Ga naar de hoofdinhoud
uit 280 reviews

Welkom bij Dental Clinics Hengelo - Boerhaavelaan

In onze professionele tandartsengroepspraktijk aan de Boerhaavelaan 1 staat aandacht voor jouw gebit op de eerste plaats. Daarom besteden we veel zorg aan de kwaliteit van onze tandartspraktijk en ons team. Wij werken graag met jou samen aan een gezond gebit en een stralende lach, waar je een leven lang plezier van heeft.

Complete mondzorg voor het hele gezin

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Vakkundige behandelingen in een prettige en ontspannen sfeer
  • Naast algemene tandheelkunde kun je bij ons terecht voor o.a. mondhygiëne, orthodontie en kindertandverzorging
  • 5 dagen per week geopend, ook ‘s avonds
  • Dankzij onze door de overheid vastgestelde tarieven betaal je nooit teveel

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Hengelo - Boerhaavelaan

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Hengelo - Boerhaavelaan kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Edith Breuch - Poczwardowski

Tandarts-directeur
BIG: 09915199602

Aandachtsgebied: Endodontologie / Invisalign

Uwe Breuch

Klinisch directeur
BIG: 89915199502

Aandachtsgebied: Implantologie, Clear Correct

Patricia

Officemanager

Alexandra Ioana Cracana

Tandarts

Annelies

Sterilisatie-assistent

Anuschka

Tandartsassistent

Dental Clinics Voorthuizen

Kindertandverzorging

Kinderen vinden een bezoek aan de tandarts soms erg spannend. Kindertandverzorgende Myriam Nijmeijer-Spit richt zich op het behandelen van (jonge) kinderen die een tandartsbezoek spannend vinden. Samen met het team zorgt zij ervoor dat kinderen stapsgewijs aan de behandeling wennen, waardoor veel angst kan worden weggenomen. Wanneer jouw kind over zijn of haar angst heen is, wordt de behandeling weer door een reguliere tandarts overgenomen.

Daarnaast richt Myriam zich op kinderen met een beperking en/of gedragsproblemen, zeer jonge kinderen met veel gaatjes en kinderen met specifieke tandheelkundige afwijkingen of syndromen.

 

Preventie en mondhygiëne

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij het voorkomen van problemen in de mond. Daarom vinden wij preventie zeer belangrijk. Een goede gebitsverzorging is noodzakelijk voor de indicatie, het resultaat en de duurzaamheid van alle tandheelkundige behandelingen. Enkele belangrijke aspecten zijn op de juiste manier poetsen, het verwijderen van vuil en tandplak tussen de tanden (door flossen, ragen of stokeren) en regelmatige controle van het gebit door ons team.

Onze mondhygiënisten richten zich op preventie en mondverzorging. De tandarts kan je naar de mondhygiënist doorverwijzen voor jouw mondverzorging en/of het voorkomen van tandbederf (cariës of gaatjes) en tandvleesaandoeningen.

Invisalign onzichtbare beugel tandarts Dental Clinics Diemen

Beugels

Ook voor het plaatsen van beugels kunt je bij ons terecht. Onze tandarts voor orthodontie is kundig in het uitvoeren van orthodontische behandelingen. Wanneer onze tandarts voor orthodontie beoordeelt dat een orthodontist nodig is omdat er een complexere gebitsafwijking gecorrigeerd moet worden, verwijzen wij je door naar een orthodontist in de buurt. We werken nauw samen met orthodontiepraktijk TopOrtho Hengelo.

Hulp bij spoedgevallen

  • Op werkdagen zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 074 – 243 1065. Mogelijk kunnen wij je dezelfde dag nog helpen.
  • Indien je buiten onze openingstijden hulp nodig hebt, dan kun je voor spoedeisende situaties zoals nabloedingen, een ongeval of acute onstekingen, contact opnemen met Tandarts Post Twente, telefoonnummer: 053 – 792 0040.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op jouw komst. Lukt het niet om de afspraak na te komen, vragen wij je dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden.Z o kunnen wij wellicht nog een andere patiënt helpen en hoeven wij geen kosten in rekening te brengen. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Hengelo Boerhaavelaan

Geweldige behandeling door Mirjam.

Gea Kamminga
Dental Clinics
Hengelo Boerhaavelaan

Perfecte behandeling. Zeer tevreden.

Gerrit Heijink
Dental Clinics
Hengelo Boerhaavelaan

Veel wisseling van tandartsen. Afspraken maken voor bv gaatjes vullen moet je al 4 maand voor wachten Wel kundig en vriendelijk Ga ontspannen in stoel liggen.

Peter Willemsen
Dental Clinics
Hengelo Boerhaavelaan

Altijd goede ervaringen met mijn mondhygieniste…..het is dezelfde die ik al jaren heb!

Petra Baartman
Dental Clinics
Hengelo Boerhaavelaan

Duidelijke uitleg over de behandeling. Rustige werkwijze.

Lucie Hek
Dental Clinics
Hengelo Boerhaavelaan

Het is een hele mooie praktijk. Ik vind alleen dat er veel gewisseld wordt met tandartsen en de mondhygiënisten. Bij elke keer als er komt is maar weer de vraag bij wie je dan weer terecht komt.

Rudi Nabbe
Dental Clinics
Hengelo Boerhaavelaan

Ben heel tevreden over mijn nieuwe tandarts. Twee gaatjes gevuld en niets gevoeld. Ook de verdoving in de bovenkaak bijna niet gevoeld. En wonderlijk, ik kon heel snel weer wat drinken en eten.

Anna Hart
Dental Clinics
Hengelo Boerhaavelaan

Erg jammer dat ik steeds opnieuw een andere tandarts krijg met een andere visie en ander beleid, zonder hiervan op de hoogte te worden gesteld. Wat een teleurstelling.

K van Essen
Dental Clinics
Hengelo Boerhaavelaan

Een fijne tandarts bij wie ik me op mijn gemak voel. Ze legt goed uit wat ze doet en ze werkt snel. Prettige sfeer in de praktijk.

Karen van den Bos
Dental Clinics
Hengelo Boerhaavelaan

Schijnbaar als je afspraken te vaak af zegt RUIM van te voren word je er gewoon uitgebonjourd, of je belt huilend op met zenuw pijn en je word 2 dagen later pas ingepland want er is geen plek dus pech......... en het is een net een roulette want je krijgt krijgt ene na het andere gezicht het is maar zien wie je dan krijgt... fijn vooral voor iemand met angst voor tandartsen aangegeven 1 vaste tandarts te komen. En chagerijnig balie medewerkers helpen ook niet echt. Het was niet anders onze fijne tandarts moest met pensioen. Als ik had geweten hoe het hier aan toe ging was ik er nooit aan begonnen.

manon mus
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?