Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Bilthoven. U vindt onze kleinschalige en moderne tandartspraktijk aan de Brandenburgerweg in Bilthoven-Zuid. Hier kunt u terecht voor complete mondzorg voor het hele gezin. Ons jonge, gezellige team staat dagelijks voor u klaar.

Naast algemene tandheelkundige zorg kunt u ook bij ons terecht voor mondhygiëne, een implantaat en een kroon, brug of prothese. Ook kinderen en angstige patiënten zijn van harte welkom. We nemen de tijd voor u en stellen u op uw gemak. Zo maken we uw bezoek aan de tandartspraktijk zo prettig mogelijk.
En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 030 – 229 39 79.

Praktijkimpressie

tandarts Bilthoven - tandarts Dental Clinics Bilthoven

Ondersteuning bij angst

Ook wanneer u bang voor de tandarts bent, kunt u bij ons terecht. Wij vragen u met ons over uw angst te praten en proberen u op uw gemak te stellen. Daarnaast adviseren we om kinderen zo vroeg mogelijk mee naar de tandarts te nemen. Zo kunnen ze al op jonge leeftijd aan de behandeling, de omgeving en het team wennen en kan de kans op angst worden verkleind.

kindertandheelkunde Bilthoven - tandartspraktijk Dental Clinics Bilthoven

De beste zorg voor het melkgebit

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor het ontwikkelen van een gezond blijvend gebit. Daarom besteden we veel aandacht aan het verzorgen en onderhouden van het melkgebit. Zo wordt de mondgezondheid nauwlettend gevolgd en kunnen we dankzij een tijdige aanpak de kans op problemen in de mond verkleinen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze openingstijden zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 030 – 229 39 79. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden of op feestdagen moet worden geholpen, dan kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst: 0900 – 8602. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.