De heropening van onze verbouwde en vernieuwde praktijk is een feit! Na de brand die begin januari plaatsvond, is er de afgelopen maanden hard gewerkt om onze praktijk te verbouwen en te vernieuwen. Vanaf dinsdag 9 juli kunt u voor uw behandelingen weer terecht op de vertrouwde locatie Brink 37, 9401 HV Assen. Er vinden dus geen behandelingen meer plaats op het tijdelijke adres Rondgang 95 in Assen. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard klaar om u te helpen. U kunt ons bereiken via 0592 – 317 222 of assen@dentalclinics.nl.

Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Assen. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Brink 37 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Bij Dental Clinics Assen kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; we helpen u professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.

tandarts Assen - tandarts Dental Clinics AssenPersoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Maandag tot 20.00 uur en dinsdag t/m vrijdag tot 16.30 uur kunt u naar de praktijk bellen: 0592 – 317 222.
  • Na 16.30 uur en in de avonduren kunt u ook naar de praktijk bellen: 0592 – 317 222. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.

Omdat wij niet over een lift beschikken, is onze praktijk helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

tandartspraktijk Assen - tandartspraktijk Dental Clinics AssenTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.