Ga naar de hoofdinhoud
uit 197 reviews

Jouw tandarts in Assen

Bij Dental Clinics Assen kun je terecht voor al je vragen en gebitsproblemen. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van je tanden; we helpen je professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.

Samen met jou doen we er alles aan om je gebit mooi en gezond te maken en te houden. Ons team werkt met de nieuwste technieken en behandelingen om je optimale zorg te kunnen geven. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Persoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met jou doen we er alles aan om je gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we je van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wil je een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. We hopen je snel te zien.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Assen

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Assen kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Annette Arends

Praktijkmanager

Melanie Eissens

Officemanager

Anne-Lotte Stuut

Tandartsassistent

Carola Raatjes

Tandartsassistent

Denise Jonkman

Preventie-assistent

Fleur Martens

Tandartsassistent

Hulp bij spoedgevallen

  • Op maandag t/m vrijdag kan je tot 16.30 uur naar de praktijk bellen: 0592 – 317 222.
  • Na 16.30 uur en in de avonduren kan je ook naar de praktijk bellen: 0592 – 317 222. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijg je het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar je naartoe kunt bellen voor een afspraak.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op jouw komst. Lukt het niet om jouw afspraak na te komen, dan vragen wij je dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Assen

Zeer tevreden over zowel de mondhygiënist als de tandarts. Duidelijke uitleg, vriendelijk en deskundig.

Hennie Bremer
Dental Clinics
Assen

Vriendelijk, deskundig en gaan mee met de nieuwste behandel trends

Rudolf van der Schaar
Dental Clinics
Assen

Ik ben erg tevreden 😊

Sana Eloubidi
Dental Clinics
Assen

Alles is naar tevredenheid verlopen. Ik dank u voor de goede behandeling. 👍🌺

Hetty Manok
Dental Clinics
Assen

Ik heb bij Dental Clinics een erg fijne tandarts en mondhygieniste. Ik heb geen probleem om beide te vertrouwen met mijn gebit. Hun consistente werkwijze en tips helpen mij mijn gebit op pijl te houden!

Dzyan Wattimena
Dental Clinics
Assen

Binnen een jaar 2x keer mijn kroon van een kies losgeraakt. 1x kan gebeuren . Maar 2 keer? Gevraagd over de oorzaak hievan. Daar was geen duidelijke verklaring voor. Gevraagd of er een technische fout of probleem bij het construeren van de kroon is gemaakt? Heb namelijk meerdere kronen en daar nooit problemen mee gehad. Volgens dental was dit niet het het geval. Wel werd geadviseerd om bij een 3e los raking een nieuwe kroon te laten maken! U begrijpt het al een kostbare zaak , temeer omdat ik nu al 2 keer de kosten moet betalen voor het vastzetten van de oude kroon, en de kosten moet betalen voor een eventuele nieuwe kroon. Jammer dat dental geen enkele financiele coulance of tegemoetkoming doet in een definitieve oplossing van mijn probleem.

henk nolmans
Dental Clinics
Assen

Ik vind het nu een fijne tandarts praktijk. Ik wordt liever door de dames geholpen dan door de heren. Maar soms ontkom je er niet van en heb je een spoedgeval. Ik mis tandarts Bakker.

Henny Klok
Dental Clinics
Assen

Omdat ik ASD en ADD heb is het lastig over mij om naar de tandarts te gaan. Maar bij Dental Clinics word er goed omgegaan met deze dingen. Persoonlijk na het vertellen van de dingen waar ik last bij ervaar, zijn ze heel open en voorzichtig met me. Natuurlijk zal het verschillen per persoon, maar je kan de juiste persoon voor je krijgen die daar goed mee omgaat!

star girl
Dental Clinics
Assen

Ik was zeer tevreden over mijn "nieuwe" tandarts,mw Esmee Bakker. Ik vind goede zorg voor mijn gebit erg belangrijk en na een nare ervaring elders was ik echt heel blij met haar.Helaas vernam ik onlangs via LinkedIn dat zij niet meer bij Dental Clinics werkt. Ik vind dit heel jammer en was hier graag door jullie zelf over geïnformeerd ipv dit toevallig ergens tegen te komen.

Lies Martine
Dental Clinics
Assen

Na jaren bij 1 en dezelfde tandarts te hebben bezocht, over gestapt naar Dental Clinics in Assen. Ik kom hier nu al verschijnende jaren. Zeer tevreden, over de behandelingen. Een tip die ik al jaren vraag vraag, koop de Donald Duck voorbij de wachtkamers, nu zag ik toevallig 1 pocketversie waar een man van over de 50 geduldig in las, dus aub schaf meer aan 😉

Erna Salakory-Jagt
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?