Bereikbaarheid en parkeren

Op eigen terrein en in de straten rondom de praktijk is het mogelijk gratis te parkeren.

Met het openbaar vervoer is de praktijk bereikbaar met bus 53 (halte: Buitenweg) of bus 12 (halte: Narcisstraat). Vanaf beiden is het 10 minuten lopen.

Let op! Vanaf 18 mei vinden er wegwerkzaamheden plaats in de buurt van onze praktijk. Wij vragen u daarom rekening te houden met een langere reistijd. De praktijk is tijdens de wegwerkzaamheden niet bereikbaar via de Deldenerstraat. Deze zal zijn afgesloten vanaf de kruising Geerdinksweg tot aan de Tuindorpstraat. U kunt onze praktijk deze periode wel bereiken via de Tuindorpstraat of de Geerdinksweg. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van de gemeente Hengelo.

Toegankelijkheid

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Contactformulier

Aanhef*
Naam*
Adres
DD dash MM dash JJJJ
Bij afzeggen binnen 24 uur van tevoren of zonder bericht niet nakomen van afspraken, zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.
Bekijk onze privacy verklaring voor meer informatie.