Tandarts Dental Clinics Bilthoven

tandarts Bilthoven - medewerker tandarts Dental Clinics BilthovenComplete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Bilthoven. In onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Tweede Brandenburgerweg 1 vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Wij staan dagelijks voor u klaar en werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Daarbij staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Naast algemene tandheelkunde kunt u ook bij ons terecht voor onder andere mondhygiëne en implantologie.

Mondhygiëne

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij het voorkomen van problemen in de mond. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ besteden wij de nodige aandacht en tijd aan preventie en mondhygiëne. Hierbij staat een goede bewustwording van het belang van mondverzorging bij patiënten voor ons voorop. Wij helpen u bij het in stand houden van uw tandvlees en geven advies over voeding en mondverzorging, zodat u weer kunt genieten van een gezonde mond.

tandarts Bilthoven - behandelkamer tandarts Dental Clinics BilthovenImplantologie

Een implantaat is een klein titanium schroefje dat de tandwortel vervangt. Dit schroefje zetten we vast in de kaak. Hierdoor heeft u een basis voor een kroon, brug of prothese. U kunt een implantaat nemen om één, meer of zelfs alle tanden en kiezen te vervangen. Bij tandarts Albert Roks kunt u terecht voor een implantaat. Hij helpt u graag verder.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Maandag t/m vrijdag zijn wij van 08:00 uur tot 16:30 uur voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 030 – 229 39 79. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden of op feestdagen moet worden geholpen, dan kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst: 088 – 488 99 87. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Bilthoven - wachtkamer tandarts Dental Clinics BilthovenTijdig afspraak afzeggen

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.