijk perfect passende inlays, kronen en bruggen snel en met precisie uit hoogwaardig porselein maken en plaatsen. Alles in één behandeling.

De tandarts maakt met een kleine mondcamera een optische driedimensionale opname, die wordt weergegeven op een computerscherm. De digitale mondopname wordt door de computer vertaald in een driedimensionaal beeld. Ter plekke wordt de restauratie ontworpen en met diamanten boortjes uit een porseleinen blokje gefreesd. Na het passen en bijwerken wordt de inlay geplaatst en verhard met licht. Vervolgens wordt de inlay gepolijst en glad afgewerkt.

Bekijk onze tandartspraktijk